Arkadaşım, 3 ay tatillerinde sahilde, insanlarla diyalog içine girdiğim amele gündelik işlerde çalıştım bu yüzden iletişim yeteneğim gelişti ve insanların çok kolay güvenini kazanıp ikna edebiliyorum. Yalan söyleyemem bana kızlar da teklif ediyordu. Tanıdık bir ailenin kızın teklifini kabul etmediğim için bı ailenin bütün akrabaları ile kötü oldum( tabi onlar evlilik düşünüyorlardi).Tipim çok iyi diyemem. Herkese yurumem ama aileye yansıtmamak için genellikle mesafe olarak biraz uzak yerlerden sevgili oluyordum. Arabayı alıyorum babadan gerekeni yapıyorum. Biliyorsun ki adın çıkınca her şey bitiyor. Arkadaşım biz insanoglu yaratılışımızdan itibaren acıyı severiz. Bir insanı ne kadar uzersen, hırpalarsan o kadar değerli olursun. Kızlara iyi davranmayacaksın ki seni gözlerinde büyütsünler. en son ilişkim instagramdan tanismistik 2 ay sürdü 9 gün önce ayrıldık. Her kıza yürümem, mesafe yakıt masraf önemli. Bir insanı ne kadar hayatının içine almaya çalışırsan o kadar kendinden uzaklastirirsın. Bu arada İstanbul veya izmirde yaşamıyorum. 120 bin nüfusu olan bı ilde. Ayrıca okuduğum şehir farklı ve evde kalıyorum. Biliyorsundur ki evde hanım kızlar orada değişiyorlar.