Gönderen Konu: Saçıma noluyor böyle :)  (Okunma sayısı 4130 defa)

Souvenir

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saçıma noluyor böyle :)
« Yanıtla #15 : 25 Eylül 2020, 17:32:55 »
Önce basitten başlanır dimi? Niye ağır topları üzerine atıyorsunuz? Aman Allahım saçı kalmıycak abov 1 seneye kelsin felan gibi birşey yok.Baktı işe yaramıyor 4-5 ayda o zaman dediğiniz tedaviye geçilir.Kaldı ki alternatif tedavide saç gerilemesi az ihtimal.En kötü böyle olur gene.

Minox+finansterid den daha etkili bildiğin tedavi yöntemi varsa paylaşabilirsin.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 25 Eylül 2020, 17:41:49 »
Minox+finansterid den daha etkili bildiğin tedavi yöntemi varsa paylaşabilirsin.

Önce gitsin kan tahlili yaptırsın.Bak mesela benim troidlerde sıkıntı var.Sonra gitsin saw palmetto takviye alsın finansteridden önce.Kerozan yada xpecia gibi.Yanınada topikal sprey çaksın.Stemoxydine yada procapil gibi.Baktı olmuyor.Finansteride geçsin vitamini bırakıp.O damı işe yaramıyor.Minoxil+finansteridle ömrü billah yaşasın tabi sağlığından olmazsa.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 25 Eylül 2020, 23:08:36 »
Önce gitsin kan tahlili yaptırsın.Bak mesela benim troidlerde sıkıntı var.Sonra gitsin saw palmetto takviye alsın finansteridden önce.Kerozan yada xpecia gibi.Yanınada topikal sprey çaksın.Stemoxydine yada procapil gibi.Baktı olmuyor.Finansteride geçsin vitamini bırakıp.O damı işe yaramıyor.Minoxil+finansteridle ömrü billah yaşasın tabi sağlığından olmazsa.
Virtüoz AGA tedavisinde bilinen en iyi etkenle başlamak genel olarak kabul edilmiş bir şeydir. Senin dediklerin alternatif onları mevcut tedavileri çeşitli nedenlerle bırakmak zorunda kaldığında kullanır kaldı ki etkileri en iyi booster kombinlerinde bile finasterid-minoxidil kombinin yarısı etkisini alıyorlar. Eğer poor responser durumu var ise finasterid-minoxidil kombininin üstüne booster eklenir.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

murat1991

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 02 Ekim 2020, 15:33:39 »
Doktor kan değerlerime baktım temiz olduğunu söyledi , yanı durum genetik / biotin ile minox önerdi , finas kullanma dedi

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Ekim 2020, 09:05:30 »
Yine minox+finansterid teşkilatı görevini layıkıyla gerçekleştirmiş.Şu forumda bakın 1 kere alternatif çözüm sunulduğunu görmedim.
finas minoxil önerenlerinde 50 taneden 4.5 kişi hariç geri kalan 44 45 tanesi ilacı hiç kullanmamış ellerine dahi almamış kişiler tavside bulunuyor çok komiğime gidiyor inan😂😂

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Ekim 2020, 10:25:54 »
Kocam bu bildigin genetik dokulme nw7 ye kadar yolu var onundeki 10 yil icinde. Saclari koruyabildigin kadar koru sonra zamani gelince ekim patlat ama saclarin hic bir zaman sik olmicak. Ornek ben

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 03 Ekim 2020, 11:34:16 »
finas minoxil önerenlerinde 50 taneden 4.5 kişi hariç geri kalan 44 45 tanesi ilacı hiç kullanmamış ellerine dahi almamış kişiler tavside bulunuyor çok komiğime gidiyor inan😂😂
Finasteride ve minoxidil önermek için ilaçları kullanmaya gerek yok ki.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

murat1991

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 16 Ağustos 2021, 23:09:22 »
Aradan 1 yıl geçti . Saçıma bir kere bile kimyasal kullanmadım . Şunu anladım eğer saçınız varsa jöle sprey allah ne verdiyse kullaninin gönlünüzce döküleceği varsa dökülür . Saçları dökülen arkadaşlarda hiç uğraşmasın genetik olanlar icin diyorum . Ya kelligi kabullenin yada sac ektirin .

Casper2

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 16 Ağustos 2021, 23:41:41 »
Aradan 1 yıl geçti . Saçıma bir kere bile kimyasal kullanmadım . Şunu anladım eğer saçınız varsa jöle sprey allah ne verdiyse kullaninin gönlünüzce döküleceği varsa dökülür . Saçları dökülen arkadaşlarda hiç uğraşmasın genetik olanlar icin diyorum . Ya kelligi kabullenin yada sac ektirin .
Ne oldu peki abi saçların ne durumda aynı mı

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 16 Ağustos 2021, 23:51:35 »
Hiçbir tedaviyi denemeden neden uğramayın diyorsun onu anlamadım kardeşim. Ayrıca Saç ekimi kelliğe kesin bir çözüm değil
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2021, 00:35:01 »
Dokulmeyi durduracak iki sey var. finas ve minox

+1

Genetik dökülmeniz var ve medikal tedavileri araştırın derim. Saçlarınızı koruyabilirseniz sonrası için saç ekimine yoğunlaşabilirsiniz. Saçlarınızı korumazsanız, saç ekimi de dediğiniz gibi tek başına nw7 potansiyel olanlarda tek başına çözüm değil.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2021, 00:58:02 »
Saç dokulmesi yaşamazsınız ama bence kısa uzamayan saçlarınız diğerleri uzayınca daha seyrek durmuş yani kısa Halide aynı seyreklikte
  • Yaşınız 25

murat1991

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 18 Ağustos 2021, 11:53:00 »
Minoxidil denedim ama bana yan etkisi oldu bıraktım . Minoxidil gerçekten işe yarayan bisey . Saçları güçlendiriyor . Ama bu da geçici cozum sonuç olarak

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 18 Ağustos 2021, 13:02:25 »
Hayırlısı olsun reis protez kullanırsın vücut yaparsın bide steroid vurdum mu muhammet kodalak gibi takılırsın ortalıkta

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #29 : 19 Ağustos 2021, 00:29:26 »
Merhaba merak ettiğim bişey var. Tip olarak babanıza mı benziyorsunuz annenize mi?
  • Yaşınız 19

Facebook Twitter Instagram