Herkese merhaba,
18 Eylül Cuma günü Asuman Hair Transplant’ te ekim yaptırdım. 4500 greft ekildi ve çoğunlukta 3’lü ve 4’lü saç teli olduğunu söylediler. Genel olarak ön çizginin şekli, ekimin sıklığı, donör alanının temizliğini beğendim. Sadece ön çizgi aynı şekilde 2-3 mm daha önde olsaydı daha mutlu olurdum sanki. Özellikle bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
3 farklı ekim merkezi ile görüştükten sonra Asuman Hoca’yı tercih etme sebebim; ekimin başından sonuna her aşamasında kendisinin dahil olması ve görüşmeye gittiğimde verdiği güven ve samimiyet. Tabiki Kartal_123 ve secretservice’ sin de ekimleri kararımda etkili oldu. İstedim ki ben de başkalarının kararını vermesin de rehberlik edeyim. Bu yüzden özellikle hintell başkana böyle bir platforma öncülük ettiği için ve Kartal_123 ve secretservice’ e paylaşımları için teşekkür ederim. Onlardan da ekim sırasında Asuman hoca’yla konuştuk
Sabah 8:30’da hastaneye vardım. 20 dk saç çizgisini Asuman Hoca çizdi. 9 gibi kök alımına başlandı ve 12:30’a kadar sürdü. 12:30’dan 2’ye kadar Asuman Hoca kanal açma işlemlerini yaptı. Yarım saat yemek molasından sonra 2:30’dan da 8’e kadar saç ekim işlemi yapıldı. 11 saat buram buram emek kokuyor yaptıkları iş.
Uzun süre yatmak boyun ağrıttığı için arada baş kaldırmak için müsade istedim birkaç kez de lavabo molası.
Asuman hoca’ya Sinem hanım’a Enes bey’e, Dilara Hanım’a ve Coşkun Bey’e misafirperverlikleri için ve adeta bir sanat yaptıkları için teşekkür ederim. Çünkü adeta nakış gibi işliyorlar her kökü uğraşıyorlar. Çoğunlukla Asuman Hoca ve Sinem Hanım yaptı işlemleri. Hepsinin eline emeğine sağlık. İnşAllah güzel bir sonuç alırım. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum