Saç Ekimi Sonuçları
bir zararı olur mu vücuda ? ikisini aynı anda kullanmak
Mega doz yapmış olursun. Daha etkili olur düşük bir ihtimal yan etki görürsünüz, ben olsam iki tane oral kullanmak yerine bir oral olarak bir de topikal losyon ile alırım.
Geçen Amazon'un yabancı sitesinde tesadüfen 2400mg Saw Palmetto Extract gördüm. Bunun hakkında yorumun nedir
Overkill yapmışlar topikal ise güzel olur ama.
Losyon değil lakin Prostate Supplement yazıyorHerkes bizim gibi sadece saç için kullanmıyor ama 2400mg işteMesela Prostat hastaları da Proscar kullanırken tamamını yutuyor dimi bölmeden? Bu da onun gibi birşey herhalde ama bilmiyorum
Hocam kullanabilirsiniz diye düşünüyorum benim gittiğim doktor shen min + xpecia’yı aynı günde sabah akşam 2 şer 2 şer yazmıştı toplamda 680mg saw palmetto yapıyor yan etki görmemiştim etkisi de iyidi,doktor da bilinir bir doktordu
Ben de 5 gündür Xpecia kullanıyorum ama sadece sabahları bir kez. Siz aç karnına mı alıyorsunuz?
Ben kullanmayı bırakalı 5 ay oluyor sabah 1 xpecia 1 shen min akşam 1 xpecia 1 shen min şeklinde kullanmıştım ilk 4-5 ay bırakma sebebim yan etki görmemden dolayı değil hayat şartları diyelim,başka dertler girince araya daha küçük olanlar eleniyor
Umarım çözüm bulursunuz hocam.
Umarım hocam,umarım size de yardımı dokunur söylediklerimin