Gönderen Konu: .  (Okunma sayısı 1304 defa)

babayaga

• Yeni üye
  • *
.
« : 21 Eylül 2020, 19:12:10 »
.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 18:24:27 Gönderen: babayaga »

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
Aydın'da yaptırma sakın. İstanbul veya Ankara'da bilinen yerlerle görüş. Ankara'da Şahin Çelik, İstanbul'da Asuman Hair ve Serkan Aygın olabilir.

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
foto paylaş dostum

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aydın'da yaptırma sakın. İstanbul veya Ankara'da bilinen yerlerle görüş. Ankara'da Şahin Çelik, İstanbul'da Asuman Hair ve Serkan Aygın olabilir.

+1 ... Forumda aynı senin gibi şakasız diyorum açtığın konuyu görünce dejavu olmuş tam da aydında  da olur diyordu bi arkadaş kimseyi dinlemedi maalesef tüm deneyimli forum üyeleri ismi adı sanı duyulmamış merkezlerden uzak dur dediler çünkü ekim işi ciddiyet,tecrübe,deneyim ister her neyse bu arkadaş tüm önerilere rağmen kimseyi dinlemedi ver gerçekten kötü bir ekim yaptı sende bu hataya düşme sana ısrarla diyorum Allah peygamber aşkı için AYDIN DA SAKIN EKİM YAPTIRMA saç ekim işi şakaya gelmez yolu gözünde büyütme önemli estetik bir işlemdir zira istanbul olsun ankara olsun kesinlikle erinme ve iyi bu forumu bulmuş ve bu soruyu sormuş konu açmışın Allahın sevdiği kuluymuşsun ve son olarak senin ekim yaptıracağın yer Ankara ya da Istanbul hiç kafanı bulandırma birde izmirde de sibel ulusan var orada iyidir ....Serkan Aygın,Asuman hair , Şahin çelik bunların forumda ki konularını incele kendin karar ver aydını kafandan sil .. bir de foto atarsan daha iyi yorumlarız ..
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Isim veren arkadaşlara aldanmayın üstadım öncelikle bir saç ve donor durumunu paylaşın . Ona göre isim verelim
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

AdnanN

• Hero Member
+1 ... Forumda aynı senin gibi şakasız diyorum açtığın konuyu görünce dejavu olmuş tam da aydında  da olur diyordu bi arkadaş kimseyi dinlemedi maalesef tüm deneyimli forum üyeleri ismi adı sanı duyulmamış merkezlerden uzak dur dediler çünkü ekim işi ciddiyet,tecrübe,deneyim ister her neyse bu arkadaş tüm önerilere rağmen kimseyi dinlemedi ver gerçekten kötü bir ekim yaptı sende bu hataya düşme sana ısrarla diyorum Allah peygamber aşkı için AYDIN DA SAKIN EKİM YAPTIRMA saç ekim işi şakaya gelmez yolu gözünde büyütme önemli estetik bir işlemdir zira istanbul olsun ankara olsun kesinlikle erinme ve iyi bu forumu bulmuş ve bu soruyu sormuş konu açmışın Allahın sevdiği kuluymuşsun ve son olarak senin ekim yaptıracağın yer Ankara ya da Istanbul hiç kafanı bulandırma birde izmirde de sibel ulusan var orada iyidir ....Serkan Aygın,Asuman hair , Şahin çelik bunların forumda ki konularını incele kendin karar ver aydını kafandan sil .. bir de foto atarsan daha iyi yorumlarız ..

o arkadaş babacan diye bir yere ektirmemişmiydi yazık ya halen konusu aklıma geldikçe içim acıyor.

babayaga

• Yeni üye
  • *
.
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2020, 22:50:46 »
.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 18:25:00 Gönderen: babayaga »

babayaga

• Yeni üye
  • *
teşekkürler
« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2020, 22:51:53 »
.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 18:25:25 Gönderen: babayaga »

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklık var baya, donör de pek güçlü durmuyor. Enseden ve yanlardan fotoğraf atarsan bakalım bi, riskli bi ekim olabilir.

babayaga

• Yeni üye
  • *
teşekkürler
« Yanıtla #9 : 21 Eylül 2020, 22:55:34 »
.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 18:25:39 Gönderen: babayaga »

babayaga

• Yeni üye
  • *
Ekim için çok risk varsa ve 6-7 ay içinde iyi bir görüntüye kavuşamayacaksam hiç bulaşmayacağım bu işe.. bu konudaki görüşleriniz nedir arkadaşlar?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör fena değil, harika da değil. 2 ekim ister, ilki ön tarafa 4000 civarı. 2. Vertex sakal destekli belki 2000 greft karartır. Ekim kararı senin değerli hocam, 12 ay sürer ekiminin tam sonuçlanması. Bence iyice araştırıp, benzer açıklıktaki ekimlere bakıp iyi bir merkeze karar vermen lazım.

babayaga

• Yeni üye
  • *
Değerli yorumunuz için teşekkürler. net sonuçlar için 1 yılı bulduğunu biliyorum..5-6 ay sonra Mülakatlar var Ekim olduğu bariz belli saçma bir görüntüyle sınava girmek istemem onun için 5-6 ay a en azından toplasın dedim :)

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli yorumunuz için teşekkürler. net sonuçlar için 1 yılı bulduğunu biliyorum..5-6 ay sonra Mülakatlar var Ekim olduğu bariz belli saçma bir görüntüyle sınava girmek istemem onun için 5-6 ay a en azından toplasın dedim :)

Bence benzer açıklıktaki ekimleri incele hocam, toparlayıp toparlamaması birçok etkene bağlı, belli olmaz o. Yani bu açıklıkta 6. Ayda ekim yaptırdığın illaki belli olur, saçlar 6 7 aydan sonra yumuşamaya form almaya başlıyor. Saçın pek yok ya tepede o yüzden doğallık çok yüksek seviyede olmaz. Dediğim gibi, benzer açıklıkları iyi incele, ekim işi uzun bi süreç.

babayaga

• Yeni üye
  • *
Teşekkürler, İnceliyorum..

Facebook Twitter Instagram