Gönderen Konu: Kadın kız mevzularında ortam sahibi olmak mı yoksa yakışıklı olmak mı önemli  (Okunma sayısı 4088 defa)

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Dene gor bakalim alirsin paçanın ölçüsunu😂Kazit saçını ne olacak?Nasil tepki verecekler?
Yapmadığım şey değil saçımı kazıtmak. Bunu senin yazdığının bir olayı olarak yazdım sence böyle bir şey mümkün olabilir mi ?

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tinder 😂

Valla hocam saciniz cok gurken cokmu yakisikliydiniz?

Tamamen kelsen nw6-7, evet sansin sifir kiz ortaminda.
Erkeği kızlar karşışında yakışıklı yapan, cepteki para ve iyi bir meslek sahibi olmandır. Saç maç hikaye. Sana tipsiz olup, manken gibi kızları sıraya dizen 100'lerce örnek verebilirim. Saçın olunca kızlar sıraya girmez. Paran olursa, kızlar sıraya girer.

Moskova'da yaşayan biri olarak bunu yazıyorum  ;)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Moskova da saça ihtiyaç yokmuş diyorlar:)
Global Moderator

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
  ;D Aynen öyle  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Global Moderator

pcd

• Jr. Member
  • **
Ortam sahibi olmak işe yarar elbette ama gerçekten yakışıklıysan, bulunduğun ortamda kızlar sana arzulu şekilde bakarlar. O kızlarla işi ilerletebilirsin. Yani yakışıklı adamın ortama ihtiyacı yoktur.

Siddhartha

• Hero Member
Erkeği kızlar karşışında yakışıklı yapan, cepteki para ve iyi bir meslek sahibi olmandır. Saç maç hikaye. Sana tipsiz olup, manken gibi kızları sıraya dizen 100'lerce örnek verebilirim. Saçın olunca kızlar sıraya girmez. Paran olursa, kızlar sıraya girer.

Moskova'da yaşayan biri olarak bunu yazıyorum  ;)
Her erkegin ruyasidir heralde moskovada yasamak:) benim en buyuk hayalimdi ama baska ulkede aldik solugu, icimde hep ukde kaldi ve kalacak :)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Canimo

• Sr. Member
Genç yaşta kellik kesinlikle kriterdir.Istedigin kadar ozguvenli ol sana sapik yada abaza derler.25 yasinda olupta kellige merhaba diyen erkeklerin işi zor.Sorun sadece pısırık olmamakla çözulmuyor.Muhtemel kel degilsiniz ki boyle bir cevap veriyorsunuz.Kellik çogu kadın icin kriterdir.

işte buna özgüven eksikliği deniyor siz kendinize özgüvenli olun karşıdakilerin size öyle bakmadığını hatta kelliğinizi bile görmediklerini farkedeceksiniz.

Canimo

• Sr. Member
Aynen kardeş arada canım istediği zaman saçlarımı kazırdım saçım varken sürekli kadınlarla kesişirdim kazıttığımda ise bir kadına baktığımda beni abaza sanıp sapıklıkla suçladı gece karakoldan çıktım saçlarım uzayınca aynı kadınla karşılaştığımda ise benimle yatmak istedi bu yüzdenmiş demek ki hmm ilginç.

güzel ironi  ;D  |-onayisareti-|

Leonidas

• Hero Member

herşey 100 $ a bakıyor orda :)

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
işte buna özgüven eksikliği deniyor siz kendinize özgüvenli olun karşıdakilerin size öyle bakmadığını hatta kelliğinizi bile görmediklerini farkedeceksiniz.
Kel erkekleri, özgüven kurtarmiyor.Genç yasta norwood 5 olmus erkegin zaten şaftı kaymıştir.Dısari bile zor çıkar.Hemen hemen çogu erkek aynı tepkiyi verir.Artık belli bir yaştan alisma sureci oluyor o kadar.Kel olunca özel sektor iş vermek istemiyor , asker  ve polis mulakatlarinda bizzat etkiliyor ve eş seciminde de keza öyle.O yuzden çogu kisi bakıyor.Malesef dediginiz gibi degil.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Kel erkekleri, özgüven kurtarmiyor.Genç yasta norwood 5 olmus erkegin zaten şaftı kaymıştir.Dısari bile zor çıkar.Hemen hemen çogu erkek aynı tepkiyi verir.Artık belli bir yaştan alisma sureci oluyor o kadar.Kel olunca özel sektor iş vermek istemiyor , asker  ve polis mulakatlarinda bizzat etkiliyor ve eş seciminde de keza öyle.O yuzden çogu kisi bakıyor.Malesef dediginiz gibi degil.
Kardeş iş bulmanı dahi engelliyorsa tak kafana protezi yaşa o zaman. Anlamadım ben seni forumda tek konuştuğun kelliğin berbat bir şey olduğu madem kötü bir şey burada bunu sürekli olarak dillendirmek kafanda saç çıkardımı hayır e o zaman ? Hem şikayet ediyorsun hem harekete geçmiyorsun. Kafana %400 yoğunlukta brezilyan protez saçı al ve yaşa çok merak ediyorum acaba o zaman özel sektörde seni CEO yapıp elinin altına 30 kadın gelecek mi.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Ziptikci

• Sr. Member
Özel sektörün iş vermediği konusuna katılıyorum

baskan123

• Hero Member
Merhaba arkadaşım, 20 yaşında 1.70 ,  58 kilo baby face bir erkeğim. Saçlarım çok yoğun değil birazcık seyrek. Çok yakışıklıyım diyemem orta şeker bir erkeğim. Şimdiye kadar 30-35 arası sevgilim olmuştur ve hep 1-1 takılırım sessiz sakin yerlerde. 8 kızla yattım ama tabi ki hiçbir şekilde bunu aileye veya çevreme yansıtmadım. Yani senin kel bir kıza bakmayacağını ikimiz de iyi biliyoruz ama erkekler kızlara oranla saç dökülmesinden daha müzdarip. Kız ayarlayabilirsin tabiri kötü olmaz ise " ağzın laf yapmalı ve birazcık paran olmalı".
https://hizliresim.com/unMWfR  bu ise saçımın hali. Bu arada bakım yapmalısın saçlarına 4-5 yıldır kesintisiz bakım yapıyorum. Mesela askere gitmeden önce 6 aylık prp yaptıracağım.

Facebook Twitter Instagram