Dostum, bahsettiğin merkezi bilmiyorum, Forumda pek dikkatimi Çekmedi Açıkçası, Belki iyidir Belki Kötüdür, Ama önemli Olan şu, Forumda öğrendiğim kadarıyla ve Bazı araştırmalardan sonra öğrendigim şekilde Şunu belirtebilirim, Hangi merkez Olursa olsun, Bölgesel kısmi traşlı ekim 1-2.000 Yada maximum 2.500 greftlik Ekimler de sağlıklı Olabilir,
Dar bir alandan greft alınacağı için daha fazlası o bölgenin seyrek Görünmesine yol açar, Ve Senin ön sağ sol ve ortadan vertex'e Doğru açılma var, Yani gördüğüm Kadarıyla 4.000 greftten Aşağısı kurtarmaz, Ve traşlı Olarak Donörün tamamından Orantılı greft Alınması sağlıklı Olur..
Ama sen dersen Ben saçlarımı kestirmeden Bu işin içinden Çıkabilirmiyim, Evet tek bir şansın var, O'da 2.000 Enseden Kısmi traşlı 2.000 de kesinlikle sakal destekli Ekim yapılabilir, Yada 2.500 Enseden 1.500 Sakaldan.. Hem donör bölgeden bölgesel traşlı Alım yapılan yer sırıtmaz.. Bunlar Benim kendi Fikirlerim Daha tecrübeli Arkadaşlar Yardımcı olur Size Yine, Bol Şans Dilerim..
(^_^)