130 günü özetlemem gerekirse. Dedikleri gibi ilk 10 gün çok önemli. Sonrası kafana extrem bişey olmazsa tamamen sabır. Ben bu süreçte ekim gününden başlamak üzere 130 gündür sebamed şampuan, solgar biotin, solgar b12, xpecia ve Proscar kullandım. Gözlemim şudur ki proscarın etkisini kesinlikle 4 ay sonra net olarak anlayabiliyorsunuz. En azından bende öyle oldu diyebilirim. Biotin sayesinde saçlarım çok uzadı. Bu süreçte 3 defa saçlarımı kısalttırdım. Tırnaklarımı haftada bi kestim tabi çok fazla uzuyorlar biotin yüzünden. Şuan saçlarıma elimi gezdirdiğimde dökülen saç hiç yok. Çok zorlarsam belki tüyden daha ince halde bikaç tane dökülüyor. B12 nin spesifik faydasını söyleyemeyeceğim açıkçası neden kullandığımı bende bilmiyorum. Kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine almıştım. Sonuç nasıl olur bilmiyorum ama şu hali bile hoşuma gidiyor. Hayatımda saçlarımı ilk defa geriye taramanın verdiği haz tarifsiz 😂 Fotoğraflar aynı pencere önünde aynı ışıkta az önce çekildi. Umarım ekim düşünen insanlara faydam dokunur. Bu süreçte bana moral olan herkese özellikle hintell, Kaya ve emekli kel arkadaşa çok teşekkür ederim.