Herkese merhaba. Forumla tanışmasaydım çok büyük ihtimalle saç ekim operasyonu yaptırmazdım. Hatta öyleki keşke daha önce karşılaşma imkanım olsaydı da protez saça hiç bulaşmasaydım 12 ay bakım+ünite parasını daha verimli kullanabilseydim. Öncelikle forumun kurucularına sonra burada paylaşım yapan herkese teşekkür etmek istiyorum. Foruma borçlu olduğumu düşündüğüm için ve daha önce ekim yaptıran tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarını duymak için buradayım. Hemde ilerleyen süreçte ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara belki bir nebze yardımcı olurum. Bilgi, tecrübe paylaştıkça güzel...
Hem anne hem baba tarafımda hiç kellik problemi yaşayan yok. Stresli bir işte çalıştığım için saçlarımda seyrelmeler oldu. Uzunca yıllar dökülmeyi durdurma adına her türlü ilaç, yağ, şampuan vs kullandım. Geç olsa da anladım ki dışarıdan yapılan müdahaleler anca bir müddet geciktiriyor dökülmeyi. Saç ekimi ile düşüncelerim hep olumsuzdu ve bu yüzden 2019 temmuzunda protez saç taktım. İlk zamanlar belkide hayatımda ilk defa saçlarıma fön çektiğim için güzeldi ama ilerleyen süreçte protez bana işkence olmaya başladı. Neyseki forumla tanıştım ve ekim konusunda fikirlerim değişti. Hintell’in de tavsiyesi üzerine ASMED Clinic’ten randevu aldım. 28 Ağustosta Koray Erdoğan bey tarafından saç ekimim gerçekleşti. Erkeğin tek makyajının saç olduğu düşünülürse ekim yapılacak yer için çok araştırıp doğru kararı verdiğinden emin olması gerekiyor. Ekimle ilgili merak ettiğiniz ne olursa sorarsanız cevaplarım. ASMED’le ilgili detayları paylaşmayacağım çünkü herkes ayrıntılarıyla paylaşmış. ASMED ve Koray Bey hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. ASMED’i Türkiye’ye kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Haklarında olumsuz yazacağım tek kelime dahi yok. İşleyen bir çark gibiler herkes mutlu ve işini severek yapıyor. Hal böyle olunca bende hiç gerilmedim, korkmadım. Hasta danışmanım Artuna ilgisinden dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Şuana kadar gidişatın nasıl olduğuyla ilgili klinikle sürekli irtibat halindeyim. Tecrübeli arkadaşlardan ekim planlamam ve beni bekleyen süreçle ilgili değerli yorumlarını bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ekim öncesi-Konsültasyon günü-Yıkama günü-9uncu gün-21inci gün