Gönderen Konu: Şahin Çelik 4200 greft saç ekimi 18-EYLÜL-2020  (Okunma sayısı 10843 defa)

meemsa

• Full Member
Ynt: Şahin Çelik 4200 greft saç ekimi 18-EYLÜL-2020
« Yanıtla #76 : 21 Eylül 2021, 21:16:06 »
Gecmiş olsun. Aynı yerde mi yaptırdınız?
Vertex bölgesi sık gözüküyor ayrıca ön bölgelerde de revizyon yapılmış. Bence 1 sene sonra sac defteri sizin için kapanır.
  • Ekim Tarihi: 25.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi LifeHair Ankara Sahin Celik
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Evocapil Tablet

Mehmet0606

• Jr. Member
  • **
  • Adalet birgün herkese lazım.
« Yanıtla #77 : 21 Eylül 2021, 21:22:53 »
Gecmiş olsun. Aynı yerde mi yaptırdınız?
Vertex bölgesi sık gözüküyor ayrıca ön bölgelerde de revizyon yapılmış. Bence 1 sene sonra sac defteri sizin için kapanır.
  evet Şahin Çelik de yaptırdım. İlkinden çok memnundum. Kimse farketmiyordu. 2. Side inşallah öyle olur.

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #78 : 22 Eylül 2021, 00:44:15 »
hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 22 Eylül 2021, 13:06:25 »
Abi selam öncelikle ikinci ekimin hayırlı uğurlu olsun, umarım bu Ekim de ilk Ekim gibi başarılı bir sonuç verir.
İlk Ekim gerçekten çok iyi olmuş.

Ama hatırladığım kadarıyla senin vertex pek açık değildi. Veya kamufleden dolayı ben mi öyle hatırlıyorum yoksa :D

Sana zahmet Ekim öncesi fotolar varsa atar mısın tepeden?

Son olarak 2. Ekim de kaç kök ekildi ?
Bi önce ki Ekim gibi süreci beraber yaşıyoruz aramızda kısa zamanlar var insallah ekimizin de sonucu ilk ekimlerimiz gibi başarılı olur.
Tekrardan hayırlı olsun.

Mehmet0606

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 22 Eylül 2021, 13:58:40 »
Abi selam öncelikle ikinci ekimin hayırlı uğurlu olsun, umarım bu Ekim de ilk Ekim gibi başarılı bir sonuç verir.
İlk Ekim gerçekten çok iyi olmuş.

Ama hatırladığım kadarıyla senin vertex pek açık değildi. Veya kamufleden dolayı ben mi öyle hatırlıyorum yoksa :D

Sana zahmet Ekim öncesi fotolar varsa atar mısın tepeden?

Son olarak 2. Ekim de kaç kök ekildi ?
Bi önce ki Ekim gibi süreci beraber yaşıyoruz aramızda kısa zamanlar var insallah ekimizin de sonucu ilk ekimlerimiz gibi başarılı olur.
Tekrardan hayırlı olsun.

:D
Öncelikle seninde ekimin hayırlı ve güzel olsun.

Benim vertex çok ani bir kararla oldu. 3700 kök çıktı ve ekildi. Senin gibi bende dönor konusunda endişeliyim.

Fotoğraf yakın zamanda yok ama en az seninki kadar açıklık vardı. Eski bi foto attım ama ondan sonrada baya döküldü.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 22 Eylül 2021, 14:22:13 »
hayırlı olsun gayet sık götünüyor tepe bölgesi saç ekiminiz ön ve gerisi de güzel sonuç almıştınız zaten umarım güzel sonuçlanır
Global Moderator

Mehmet0606

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 22 Eylül 2021, 19:02:44 »
hayırlı olsun gayet sık götünüyor tepe bölgesi saç ekiminiz ön ve gerisi de güzel sonuç almıştınız zaten umarım güzel sonuçlanır

Valla sayenizde, bu forum yardımı ile Şahin beyleri bulup ekimi yaptırdım. Sonuç iyide olsa kötüde olsa sorumlusu sensin :D

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 24 Eylül 2021, 13:45:17 »
:D
Öncelikle seninde ekimin hayırlı ve güzel olsun.

Benim vertex çok ani bir kararla oldu. 3700 kök çıktı ve ekildi. Senin gibi bende dönor konusunda endişeliyim.

Fotoğraf yakın zamanda yok ama en az seninki kadar açıklık vardı. Eski bi foto attım ama ondan sonrada baya döküldü.

Mehmet abi merkez fotoğraf çekmiştir Ekim öncesi onlardan istesen gönderirler gün içinde Whatsapdan.

Bu fotoyu eğer referans alacaksak senin açıklık benimkine göre daha küçük bir alanmış şimdi öyle deme :) avantajlısın yani.

3700 kök, baya iyi vermiş donör gerçekten masallah.
Önce ki Ekim de 4200 totalde yaklaşık 8bin kök gerçekten çok iyi.

Benim donor topladı diyebilirim bugün 90. Günüm, saç yağlıyken biraz sırıtıyo (belki de ben kuruntu yapıyorum), ama duş sonrası hiç bir şekilde belli olmuyor.

Ne dünürler var kötü durumda maksimum 5-6 ayda toparlıyor, benim korkum toparlaması yönünde değildi. Ben yanları vs. Kısa kullanmayı seviyorum, kısa kullanamamaktan çekiniyorum bakalım 1 sene sonunda görcez...

Hadi bakalım umarım güzel sonuçlar görcez insallah :)

Facebook Twitter Instagram