Gönderen Konu: Acil yardım!!!  (Okunma sayısı 4590 defa)

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Acil yardım!!!
« : 24 Mart 2017, 01:36:57 »
Arkadaşlar bir iki güne kararımı vermem lazım.

ŞAKAKLAR VE VERTEX HARİÇ SADECE ÖN BÖLGEYE 2800 GRAFT 2800€ ZEKERİYA KUL MU? KONAKLAMA DAHİL DEĞİL.

YOKSA

KOMPLE VERTEX ŞAKAKLAR DAHİL 3500-4000 GRAFT 6000₺ ARASI ESMA-SERKAN (ANTALYA) MI? KONAKLAMA DAHİL

İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIOM ☺ YARDIM EDİN!!!

janker85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Acil yardım!!!
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2017, 01:52:18 »
Benim sahsi fikrim o fiyata zorlu bir ekim yapsin o parayi alanlar senin oyle bir durumun yok 6000 lira ver yaptir sanki acikligin ful olmayan yerden sac cikartacaklar hayatimda en uyuz oldugum ulkesine dovizle is yapanlar sanki greftleri ithal ediyor yazik ayip o diplomalarinizin hakkini vermediniz bu millete normal para istese yine iyi doviz ne arkadaşim ya sonra sac ekim uzmanlarini elestirirler onlarda sizin eseriniz aslinda... Bazi konularda oyle rakamlar varki sanarsin vucudunu yeniden sekillendirmisler benim sahsi fikrim kardesim gayet sacin var donor filan acikliginda sacin orta bolgesi muazzam gayet iyi sonuc alinir 4000 greftle😊

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2017, 02:04:53 »
Sağolasın kardeşim yorumun için ;) , aynen dolar euro aldı başını gitti,indirimde yapmıyolar biz mağdur oluyoz, bir tarafta tam ekim uygun fiyat, diğer tarafta yarım ekim 2 katı fiyat ama benim tereddütüm sıklık biyandanda esma hanımın bazı ekimlerine bakıyorum seyrek gibi geliyo bana,acaba ekilen mi çıkmıoyo diyorum olan saçıda kaybederiz diye korkuyorum. zekeriya kul sıklık konusunda daha tatmin edici gibi gerçi zekeriya hocaya ektirip seyrek olup memnun kalmayan arkadaşımda var ama...

janker85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2017, 02:51:04 »
Sac tipleri cok fazla farklilik gosterir mesela benim ince telli sacim varkende seyrekti ekim yaptirdim yine seyrek duracaktir hic kusurada bakmasinlar bu isi uzmanlar dahada iyi yapabiliyor cunku cerrah cene burun sac dudak kalca gogus vs bir suru sey ile ilgileniyor. Zaten yakin zamanda eminim sac ekimi ile ilgili universitelerde bolumler acilacaktir cunku doktorlar bu iste hem yetersiz hemde astronomik calisiyorlar guzel yapiyorum diyende doviz burosu kurmus zaten kullandiklari malzemeleri torna ustasi 250 liraya halleder eminim ama gel gelelimki bizim ulkemizde bu hep boyledir kansiz olanlarida var elzem ameliyatlari bile olumcul vakalari fahiş fiyatlarla yapmaktalar sac ekimi bir luks ona sozum yok ama insanliktan nasibini almamis doktor cok umarim dik burunlarini asagiya indirip daha insancil calisirlar.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2017, 19:51:28 »
Aynen doktordan doktora ekimciden ekimciye değişir tabi,çok kötü doktorlarda var, çok faiş fiyatlar alıp ekimcilerine yaptıran doktorlarda var,gördüğüm sonuçlara ve gerek forumdan gerek başka yerlerden edindiğim bilgilere göre ve bütçeme göre kıyaslaya kıyaslaya eleye eleye sonlara geldik artık,

benim saç kalın telli donör de de sıkıntı yok ama ekilenlerden çok kayıp olursa diye sıkıntıya giriyom ben, ucuz olsun diye ektirip de ekilenlerin %70-%80 leri çıkarsa sıkıntı 4000 graft te 800 le 1200 graft arası kayıp demek oluo,olan saçlarda gidio,

Gerçi bir seneden fazladır proscar kullanıyorum ekimden sonrada devam etmeyi düşünüyorum.yaşda 28 , ekimde sıkıntı olmazsa çoğu çıkar gibi geklio bana ama genede soru işareti Kalıo insanın aklında.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2017, 19:56:26 Gönderen: Murat.48 »

janker85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2017, 20:14:53 »
Ilac kullanimi hakkinda bir sey diyemem ama greft tutma orani artik bir cok yerde gayet iyi benimde yasim 28 bende ektirdim 4000 liraya 4250 greft ekildi aciklikta senden fazlaydi tabiki arastir ama cokta kafani bulandirma hatta ekim icin gittigimde bile tereddutteydim yaptirdiktan sonra iyiki yaptirmisim dedim. O tereddut sureci islem yaptirana kadar devam eder umarim cok guzel bir ekim olur ki gayet basarili olacagina eminim aciklik ve donor alanin gayet iyi gorusmek uzere.

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Mart 2017, 22:43:58 »
Teşekkür ederim inş güzel olur okadar sıkıntıya değer, seninkine de baktım gayet güzel duruo hayırlı olsun inş istediğin sonucu alırsın ;)

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Mart 2017, 23:05:36 »
bence sizin şakaklarla vertekse tek ektirsenizde yeter öbür ön kısım fena durmuyor bence bunları karşılayacak doktor yokmu veya zekeriya kul neden ekmiyor öyle?

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Mart 2017, 01:02:40 »
Zekeriya kul a iki kere ulaşmaya çalıştım ikisinde de hemşiresiyle konuştum,gelirseniz görüşebilirsiniz dedi.ki zaten çoğu ekimindede vertex e ekim yapmamış forumdakilerde de , zarar veririz medikal tedavi öneriyoruz demişti hemşiresi , şakaklar içinde ilerde geriliyeceği için sorun oluo bide orayı kapatmaya çalışılıo falan demişti.ekimleri sık duruyo önden tatmin edici sonuç alınıo genel itibari ile

Şuanki saçım tatmin etmiyor,olanda seyrek durduğu için,iki seneye kadar iyiydi ıslayıp şekil verebiliyordum.Şu lanet olasıca minoxil daha fazla döktü saçımı normalde yavaş yavaş gidio du saçım ilk altı ay iyiydi sonra bi dökğlmeye başladı kullanmama rağmen durdurabilene aşk olsun :) finas a başladım onun yüzünden o durdurdu anca

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2017, 20:21:10 »
5-6 nisan'a antalyada esma-serkandan gün aldım arkadaşlar,bu süreçte yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler,girdik bi yola inş istediğimiz gibi olur,janti kardeşime de teşekkürler buarada baya faydası oldu karar vermemde ;)

BEŞİKTAŞ'LI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Mart 2017, 11:42:13 »
Hayırlı olsun kardeşim umarım en iyi sonucu alirsin

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Mart 2017, 14:30:26 »
Eyw kardeşim sağolasın inşallah ;)

janker85

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Mart 2017, 00:32:51 »
Janti benmiyim kardesim 😂

Murat.48

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2017, 02:03:35 »
Senin de yorumların baya yol gösterici oldu kardeşim saolasın 😉 ,bide janti nickli bi arkadaş var antalyada ektiren saolsun, yardımı dokundu karar verme sürecinde.

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Nisan 2017, 15:52:27 »
Selam Murat bey, valla bende zor karar vermiştim.. isterseniz hisar hastanesiyle bir görüşün derim.. biz yaklaşık 6 kişi olduk burada ekim yaptıran. çok temiz ve lüks bir hastane sonuçları patronumda görmüştüm daha önce.benim 10 gün oldu.istersen resimlerede bir bak, Hasan bey yada Mehmet beyle bir görüş derim. soru işaretin kalmasın.. Estemylife diye bir ara. seni çok iyi anlıyorum.. şimdiden allah kolaylık versin ..hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram