Gönderen Konu: Finasteride yan etkileri - (Erkeklik gider mi? Diyenler okumalı)  (Okunma sayısı 3371 defa)

Gregor59

• Hero Member
Bu tip ilaçlarla ilgili tartışmalarda çoğu zaman en büyük sorun, "bro science" denilebilecek unsur. Adam google'dan aratıp, üç-beş saçmasapan şey buluyor, sonra da bunları forumlarda gerçekmiş gibi herkese pazarlıyor. Bu sitede ya da diğer siterlerde yazanların neredeyse hepsi böyle. Finas ile ilgili o kadar çok uydurma şey dolaşıyor ki bu tipler yüzünden, akıl alır gibi değil.

Ya penisim kısaldı diyen var valla. Ciddi ciddi yani öyle zannediyor adam.

Bu forumdaydi sanırım kulak çınlaması yaptı diyen var, bel ağrısı yaptı diyen var.

Gözümü bozdu diyen var.

Neredeyse boyum kısaldı Fin kullanınca diyecek psikolojide insanlar var

GaMe10

• Hero Member
Ya penisim kısaldı diyen var valla. Ciddi ciddi yani öyle zannediyor adam.

Bu forumdaydi sanırım kulak çınlaması yaptı diyen var, bel ağrısı yaptı diyen var.

Gözümü bozdu diyen var.

Neredeyse boyum kısaldı Fin kullanınca diyecek psikolojide insanlar var

Ben de Finasterid başlamadan önce asla kullanmam diyordum ve sağda solda okuduklarımdan etkilendiğim için ben de okuduklarımı yazıyordum ya bunu nasıl kullanıyorsunuz diye

Şimdi 3. ayı geçtim Proscar 1/4 kullanımımda :D Neyseki yan etki görmedim. Ama kimseye önermeyeceğim bu ilacı yani bence herkes kendi karar versin :D

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
İyice bonibon yaptınız ilacı uç taraflarda yaşamayı bırakın bu ilaca bonzai muamelesi yapanlarla her sıkıntıya psikolojik diyenlerin farkı yok ikisi de cehalet sadece biri siyah biri beyaz bu ilaç ise gri. İlacın fanatikliği olmaz bana fayda sağladığı sürece kullanırım yan etkileri görmemek için gerekli önlemleri alırım ona rağmen terazi diğer tarafa ağır basarsa bırakırım.
Neredeyse yan etki yapması mümkün değil diyeceksiniz ilacın çalışma mekanizmasını bilmek mühim.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

pcd

• Jr. Member
  • **
İyice bonibon yaptınız ilacı uç taraflarda yaşamayı bırakın bu ilaca bonzai muamelesi yapanlarla her sıkıntıya psikolojik diyenlerin farkı yok ikisi de cehalet sadece biri siyah biri beyaz bu ilaç ise gri. İlacın fanatikliği olmaz bana fayda sağladığı sürece kullanırım yan etkileri görmemek için gerekli önlemleri alırım ona rağmen terazi diğer tarafa ağır basarsa bırakırım.
Neredeyse yan etki yapması mümkün değil diyeceksiniz ilacın çalışma mekanizmasını bilmek mühim.

Her ilacın yan etkisi olabilir, benim karşı olduğum şey olayın bambaşka noktalara çekilmesi. İnsanlar bu şekilde korkutuldukça da psikolojik etki görme ihtimalleri de yükseliyor.

Execuvite

• Hero Member
Çok boş konusmussun gregor diyeceklerim bu kadar

limophin5493

• Yeni üye
  • *
3 aydır finasterid kullanıyorum daha yeni ürtiker oluşumu oldu sanırım bunu yaşayan varmı

brandd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar bir ilacın yüz kişiden 5kişide büyük yan etki göstermesi bir problemdir bu yüz kişiden 95i zara görmemiş diye 5 kişiyi yok sayamazsın ayrıca unutkanlık depresif ruh hali ya da cinsel etkileriyle ilgili an etkiler ilacın prospektüsünde yazılı bilimsel bir konuda bence böyle sence böyle demek olmaz

Facebook Twitter Instagram