Gönderen Konu: Kadın kız mevzularında ortam sahibi olmak mı yoksa yakışıklı olmak mı önemli  (Okunma sayısı 4090 defa)

Jumper

• Yeni üye
  • *
her insan farklıdır , güzellik de göreceli bir kavramdır.
sizi reel hayatınız da tanıyan bir kadınla tamamen kel olsanız bile birlikte olabilirsiniz. (gerek duygusal gerek fiziksel)
çünkü kadın sizi tanıyor, karakterinizi biliyor ya da ağzınız laf yapıyor belki sırf bu yüzden bile sizinle olabilir.

ancak sizi tanımayan ve ilk kez tanışmak istediğiniz bir kadınla tanışmak eğer kelseniz normalin çok daha üstünde bir zorluğa sahip.
sonucta karşı taraf sizi tanımıyor, karakterinizi bilmiyor , ağzınız ne kadar iyi laf yaparsa yapsın sizi tanımadığı için görsel olarak ilk olarak dış görünüşünüze bakıyor bu yüzden ilk izlenim çok önemli.

ben dış görünüşe önem vermiyorum diyen kadın bile karşısında ki erkeği önce tanımak ister.
ancak tanışma aşamasında ben dış görünüşe önem vermiyorum diyen kadın bile az da olsa o önemi veriyordur.
sonuçta dış görünüşe önem vermiyorum dedi diye kendine bakmayan biriyle de olacağı anlamına gelmiyor bu durum.
genel olarak dış görünüşe önem vermiyorum diyerek birlikte olan kadınlar zaten reel hayatında tanıdıkları erkeklerle oluyorlar (iş yeri, arkadaş grubundan tanıdıgı erkekler gibi). bu bile benim dediğim şeyi doğrular.
kelseniz yeni biriyle tanışması çok daha zor. eğer iş yeri , arkadaş grubu gibi bir yerden tanısmıyorsanız.

örneğin instagram.
devir sosyal medya devri ve tanışmaların bir çoğu bu platform üzerinden oluyor artık.
sizce kel birinin şansı diğer erkeklerin yanında yüzde kaç?
ve bunu hesap ederken en sıradan kadına bile günde yüzlerce mesaj atıldığını da düşünerek hesap edin.
yakın kız arkadaşlarımdan biliyorum, en az 100 farklı erkek yazıyor günde :)

bir görsel atıcam, kendinizi kadın yerine koyun cevaplayın.
hangisini seçerdiniz :)
Ben hep üzüntü ve sinirle düşüncelerimi yazıyorum sakin kalıp kafayı toparlayıp yazamadıklarımı yazmışsınız duygularımızi satırlara dökmüşsünüz.

Facebook Twitter Instagram