Ben saç dökülmesini ve kelliği daha çok görsel ve psikolojik bir sorun olarak görürdüm. Karşı cinse etkisinin nispeten az olduğunu düşünürdüm. Ancak forumda karşı cins konusunda saç, her şeymiş de kel ya da seyrek saçların zerre şansı yokmuş gibi anlatan arkadaşlar var. Ben nice kel erkekler tanıyorum ya da görüyorum. Çevresi kızlarla dolu, niye çünkü adamın ortamı var. Benim gibi akşamları halı sahaya gitmiyor. Kahvede batak oynamıyor, 3-5 sap toplanıp pes fifa atmıyor bira içerek maç izlemiyor. Bar ya da cafeler de kızlarla makara yapıyor. Ya da maç izleyeceklerse bizim gibi erkek spor değilde karışık spor olarak bira maç keyfi yapıyorlar. Bu erkekler bu kızların Kimisi ile kanka kimisi ile sevgili kimisi ile de fuck body takılıyor. Malesef burası Türkiye fırça gibi saçınız olsa da ortamınız yoksa dışarıdan beğendiğiniz bir kızı elde etmeniz sadece saçınız var diye başarabileceğiniz bir şey değil. Hadi ben seyrek saçlıyım ne özgüvenim var ne de ortamım var ama benim sap ortamımda takılan fırça saçlı kardeşlerim de var. Onların da durumu benden farklı değil. Yani şu an onlarla aynı kaderi paylaşıyorum.