Gönderen Konu: Kadın kız mevzularında ortam sahibi olmak mı yoksa yakışıklı olmak mı önemli  (Okunma sayısı 4091 defa)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşım, 20 yaşında 1.70 ,  58 kilo baby face bir erkeğim. Saçlarım çok yoğun değil birazcık seyrek. Çok yakışıklıyım diyemem orta şeker bir erkeğim. Şimdiye kadar 30-35 arası sevgilim olmuştur ve hep 1-1 takılırım sessiz sakin yerlerde. 8 kızla yattım ama tabi ki hiçbir şekilde bunu aileye veya çevreme yansıtmadım. Yani senin kel bir kıza bakmayacağını ikimiz de iyi biliyoruz ama erkekler kızlara oranla saç dökülmesinden daha müzdarip. Kız ayarlayabilirsin tabiri kötü olmaz ise " ağzın laf yapmalı ve birazcık paran olmalı".
https://hizliresim.com/unMWfR  bu ise saçımın hali. Bu arada bakım yapmalısın saçlarına 4-5 yıldır kesintisiz bakım yapıyorum. Mesela askere gitmeden önce 6 aylık prp yaptıracağım.

Yaptığın bu açıklama  edebe, örflerimize, dinimize uygun değildir. din konusunu dışlayıp atabilirsin. Belki başka bir dine mensupsun. 
O şeyleri yapabilirsin. Ama toplu bir mecrada, Müslüman bir ülkede, bunu öve öve, iyi bir haltmış gibi, başını göğe kaldırırcasına 8 kişiyle yatmanı anlatıp kötü örnek olmaya hakkın yok...

BELKİ BUNU SANA YAZMAYA HAKKIM YOKTU;
ANCAK SENİN BUNU YAZMAYA HİÇ HAKKIN YOKTU.

baskan123

• Hero Member
Canın sağolsun abim,
Kadın, kız mevzusundan bahsediyoruz. Yani bu ortamlarda gençler bir araya gelince mevlüt okunmuyor.

Salvador

• Hero Member
Canın sağolsun abim,
Kadın, kız mevzusundan bahsediyoruz. Yani bu ortamlarda gençler bir araya gelince mevlüt okunmuyor.
Yattım kelimesi abes olmuş onun dışında kimse senin kızlarla olan iliskine laf edemez tabiki.Yaptigin ne ovulecek ne de kotulenecek bir şey günahsa sana günah inanmıyorsan zaten ters bir durum yok bak keyfine yazarken biraz dikkatli ol :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

baskan123

• Hero Member
İnanıyoruz da gençlik heyecanı diyelim. Tabi ki herkesin günahı kendine. İyi günler :)

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
Hacı, hoca ortamlarından uzak durun da nasıl olursanız olun diğer ortamlara girin akışına bırakın kendiniz olun.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Siddhartha

• Hero Member

Yaptığın bu açıklama  edebe, örflerimize, dinimize uygun değildir. din konusunu dışlayıp atabilirsin. Belki başka bir dine mensupsun. 
O şeyleri yapabilirsin. Ama toplu bir mecrada, Müslüman bir ülkede, bunu öve öve, iyi bir haltmış gibi, başını göğe kaldırırcasına 8 kişiyle yatmanı anlatıp kötü örnek olmaya hakkın yok...

BELKİ BUNU SANA YAZMAYA HAKKIM YOKTU;
ANCAK SENİN BUNU YAZMAYA HİÇ HAKKIN YOKTU.
Dinodin kardesim senin bu konuda ne isin var:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

My Precious

• Hero Member
Merhaba arkadaşım, 20 yaşında 1.70 ,  58 kilo baby face bir erkeğim. Saçlarım çok yoğun değil birazcık seyrek. Çok yakışıklıyım diyemem orta şeker bir erkeğim. Şimdiye kadar 30-35 arası sevgilim olmuştur ve hep 1-1 takılırım sessiz sakin yerlerde. 8 kızla yattım ama tabi ki hiçbir şekilde bunu aileye veya çevreme yansıtmadım. Yani senin kel bir kıza bakmayacağını ikimiz de iyi biliyoruz ama erkekler kızlara oranla saç dökülmesinden daha müzdarip. Kız ayarlayabilirsin tabiri kötü olmaz ise " ağzın laf yapmalı ve birazcık paran olmalı".
https://hizliresim.com/unMWfR  bu ise saçımın hali. Bu arada bakım yapmalısın saçlarına 4-5 yıldır kesintisiz bakım yapıyorum. Mesela askere gitmeden önce 6 aylık prp yaptıracağım.
Tipin 10 üzerinden en az 8-9 olmalı.20 yaş için 8 kızla birlikte olmak Tr şartlarında aşırı zor bir şey eğerki İzmirli yada Kadıköylü değilsen
+Sosyal çevren inanılmaz geniş olmalı 30 35 kız cidden çok yüksek bir rakam.Sosyal medyadan yürüyorum dersen yine tipin inanılmaz iyi olmalı derim yani baya baya zor bir şeyi başarmışsın.
Boyum 183 tipimde 6/10 bir şey bu zamana kadar sadece tek bir kızı düşürebildim bunun yanında 4 5 kerede eskort maceram oldu.Sevgili denilebilecek ilişki sayım ise yalnızca 2.
Ayrıca 5/10 aşşağısı kızlara asla bakmam prim vermem sen bakarmısın yoksa genel geçer her kıza mı yürüyorsun
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2020, 10:20:28 Gönderen: My Precious »

baskan123

• Hero Member
Arkadaşım, 3 ay tatillerinde sahilde, insanlarla diyalog içine girdiğim amele gündelik işlerde çalıştım bu yüzden iletişim yeteneğim gelişti ve insanların çok kolay güvenini kazanıp ikna edebiliyorum. Yalan söyleyemem bana kızlar da teklif ediyordu. Tanıdık bir ailenin kızın teklifini kabul etmediğim için bı ailenin  bütün akrabaları ile kötü oldum( tabi onlar evlilik düşünüyorlardi).Tipim çok iyi diyemem. Herkese yurumem ama aileye yansıtmamak için  genellikle mesafe olarak biraz uzak yerlerden sevgili oluyordum. Arabayı alıyorum babadan gerekeni yapıyorum. Biliyorsun ki adın çıkınca her şey bitiyor. Arkadaşım biz insanoglu yaratılışımızdan itibaren acıyı severiz. Bir insanı ne kadar uzersen, hırpalarsan o kadar değerli olursun. Kızlara iyi davranmayacaksın ki seni gözlerinde büyütsünler. en son ilişkim instagramdan tanismistik 2 ay sürdü 9 gün önce ayrıldık. Her kıza yürümem, mesafe yakıt masraf önemli. Bir insanı ne kadar hayatının içine almaya çalışırsan o kadar kendinden uzaklastirirsın. Bu arada İstanbul veya izmirde yaşamıyorum. 120 bin nüfusu olan bı ilde. Ayrıca okuduğum şehir farklı ve  evde kalıyorum. Biliyorsundur ki evde hanım kızlar orada değişiyorlar.
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2020, 10:53:15 Gönderen: baskan123 »

pcd

• Jr. Member
  • **
Tipin 10 üzerinden en az 8-9 olmalı.20 yaş için 8 kızla birlikte olmak Tr şartlarında aşırı zor bir şey eğerki İzmirli yada Kadıköylü değilsen
+Sosyal çevren inanılmaz geniş olmalı 30 35 kız cidden çok yüksek bir rakam.Sosyal medyadan yürüyorum dersen yine tipin inanılmaz iyi olmalı derim yani baya baya zor bir şeyi başarmışsın.
Boyum 183 tipimde 6/10 bir şey bu zamana kadar sadece tek bir kızı düşürebildim bunun yanında 4 5 kerede eskort maceram oldu.Sevgili denilebilecek ilişki sayım ise yalnızca 2.
Ayrıca 5/10 aşşağısı kızlara asla bakmam prim vermem sen bakarmısın yoksa genel geçer her kıza mı yürüyorsun

sağlam bir tipin varsa ve çok utangaç değilsen zor bir şey değil. kızlar sana zaten çok açık oluyor.

My Precious

• Hero Member
Arkadaşım, 3 ay tatillerinde sahilde, insanlarla diyalog içine girdiğim amele gündelik işlerde çalıştım bu yüzden iletişim yeteneğim gelişti ve insanların çok kolay güvenini kazanıp ikna edebiliyorum. Yalan söyleyemem bana kızlar da teklif ediyordu. Tanıdık bir ailenin kızın teklifini kabul etmediğim için bı ailenin  bütün akrabaları ile kötü oldum( tabi onlar evlilik düşünüyorlardi).Tipim çok iyi diyemem. Herkese yurumem ama aileye yansıtmamak için  genellikle mesafe olarak biraz uzak yerlerden sevgili oluyordum. Arabayı alıyorum babadan gerekeni yapıyorum. Biliyorsun ki adın çıkınca her şey bitiyor. Arkadaşım biz insanoglu yaratılışımızdan itibaren acıyı severiz. Bir insanı ne kadar uzersen, hırpalarsan o kadar değerli olursun. Kızlara iyi davranmayacaksın ki seni gözlerinde büyütsünler. en son ilişkim instagramdan tanismistik 2 ay sürdü 9 gün önce ayrıldık. Her kıza yürümem, mesafe yakıt masraf önemli. Bir insanı ne kadar hayatının içine almaya çalışırsan o kadar kendinden uzaklastirirsın. Eğer  İstersen özelden fotoğraf atabilirim. Bu arada İstanbul veya izmirde yaşamıyorum. 120 bin nüfusu olan bı ilde. Ayrıca okuduğum şehir farklı ve  evde kalıyorum. Biliyorsundur ki evde hanım kızlar orada değişiyorlar.
İletişim yeteneği+sosyal çevre+8/10 tip ile dediklerini başarmak mümkün.
Ama şurası kesin geri kalan erkeklerin %97si hayatları boyunca belki 1 2 bilemedin 3 kız yapıyorsa yapıyor sen cidden yakışıklı olmalısın

baskan123

• Hero Member
Arkadaşım fotoğraf atmak isterdim ama etiket olmaktan korkuyorum kusura bakma :)

My Precious

• Hero Member
Arkadaşım fotoğraf atmak isterdim ama etiket olmaktan korkuyorum kusura bakma :)
Anlıyorum hocam.Tipin baya iyi olmalı cidden yoksa iletişim sosyal çevre bizde de var :).Yani dediklerinizden farklı bir şey de yapmıyoruz ama tip dış görüntü saç gerçekten çok önemli

My Precious

• Hero Member

sağlam bir tipin varsa ve çok utangaç değilsen zor bir şey değil. kızlar sana zaten çok açık oluyor.
2-3/10luklar dışında geri kalanı bakmıyor.Kızlar ya çok uzun boylu yada aşırı yakışıklı veya statülü kişileri tercih ediyor

pcd

• Jr. Member
  • **
2-3/10luklar dışında geri kalanı bakmıyor.Kızlar ya çok uzun boylu yada aşırı yakışıklı veya statülü kişileri tercih ediyor

Kesinlikle katılıyorum. Bu dediğin şeyler hepsinin önünde. Sen istediğin kadar ortam sahibi ol, yakışıklı olan adam bir ortama girdiğinde en güzel kızlar, ona doğru çekilecek.

baskan123

• Hero Member
Bu arada arkadaşım cild bakımına gidiyorum ve saç bakımı devamlı yapıyorum. Yani ilk önce sen kendini begeneceksin ki sonra dışarısı.

Facebook Twitter Instagram