Merhaba,
Özellikle son 2 aydır saç ektirmeyi düşünüyorum. Son döneme kadar böyle bir girişimim olmamasına rağmen; pandemi döneminde evde çalışma durumu, bu konuyu aklıma düşürdü. Arta kalan vakitlerimde bu işe odaklandım ve bu forum ile tanıştım.
2 hafta kadar önce referans ve tavsiyeler sonucu; Bursa'da, Murat Küçüktaş ile ön görüşme gerçekleştirdim. Telefon görüşmelerinde, tahminen 4500-5000 civarında greft ekimi yapılacağı söylenmişti; fakat yüz yüze görüşmede 3000 greft üzerine planlama yapıldı. Görüşme sonucunda; beklentimin karşılanmaması ve araştırmalarım sonrasında, Murat Küçüktaş ile operasyonu yürütmekten uzaklaştım.
Bu 2 haftalık süreçte Esteticare, Estetik International ve Dermaclinic sağlık merkezleri ile görüşmeler gerçekleştirdim. Forumdaki yüzeysel araştırmalarım ve az sayıda operasyon incelemesi üzerine; 24 Eylül Cuma günü için, Serkan Aygın ve Bilgehan Aydın ile ön görüşme gerçekleştirmek için randevu aldım...
İşin özü; saç ekimi konusunda kısıtlı bilgilere sahip biri olarak, forumda bir konu açmak ve tecrübeli kimselerle iletişim kurmak istedim. Tavsiyelerinize ve nasıl bir yol izlemem konusunda, yardımlarınıza ihtiyacım var.
27 yaşında kel oğlu kel biriyim, yaklaşık 7 yıldır protez saç kullanıyorum. Şu güne kadar saç özelinde herhangi bir tedavi görmedim, herhangi bir takviye almadım. Saç tellerim öteden beri ince, saçlarımın dökülmesi bilfiil devam etmekte. Fikir belirtebilmeniz açısından, birkaç fotoğrafımı sizinle de paylaşacağım. Başlangıçta da belirttiğim gibi, bu süreci fırsat görmem ve protez saçın sorumluluğu beni eskisinden daha fazla yorduğu için; kısıtlamaların sınırlı olduğu bu dönemde saç ekimi operasyonu yaptırmak istiyorum. Bütçe konusunda elim kuvvetli değil, 10 bin lira sınırını geçmek istemiyorum...
Bu durumda biri için önerileriniz neler olur? Nasıl adımlar atmam gerekir? Ekim öncesi tavsiye ettiğiniz herhangi bir aksiyon var mı?
Yeterince uzattım; vakit ayırıp, buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyorum; gönlünüze sağlık...