Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Everest1907 - 11 Ağustos 2017, 15:51:06Alıntı yapılan: sloocer - 11 Ağustos 2017, 09:41:33Ekiminiz aşagı yukarı sonuçlanmış.Arkadaşlara fikir vermesi açısından, Ekimimizden memnunluk dereceniz nedir, ektirmemiş olsaydınız yine aynı merkezimi tercih ederdiniz yada Şuan 2. Bir Ekim için aynı merkezi edermisiniz?Bu soruları soruyorum , çünkü fotoğraflardan bizim bu cevapları çıkarmamız mümkün degil, en doğru cevapları siz verebilirsiniz bu konuda.Geçmiş olsın, saçlarınızı keyifle tarafınız günler sizin olsınekimden %75 memnunum. dogallik olarakta fena degil bilmeyenler anlamiyor sac ektirdigimi.. öncesiyle sonrasi arasindaki degisimden %90 memnunum biraz daha sık olsa daha iyi olurdu ama onlar ekti sık ektiler belki ölen greftler vardır.. ya da benim memnuniyet seviyem yüksek anadan doğma gibi bi beklentim vardı açıkçası ama imkansızda biliyorum . tekrar ayni yere ektirirmiydim bilmiyorum ama ilgileniyorlar sonrası için ne sorduysam ne zaman gittiysem ilgililer.. donorle alakalı ben bi problem yaşamadım benim iyiydi donor süreç boyunca.. gollum gibi gezmedim allaha şükür hiç cikmayabilirdi de kötü bi sonuçta olabilirdi de.. ortalamanın üstü bi sonuç elde ettiğimi düşünüyorum. allah herkesin yardımcısı olsun.. herkes memnun olur umarım..Forumda en önemli olan kısım aslında 7-8 ay sonra hastanın memnuniyeti.Bana soranlara herkez bu merkezden şikayetçi diye cevap veriyorum çünkü memnun olanlar yazmıyor. Geriye memnuniyetsiz kalanların yorumları kalıyor bu seferde bu şekilde bir algı oluşuyor.Sürecini paylaştığın için teşekkürler , sonucunun tatmin etmesine sevindim. İleride tepe için 2.seanstaÖn tarafta hosuna gitmeyen yerlere ufak rütuslar yaptırabilirsin.
Alıntı yapılan: sloocer - 11 Ağustos 2017, 09:41:33Ekiminiz aşagı yukarı sonuçlanmış.Arkadaşlara fikir vermesi açısından, Ekimimizden memnunluk dereceniz nedir, ektirmemiş olsaydınız yine aynı merkezimi tercih ederdiniz yada Şuan 2. Bir Ekim için aynı merkezi edermisiniz?Bu soruları soruyorum , çünkü fotoğraflardan bizim bu cevapları çıkarmamız mümkün degil, en doğru cevapları siz verebilirsiniz bu konuda.Geçmiş olsın, saçlarınızı keyifle tarafınız günler sizin olsınekimden %75 memnunum. dogallik olarakta fena degil bilmeyenler anlamiyor sac ektirdigimi.. öncesiyle sonrasi arasindaki degisimden %90 memnunum biraz daha sık olsa daha iyi olurdu ama onlar ekti sık ektiler belki ölen greftler vardır.. ya da benim memnuniyet seviyem yüksek anadan doğma gibi bi beklentim vardı açıkçası ama imkansızda biliyorum . tekrar ayni yere ektirirmiydim bilmiyorum ama ilgileniyorlar sonrası için ne sorduysam ne zaman gittiysem ilgililer.. donorle alakalı ben bi problem yaşamadım benim iyiydi donor süreç boyunca.. gollum gibi gezmedim allaha şükür hiç cikmayabilirdi de kötü bi sonuçta olabilirdi de.. ortalamanın üstü bi sonuç elde ettiğimi düşünüyorum. allah herkesin yardımcısı olsun.. herkes memnun olur umarım..
Ekiminiz aşagı yukarı sonuçlanmış.Arkadaşlara fikir vermesi açısından, Ekimimizden memnunluk dereceniz nedir, ektirmemiş olsaydınız yine aynı merkezimi tercih ederdiniz yada Şuan 2. Bir Ekim için aynı merkezi edermisiniz?Bu soruları soruyorum , çünkü fotoğraflardan bizim bu cevapları çıkarmamız mümkün degil, en doğru cevapları siz verebilirsiniz bu konuda.Geçmiş olsın, saçlarınızı keyifle tarafınız günler sizin olsın
7.ayınz ile 9.ayınız arasında fark varmı acaba?
Alıntı yapılan: Mert35 - 04 Eylül 2017, 20:57:277.ayınz ile 9.ayınız arasında fark varmı acaba?tepelerde çıkış olduğunu düşünüyorum.. ve saçların hacim kazandığını ama on taraflarda çıkış olduğunu pek düşünmüyorum. yani 6 aydan sonra pek bişey farketmiyor sanırım.
9. aydaki donor bolgenizi arkadan ve yanlardan paylaşabilir misiniz?
Alıntı yapılan: te12 - 04 Eylül 2017, 21:39:479. aydaki donor bolgenizi arkadan ve yanlardan paylaşabilir misiniz?müsait olduğunda çekerim ama bnm bi problem yok donorde olmadi da hic.. arenanın şanslı hastalarındanım
Alıntı yapılan: Everest1907 - 04 Eylül 2017, 21:49:16Alıntı yapılan: te12 - 04 Eylül 2017, 21:39:479. aydaki donor bolgenizi arkadan ve yanlardan paylaşabilir misiniz?müsait olduğunda çekerim ama bnm bi problem yok donorde olmadi da hic.. arenanın şanslı hastalarındanım Verilmiş sadakan varmış.. kurtarmışsın güle güle tara abicim
vay be aranemed ilk defa gordum boyyle masallah
Abi bu fotoğrafa bakıp nasıl doğal değil diyebiliyorlar?Bana doğal gözüktü sık gözüktü açıkçası.kimisi önlerde çoklu greft olmalı kimisi tekli olmalı diyor tekli oluncada sanki hafif boşluklu oluyor.