Saç Ekimi Sonuçları
Valla ben kabuk dökümü sonrası saçların tadına varamadım 13.günde şok başlamıştı 😂 3 günü çok gördü saçlar bana 😂
alana göre yüksek greft çalışılmış ,şu anki durumda gayet güzel görünüyor umarım yüksek greft sayısıyla orantılı güzel bir sonuç olur.
Yüksek greftte donör alanı sıkıntı olmuyorsa ne gibi bir sorun oluyor bilgi verme şansınız varmı
Ekimin kalitedi açıklık alana göre değişir durum.Geniş açıklıklarda kafayı 2 ye bölüp 2 ekim yapılması 1 sene arayla daha mantıklı.Dar alanlarda da yeteri miktarda sayı alınması. Merkezin donör alımları kaliteli evet bu ara da
Sık ekimlerde fire ihtimali artıyor diyorlar ben ön bölge sıklaştırma ve şakaklarima Ekim yaptırdım 3990 greft ekildi oradaki hemşirelerde çok sık bir ekim oldugunu söylediler. Nekroz vs gibi bir problem yaşamadım 23.gunumdeyim. baştaki sık ekimlerde fire oluyor diyorlar ondan korkuyorum aslında bunu merak ediyorum
Kırık şeklinde olması daha iyidir genelde .Bu şekilde olan şok dökülmede saçlar daha erken süreçte çıkar fakat bunu bir genelleme olarak algılamayalım.