Herkese Merhaba öncelikle bu formdaki arkadasların saç ekim sonuçlarını inceledikten sonra ve yaşadıkları sürecleri detaylı bir şekilde burda anlatmaları bir çok kişi gibi benim içinde saç ekimi yaptırmamda etkili oldu. Bende üzerime düşeni yapıp bu süreçte saç ekımı yaptırcaklara deneyımlerımı tam bir yıl boyunca burdan yazmak istiyorum.
Hair Life Şahin Çelik ile bu site sayesinde tanıma imkanım oldu yoksa saçma sapan bir yerde az kalsın saç ektircektim
Öncelikle Şahin Çelik ve ekibine teşekkur ederım dün itibari ile 3500 greft ekimi yapıldı. Dönor kısmının zayıf oldugu konusunda hem fıkırdık ellerinden geleni yaptılar. Vertexe ekim yapıldı, o kısımdaki veriminde ne boyutlarda olacagınıda herkes bılır. Şahin Hocada zaten ektiğimin hepsi çıkacak fırça gıbı saçların olacak deseydı ona ekim yaptırmazdım:)))
Beni hayretler içerisinde bırakan 6-7 saatlık ekım surecinde neredeyse hıç acı cekmemem. Hatta ekıbede her ıslem asamasında sordum nezaman acıyacak diye:) Çünkü sabah evden çıkarken acı cekmeye gidiyorum diye sartlandırmıstım kendımı
Ekibi zaten bilen biliyor ekim yaptıran hıc kımseden kotu bır soz işitmedim son derece profesyonel çalışıyorlar. Hijyen kısmı benım ıcın cok onemliydi o kısımda da basarılılar.
Ekim sonrası evde gece boyuncada hiç bir agrı yaşamadım agrı kesıcı bile içmedim hatta. En başından bukadar rahat bir sürece geçireceğimi bilseydim hiç bukadar zaman beklemezdım.
Bu cumlelerde asla olmayan bır sey yok, olmayan bırseyı sırf reklam yapmak ıcın yazıp insanları etkileyip kimsenin vebalini almak istemem. Süreç benim için böyle geçti.
Sık Sık foto paylaşıcam.