Gönderen Konu: 17 ekim için gün aldım, yorumlara açığım.  (Okunma sayısı 1220 defa)

tosunpasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
17 ekim için gün aldım, yorumlara açığım.
« : 22 Eylül 2020, 21:40:32 »
Merhabalar.

Uzun yıllardır saçları 1 numara yaptığım ve kafama üstten hiç bakmadığım için saçlarımın gittiğini biraz uzadıklarında anladım. Aslında bir numaradan gayet memnundum ama saçlar biraz uzayınca (fotoğrafta da görebileceğiniz gibi) ortadaki mohikan kötü görüntü oluşturuyordu. Ufak ufak saç ektirmeyi araştırırken kendimi Asuman Hanım'dan 17 ekim gün almışken buldum.

Asuman hanım ile görüştüğümde 4000 (aslında net de hatırlamıyorum, sanki 4000-4500 demiş de olabilir) greft çıkabileceğini söyledi. 2 ekim tavsiye etti ki zaten tek ekimle kapanacak bir şey değil bu. ilk ekim saç, ikinci ekim saç + sakal (belki belli olmuyordur ama sakal epey yoğun ve güçlü) olabileceğini söyledi.

Merak ettiğim konu şu: saçlarım hep ince telliydi ama eskiden bu kadar ince değildi. Bunları güçlendirmek için, ekim öncesinde ekimi kötü yönde etkilemeyecek ne yapabilirim? Asuman Hanım biotin 5000 mcg önerip bir de kan değerlerini istedi.

*yaş 36
*Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın

social

• Sr. Member
Ynt: 17 ekim için gün aldım, yorumlara açığım.
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2020, 10:00:58 »
Hocam beninde saclar cok ince, sizinki gibi bir durum var. Sizin ense benimkinden daha iyi. 4000 saglikli bir sekilde cikarmi sizin enseden.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2020, 10:33:59 »
Donör zayıf epey ama asuman hanım kabul ettiğine göre vardır bi bildiği umarım. O dediğin kalınlaşma ancak finasteridle olur. Hayırlı olsun.

tosunpasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2020, 12:37:52 »
Hocam beninde saclar cok ince, sizinki gibi bir durum var. Sizin ense benimkinden daha iyi. 4000 saglikli bir sekilde cikarmi sizin enseden.

sağlıklı bir şekilde ne çıkar hiçbir fikrim yok, ben bana söyleneni söyledim ama ikinci ekimde sakaldan kurtarırım gibi geliyor. eski konularda sakaldan epey yüklü alım yaptıran birini görmüştüm, alınan bölge hemen topladığı gibi alındığı bile belli olmuyordu. o yüzden biraz içim rahatladı gibi.

Donör zayıf epey ama asuman hanım kabul ettiğine göre vardır bi bildiği umarım. O dediğin kalınlaşma ancak finasteridle olur. Hayırlı olsun.

ekime öncesi zaten hiç bulaşmayayım finasteride, sonrası uygun görürlerse kullanırım zaten

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2020, 13:10:18 »

Bu donör zayıf mı? Hem de epey?

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2020, 13:51:27 »
Hocam Randevu Almışsınız, Hayırlı olsun Şimdiden, Donör bence İyi Durumda, Hatta Asuman hanım'ım Bundan Daha Seyrek donörlerden, 4.500 5.000 Greft Çıkardığı Ekimleri Mevcut, Tek seferde Bu Kadar Greftle Aynı Açık alanın Tamamına Ekim yaptığı Operasyonlarda Var, Ama Sizin 2 Ekim Plânlanması En doğru Seçim Olmuş, Ön Orta 4.500, İlerde Sakal Destekli Vertex.. Gayet başarılı Olur Bence.. |-onayisareti-| Ekim Öncesi Ve Sonrası İçin Biotin Yanında, Finasterid (Proscar) 1/4 Araştırın.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

tosunpasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2020, 14:53:57 »
Hocam Randevu Almışsınız, Hayırlı olsun Şimdiden, Donör bence İyi Durumda, Hatta Asuman hanım'ım Bundan Daha Seyrek donörlerden, 4.500 5.000 Greft Çıkardığı Ekimleri Mevcut, Tek seferde Bu Kadar Greftle Aynı Açık alanın Tamamına Ekim yaptığı Operasyonlarda Var, Ama Sizin 2 Ekim Plânlanması En doğru Seçim Olmuş, Ön Orta 4.500, İlerde Sakal Destekli Vertex.. Gayet başarılı Olur Bence.. |-onayisareti-| Ekim Öncesi Ve Sonrası İçin Biotin Yanında, Finasterid (Proscar) 1/4 Araştırın.. |-onayisareti-|

teşekkürler. aynı yere yaptıran birinden olumlu şeyler duymak güzel. ekim öncesi finasteridi bir araştırayım ben.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2020, 15:04:22 »
teşekkürler. aynı yere yaptıran birinden olumlu şeyler duymak güzel. ekim öncesi finasteridi bir araştırayım ben.

|-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2020, 17:13:47 »
Başarılı bir sonuç için uygun bir aday görünmüyorsunuz alan geniş donör güçlü değil ve saç telleri zayıf
Global Moderator

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2020, 23:27:03 »
Asuman hanım sakaldan almıyor mu.1000 grefte sakaldan alsın.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 23 Eylül 2020, 23:35:40 »
Doner güçlü arkaya doğru çok açılmamış saçlar bence asıman hanım ile güzel sonuç alırsınız bir aksilik olmazsa.

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 24 Eylül 2020, 00:17:37 »
Bu kafa ekim için hiç uygun değil , açık alan fazla donörde olan saçlar çok ince ve zayıf malesef , bence bu işe girmeyin

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 24 Eylül 2020, 01:18:58 »
Kaç yaşından beri saçların bu durumda?

tosunpasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Eylül 2020, 11:02:00 »
Her ne kadar moral bozsa da yorumlar için teşekkürler. Zaten pek bir beklentim yok. Ön ortadaki saçın yanları da biraz dolsa, en azından saçlar 3 numarayken sırıtmazdı.

Ekte saçların 1 numaradaki hali var. Buradan bakınca saç var gibi duruyor ama uzadıkça sanki %80'i uzamıyor gibi. Finasterid veya ne bileyim başka bir şey kullansam bunlar belirginleşir mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Eylül 2020, 11:06:27 »
Saç tellerin çok incelmiş dökülme evresinde kalınlaştıkca belirginleşir yoğunlaşır bunuda finasterid yapabilir evet.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram