Gönderen Konu: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?  (Okunma sayısı 7532 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?
« Yanıtla #75 : 05 Kasım 2020, 04:05:54 »
  Döner  bölgen kısıtlı  alan geniş  normalde  saç  ekim uygun değilsin  ama   kararin kesin sanırım  6  ay  fin Team etkisi olmaz  bende kullanıyorum  fin.  12 ay kullanman gerekir  fin+Biotin yeterli  . Saç ekim sonra  devam etmek zorundasınız  manuel  çalışacan    iyi bir merkez  bulmam gerekir . Tahmin  saç  3000 greft  sakal 1000  greft çıkar.   fin birlikte   iyi  bir sonuç alırsın   

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 06 Kasım 2020, 05:19:11 »
  Döner  bölgen kısıtlı  alan geniş  normalde  saç  ekim uygun değilsin  ama   kararin kesin sanırım  6  ay  fin Team etkisi olmaz  bende kullanıyorum  fin.  12 ay kullanman gerekir  fin+Biotin yeterli  . Saç ekim sonra  devam etmek zorundasınız  manuel  çalışacan    iyi bir merkez  bulmam gerekir . Tahmin  saç  3000 greft  sakal 1000  greft çıkar.   fin birlikte   iyi  bir sonuç alırsın
öneriler için teşekkürler. Diyelim ki Manuel alımla ekim yapıldı, İz konusunda mikromotordan bariz bi farkı var mı ? 0 veya 1,2,3 numara traşta göze çarpan bir estetik bozukluk olur mu ?

d_kaya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 02 Ekim 2021, 12:57:46 »
Selamlar kardeşim. Kibar üslubun ve efendi tavırların takdire şayan. Normalde paylaşım yapan birisi değilim ancak sana belki bir fikir verir diye kendi yaşadıklarımı paylaşmak isterim. Yirmili yaşlarda maalesef 1 FUT ve 1FUE olmak üzere 2 başarısız operasyon geçirdim. Yıllar sonra uzun süren araştırmalar sonucunda Mayıs ayında Türkiye'nin önde gelen 3 saç ekim merkezine yukarda gördüğün (donoru seyrek olanlar) fotoğrafların ilk halini gönderdim. Bu 3 merkezden 2 si red etti ve ekime uygun olmadığımı belirtti. 1 tanesi kabul etti ve 20-21 Mayıs'ta ekim işlemim gerçekleşti. 1998 kök enseden ve 1721 kök sakaldan alındı.Toplamda 3700 küsur grefte ulaşıldı. 5.5 aylık sonuçlarım yukardaki fotoğraflardaki gibi. Dikkatini çeken husus şu olmuştur. Yaklaşık 2000 kök alınan donorum alınmadan önceki halinden kat ve kat daha iyi. Bunun sebebi ekim ile birlikte kliniğin tavsiyesi ile proscar ve xpecia ya başlamadır. Gerçekten de proscar+xpecia ikilisi donör bölgemde inanılmaz olumlu işler yaptı. Şimdi klinik ile verteks için görüşmelere başladım. Ayrıca 4 sene protez kullanmış birisi olarak protez pişmanlıktır , rezalettir diyorum. Sakalın durumu ise resimde belli oluyor mu bilmiyorum ancak sakaldan 1720 kök alınmasına rağmen sürekli gittiğim berber anlamadı. Özet olarak sana tavsiyem, proscar+ xpecia ile donörü en az 6 ay kuvvetlendir sonra duruma göre hareket et. Ektrmeye karar verirsen de ense+sakal çok çok iyi , manuel alım yapan bir yerde gerçekleştir.

Hocam Son ekimi hangi merkezde yaptırdın?

BıyıklıKel

• Ekim Linki :
  • Full Member
  • aydın arslan saç ekimi
« Yanıtla #78 : 15 Ekim 2021, 17:03:36 »
slm kardeşim
bak ben buraya 2015 den beri üyeyim
burda belki en eski üyeyimdir.

burdaki yazılan tüm yorumları okudum.
benim kellik düzeyim seninkinden farklı değil onu belirteyeyim.
biraz saçlarım kalın ve sakallarım baya sık
ve ben bu ekimi gerçekleştirdim.

kafamda çok planlar yaptım çok yer araştırdım.
burdaki bu algıdaki insanlarla mücadele ettim.
@sloocer kardeşimle çok tartışmaya girdim.
ben kendimden dolayı ekim yapılabilir fikrindeydim ve bu işim 1. aşaması gerçekleştirdim şuan 4. aydayım

öncelikle bu işin 1. aşaması beklenti anladığım kadarı beklentin yüksek değil burda sıkıntı yok.
2. aşaması ise ekim merkezi en önemli faktörde bu
sen mutlaka manuel alım tekniği ile alım yaptıracaksın.
ve mutlaka sakal kullanmasın.
anladığm kadarı ile bu kafadan totel 5000 çıkar sakalların sık değil ama saçla birleştiğinde sırıtmaz özellikte
1000-1500 arası alırlar.
3. aşama ise saç yapısı seninki cansız ince ve seyrek benimki seyrek kalın idi.

yani 1. ekim 4000 civarı önbölge
2. ekim 3000 civarı ortabölge
3. ekim ise artık elinizde kalırsa boş alanları kapatma şeklinde olur.

ben ektirmeden önce bu şekilde tavsiyeler veriyordum.
bana bekara karı boşamak kolay diyorlardı.
yaptırdım pişman değilim daha sürecim uzun
herşeyi burdaki herkes kadar iyi biliyorum.
bu iş riskli bir iştir sermaye gerektirir.
bu iş olmaz  diyenlere kulak asma
burda olmaz denilen kişiler çok oldu.
bu işin kesin bir garantisi yok.
çok iyi de olabilir beklentinden fazlası da olabilir.
değişkendir kişiden kişiye değişir.

sen araştırmanı iyi yap planlar yap.
senin dökülme tipindeki ekimleri incele.
ve karar kıl.

ekim ile ilgili konunuzu bulamadım. Eğer açtıysanız link paylaşır mısınız?
  • Ekim Tarihi: 20.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Ankara Aydın Arslan Klinik
  • Greft Miktarı 7000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Ekim öncesi 1 ay Minoksil ve Nutraxin Keratin, Ekim Sonrası Evocapil Vitamin, Evocapil Sprey, Evocapil Şampuan

Facebook Twitter Instagram