Gönderen Konu: Saç Ekimi için Saçlarım Uygun mu // Asuman Saç Ekim için iyi bir yer mi?  (Okunma sayısı 1044 defa)

Vegaloji

• Yeni üye
  • *
Merhaba Arkadaşlar, yeni üyeyim. Bir süredir bende saç ekimi düşünüyorum aslında 2-3 yıl önceden düşünüyorum ancak fiyat açısından ve cesaret edemediğimden yapamadım. Önce kısa bir özet geçeyim durum hakkında. Saç dökülmelerim yanlış yorumlamıyorsam çok erken başladı. 19 yaşında gibi saçlarım ön çizgi denen bölge yani şakaklara doğru başladı fotoğrafları da paylaştım görebilirsiniz şu orta vortex mi ne deniyor bilmiyorum orayı pek dikkate almıyorum saçlar uzamaya başlayınca orası kapanıyor biraz, önceliğim ön bölge saç çizgim kayboldu çünkü. 2-3 yıl öncesine saçlarımın dökülmüş yerlerini saçım uzun olduğundan kapatıyordum ama artık olmuyor :/ Kısacası Asuman Saç ekim kliniği ile iletişime geçeceğim ücretini fiyat bölümünde paylaşmıştı bir arkadaş umarım hala o fiyattandır. Asuman saç ekim kliniğini düşünme nedenim bu sitede birisi ekim yaptırmış ve süreçlerini paylaşmış sonuç bence çok iyiydi. Hala burada mı bilmiyorum umarım hala saçları iyi durumdadır.

Bahsettiğim arkadaşın paylaşım linki; https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=6302.0

Sormak istediğim bir kaç şey daha var süreç ile ilgili;
- Saçları kestirmek şart mı ? yani 3 numara falan kurtarmaz mı pek bilgim yok bu aşamada bazı tekniklerde saç kesilmeden yapılıyor çünkü.
- Asuman saç ekim kliniğinde yakın zamanda saç ekimi yaptıran varsa yorumlarını almak isterim. ( Henüz detaylı olarak araştırmadığım için)
- Saçlarım dökülmüş bölgeler hariç çok sıkı diye düşünüyorum, eklediğim fotolar yeni yani saçımı da yeni kestirdiğim için  biraz anlaşılmıyor olabilir.

Yorumlarınız ve tavsiyelerinize açığım açıkçası gelecek sürecimde önemli olacak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Uygunsun ama ilk etapta ön orta yaptır asuman hanımında konuları var kendin araştırıp incele ektirenlere danış başarılı gidiyor asuman hanım.
Global Moderator

Vegaloji

• Yeni üye
  • *
Yorum için teşekkürler, daha fazla araştıracağım :)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Hocam yine araştır ama, ekim kalitesini artırmak için traşlı olması lazım, ve sizin vertex' de aralara bayağı girilecek, sıklaştırma ekimi yapılmış olacak, buda ancak traşlı ekimde sağlıklı olur,
Ekim yapılırken 3 numara veya traşsız yada kısmi bölgesel traşlı yöntemler en fazla 1-2000 greftlik ekimler için sağlıklı olur,

Vertex'i çok sıkıntı yapmıyorum diyorsanız sadece ön orta yaparım ilerde vertex yaparım derseniz, sakal belki şu an gerekmez, ama sizin ön orta vertex dahil, en az 4.000 greft ihtiyacınız var, üst orta da seyrelmeye başlamış ve gidici orayada girilecek ve donörün bazı bölgeleri seyrek görünüyor, sakal desteğinede ihtiyacınız olacak gibi, ama merkeze whatsaptan resimlerinizi gönderin plânlamayla ilgili ön bilgi ve fiyat alın bence.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Kel123

• Hero Member
Ekime uygunsun bencede ama öncelikle git kuaförünü değiştir. Bu ne hocam sanki donörüne buldozerle girmiş gibi adam

Vegaloji

• Yeni üye
  • *
Hocam yine araştır ama, ekim kalitesini artırmak için traşlı olması lazım, ve sizin vertex' de aralara bayağı girilecek, sıklaştırma ekimi yapılmış olacak, buda ancak traşlı ekimde sağlıklı olur,
Ekim yapılırken 3 numara veya traşsız yada kısmi bölgesel traşlı yöntemler en fazla 1-2000 greftlik ekimler için sağlıklı olur,

Vertex'i çok sıkıntı yapmıyorum diyorsanız sadece ön orta yaparım ilerde vertex yaparım derseniz, sakal belki şu an gerekmez, ama sizin ön orta vertex dahil, en az 4.000 greft ihtiyacınız var, üst orta da seyrelmeye başlamış ve gidici orayada girilecek ve donörün bazı bölgeleri seyrek görünüyor, sakal desteğinede ihtiyacınız olacak gibi, ama merkeze whatsaptan resimlerinizi gönderin plânlamayla ilgili ön bilgi ve fiyat alın bence.. |-onayisareti-|

Anladım hocam pazartesi dediğiniz gibi whatsappdan iletişime geçeyim nedir ne değildir öğreneyim en iyisi.
Yorum için teşekkürler

Münir

• Sr. Member
asuman hanımı bende takip ediyorum birdeşahin çelik var ikisinin aradında kararımı verecek gibiyim umarım hakkımızda hayırlısı olur üstat.

Vegaloji

• Yeni üye
  • *
asuman hanımı bende takip ediyorum birdeşahin çelik var ikisinin aradında kararımı verecek gibiyim umarım hakkımızda hayırlısı olur üstat.

Umarım usta, bende çok araştırmıştım ama Asuman hanıma gideceğim gibi hem çok yakın hemde içime sindi gibi tabii yüz yüze görüşünce daha net belli olur. Hayırlısı bakalım.

Facebook Twitter Instagram