Öncelikle herkese merhaba, saç ektirecek arkadaşlara yardımcı olmak için saç ekim sürecimi olduğu gibi aktarıyorum.
Sene başlarında saç ekimi için yer araştırırken bu foruma rastladım. Üye olup konu açtığımda Şahin Çelik (Lifehairankara) önerdiler. Konulara baktığımda ekimleri ve sonuçlarını beğendiğim için kendisi ile görüşmeye gittim.
-Şahin Bey gerçekten çok samimi ve iyi bir insan, saçımı incelediğinde nereye ne kadar ekim olacağını ve detayları paylaştı.
-Korona filan derken 18 Eylüle kadar bekledik.
-09.00 da ekim yerine gittim. Ergin bey genel olarak bütün süreçle ilgilendi ve çok yardımcı oldu. Çizimler yapıldı, fotolar çekildi.
-09.30 dan 12.00 a kadar Şahin bey donör bölgeden 4200 grift saç aldı ve Çiğdem hanım ( ELİF HANIM DEĞİL LÜTFEN KARIŞTIRMAYALIM
) greftleri topladı.
-Saat 12.00-13.00 arası Şahin bey kanalları açtı ve yemek molası verdik.
-Saat 13.15-17.00 arasında ise Çiğdem hanım ve Buket Hanım 4200 kök ekim yaptı ve prp ile süreç 17.00 da bitti.
Şahin bey planlama, saç alım ve kanal aşamalarını komple kendi yaptı ve sürekli kontrol etti.
Bütün süreç boyunca Ergin bey yanımdan hiç ayrılmadı ve her şeyde yardımcı oldu.
Çiğdem hanım ve Buket hanım ise ekim boyunca çok cana yakın ve içten davrandılar.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Süreçten çok memnun kaldım.
İnşallah sonuç da beni mutlu eder. Devam eden süreci buradan sık sık paylaşacağım. İlk fotoları da atıyorum.