Saç Ekimi Sonuçları
Öyle bir tedavi yok. Yani varda destek tedavi sadece kılcal damar yenileme terapisi diye geçiyor hücre zarı tamiri yapıyor yani ve maliyeti ortalama 6.000 TL.PRP ve mezoterapiye direk para tuzağı diyemez kimse. Eğer PRP’de dandik kitler kullanılıyorsa ve mezoterapi protokolü vitamin mineralse evet para tuzağı olur AGA için.PRP kitleri kaliteliyse güzel bir akut-inflamasyon yaparak uygulama bölgesine çeşitli gençlik enzimlerini ve büyüme faktörlerini yollar ayrıca bölgede ki kök hücreleri harekete geçirir. Mezoterapi protokolü minoxidil ve dutasterid gibi etken maddeler kullanılıyorsa güzel bir AGA tedavisi olur üstelik yan etkisiz. Etken maddelerin nasıl çalıştığını artık herkes biliyordur yazmaya gerek duymuyorum.Ama insanlar araştırmak yerine direk şak diye “para tuzağı” damgasını vuruyor oysa insan bir araştırır üzerinden geçer öyle yorum yapar.
Yan etkisiz nasıl oluyor hocam?
Direk scalpa enjekte ediyorlar zaten yabancılarda vs buna bu kadar para vermelerinin sebebi bu.
Saç çıkarıyor mu?Ne kadarda bir yapılması gerekiyor?
Bence de prp mezoterapi yabana atılacak tedaviler degil fakat dutastreid kesinlikle güvenli yol değildir. Eğer olsaydı minoxil içine dutastreid attığında hiçbir yan etki bildirilmemesi gerekirdi ama forumlarda bile görme de bozukluk gibi durumlar bildiriliyor birde bahsettiğiniz sonuçta deriye enjekte edilecek
Attığın çalışmada toplam 5 i erkek 1 kadın olmak üzere 6 denek kullanılmış ve süreç boyunca takip edilmiştir. Dutastreid eğer ki enjeksiyon da yan etki yapmıyorsa topikal kullanımda hiç yapmaması gerekiyor fakat miracle losyonu diane35 yerine dutastreid ile hazırlayanlar bile yan etki bildirmiştir.
Orala alternatif olmadığını savunmuyorum olabilir tabiki , ama ben dutastreidin topikal kullanımda bile 0 yan etki yaratacağını düşünmüyorum. Tip1 ve Tip2 bloke eden güçlü bir ilaç çünkü