Hocam ekim öncesi Serkan Aygın, Asuman hanım Ve Bilgehan aydın, Üç merkezi de forumda bayağı araştırdım, Asuman hanımı asıl seçme sebebim maximum greft değildi, çünkü diğer iki merkezde Sabit fiyat maximum greft çalışıyor, bu 3 merkezde çok başarılı..
Benim Asıl sebebim, Asuman hanımın hem yüksek greftlerde çok başarılı olması, hem zor olan vertex bölgesinde başarılı olması, ayrıca saçlı alanda da var olan saçlarınıza zarar vermeden sıklaştırma başarısının yüksek olmasıydı, ve Benim için en önemlisi, Abartığımı düşünmüyorum, çünkü çoğu merkezi araştırdım, Türkiyede ki bütün merkezlerden farkı..
Ekimin bence En önemli Kısmı Olan,
Temple (şakak) bölgesini 45° lik açıyla yeniden belirliyor olması, ekim yaptıranların, olmayan veya zamanla kaybolan şakak bölgesini tekrar geri kazanmasını sağlaması, yani şakak ekimi yapması ve yeni hatta eski kendi çizginizden daha iyi yeni bir estetik ön çizgi belirliyor Olmasıydı.. Merkezi bu yüzden Seçmiştim..
Sizi sayı olarak düşündüren kısmıyla ilgili benim Düşüncem, 5.500 tek seferde kullanırsanız ön orta yine iyi olur ama vertex için ön ortaya göre hafif seyrek kalır diyebilirim, Ama 4.000 değilde 5.500 Ön Orta Olursa 3.500 Ön, 2.000 Orta, Sonra 2.000 Civarı Vertex'e 2. Ekimi yaptırırsanız daha sık olur, Zaten tek seferde Yüksek greft'in yani 6.000-6.500 greft'in başarı oranı da daha düşük ekim alanı kendini daha zor toparlar kayıp daha fazla olabilir, çünkü sizin açık alan harici saçlı alan Çok sık, Sık bir 2 ekim yaptırırsanız ancak uyum sağlar..