Saç Ekimi Sonuçları
Önce basitten başlanır dimi? Niye ağır topları üzerine atıyorsunuz? Aman Allahım saçı kalmıycak abov 1 seneye kelsin felan gibi birşey yok.Baktı işe yaramıyor 4-5 ayda o zaman dediğiniz tedaviye geçilir.Kaldı ki alternatif tedavide saç gerilemesi az ihtimal.En kötü böyle olur gene.
Minox+finansterid den daha etkili bildiğin tedavi yöntemi varsa paylaşabilirsin.
Önce gitsin kan tahlili yaptırsın.Bak mesela benim troidlerde sıkıntı var.Sonra gitsin saw palmetto takviye alsın finansteridden önce.Kerozan yada xpecia gibi.Yanınada topikal sprey çaksın.Stemoxydine yada procapil gibi.Baktı olmuyor.Finansteride geçsin vitamini bırakıp.O damı işe yaramıyor.Minoxil+finansteridle ömrü billah yaşasın tabi sağlığından olmazsa.
Yine minox+finansterid teşkilatı görevini layıkıyla gerçekleştirmiş.Şu forumda bakın 1 kere alternatif çözüm sunulduğunu görmedim.
finas minoxil önerenlerinde 50 taneden 4.5 kişi hariç geri kalan 44 45 tanesi ilacı hiç kullanmamış ellerine dahi almamış kişiler tavside bulunuyor çok komiğime gidiyor inan😂😂
Aradan 1 yıl geçti . Saçıma bir kere bile kimyasal kullanmadım . Şunu anladım eğer saçınız varsa jöle sprey allah ne verdiyse kullaninin gönlünüzce döküleceği varsa dökülür . Saçları dökülen arkadaşlarda hiç uğraşmasın genetik olanlar icin diyorum . Ya kelligi kabullenin yada sac ektirin .
Dokulmeyi durduracak iki sey var. finas ve minox