Gönderen Konu: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?  (Okunma sayısı 7540 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?
« Yanıtla #60 : 16 Ekim 2020, 02:53:18 »
sağol kardeşim önerilerin için. Evet işin mantığı tam olarak böyle. bu donörden fazlası çıkmaz belki manuel ekimle daha fazla olabilir mi onu bilemem. Genç yaşta saçları dökmek sıkıntılı bir süreç. Jason statham bile fotoğraf paylaşırken kafasını kırpıyo ki adam ekmek parasını bu bölgeden çıkartmış. Saç önemli bir detay gerçekten

Hem de cok önemli kardeşim.
Gerek saçı dökülen için gerekse de karşıda ki insan İçin.
Özellikle de karşı cins olaylarında çok kötü bir mesele.
İnsanı gerçekten en az 10 yaş fark ettiriyor.
Çok kötü bir durum.
Ve jason a cidden yakışıyor kellik sen düşün gerisini biz ne yapalım :)

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #61 : 24 Ekim 2020, 00:38:28 »
İmkansız denilen işlerden bazen iyi şeyler çıkabiliyor. Bence gözü karartıp 6 ay finas kullan donör bölgede işlerin nasıl gittiğine bak, eğer kalite anlamında bir artış olursa ön bölgede bir çalışma yapılabilir. Daha sonrasında da vertex ve orta kısım için sakal ağırlıklı bir çalışma yapılabilir.
Sonucunda elbette seyrek bir görüntü olacaktır üst seviye beklentin olmasın zaten bence de yoktur ancak protez saç kullanıp yıpranacağınıza seyrek saçınıza toppik,dermatch kullanarak ya da pigmentasyon yaptırarak en azından bir nebze içinin ferahlayacağını düşünüyorum.
Örnek bir sanatçı görseli koyuyorum, toppik kullanımı ile birlikte bir tutam saçın bile nasıl bir hale geldiğini.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 24 Ekim 2020, 00:51:23 »
İmkansız denilen işlerden bazen iyi şeyler çıkabiliyor. Bence gözü karartıp 6 ay finas kullan donör bölgede işlerin nasıl gittiğine bak, eğer kalite anlamında bir artış olursa ön bölgede bir çalışma yapılabilir. Daha sonrasında da vertex ve orta kısım için sakal ağırlıklı bir çalışma yapılabilir.
Sonucunda elbette seyrek bir görüntü olacaktır üst seviye beklentin olmasın zaten bence de yoktur ancak protez saç kullanıp yıpranacağınıza seyrek saçınıza toppik,dermatch kullanarak ya da pigmentasyon yaptırarak en azından bir nebze içinin ferahlayacağını düşünüyorum.
Örnek bir sanatçı görseli koyuyorum, toppik kullanımı ile birlikte bir tutam saçın bile nasıl bir hale geldiğini.
kim bu keko dostum? Toppigi iyi kullanmis

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 24 Ekim 2020, 01:06:59 »
Benim ense bu şekilde ekim olmaz diye ektirmiyorum. Arkadaşın ensesinden nasıl 4bin greft çıkar diyorsunuz.1500-2000 civarı çıkar bence

PEGO

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 24 Ekim 2020, 01:27:55 »
kim bu keko dostum? Toppigi iyi kullanmis

Üstada keko denilmez. :) Tamer Levent, çok severim oyunculuğunu.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

PEGO

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 24 Ekim 2020, 01:30:09 »
Benim ense bu şekilde ekim olmaz diye ektirmiyorum. Arkadaşın ensesinden nasıl 4bin greft çıkar diyorsunuz.1500-2000 civarı çıkar bence

Saçın sadece arka tarafından almıyorlar ki, yanlardan da alıyorlar. Normalde kel olduğunuz bölgede saç olsa bile genelde şu an saçınızın göründüğü noktadan alım yapacaklardı zaten. O yüzden güçlendirip yanlar ve arkalar verimli olsun tavsiyesi veriliyor. Sizden de çıkar 3-4 bin hatta sizin daha iyiymiş arka taraf, kalın duruyor saç.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #66 : 24 Ekim 2020, 10:55:38 »
Hocam şu an hangi aşamadasınız? Serkan Aygın gibi uzmanlarla görüştüğünüzü sanıyorum acaba bu tarz uzmanlar saç ekimi hakkında size ne dediler?

• Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 25 Ekim 2020, 04:00:34 »
[/] Teşekkür ederim yardımcı olmanız ve öneride bulunmanız benim için çok değerli 😊  bu seçenekler benim açımdan da protez saçtan daha mantıklı. Finas konusunda ise arada gözü karartıyorum ama o ilaca karşı hala ön yargılarım var 🙂 benim için zor bir karar kullanım için doktorla görüşmem gerek

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 25 Ekim 2020, 04:12:58 »
Hocam şu an hangi aşamadasınız? Serkan Aygın gibi uzmanlarla görüştüğünüzü sanıyorum acaba bu tarz uzmanlar saç ekimi hakkında size ne dediler?
hala 1. Aşamadayım hiç yol katedemedim :) whatsapp üzerinden asuman hanımla görüştüm dermatoloğa görünmemi önerdi saçları güçlendirmem gerekiyor. Aynı şekilde Serkan Ayginle görüştüm hasta temsilcisi aracılığıyla geri dönüşü olumsuz oldu. Serdar gökremin sekreteriyle görüşmemde ise en az iki seans ekim yapılabilir dedi. Trabzonda yaşadığım için yüz yüze görüşme şansım olmadı ama şu an İstanbuldayım fırsat bulursam gitmeden görüşeceğim
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2020, 06:46:14 Gönderen: Ed »

samfisher

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 04 Kasım 2020, 01:01:22 »
Hocam bence sakalların gayet iyi, eğer kafa şeklin özellikle önden çok bozuk degilse kafayı sıfıra vurup sakala güzel bir şekil ver. Sac ekimine hic girme, çekeceğin ağrı strese degmez. Genç yasta ozellikle üst kısım tamamen bitmiş yalnızca yanlar olinca yaşlı görünürsün. Ama tamamen sifira vurup sakalı da bakımlı hale getirirsen süper olur. Son ilacin da bence vücut geliştirme :)

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 04 Kasım 2020, 05:48:15 »
Hocam bence sakalların gayet iyi, eğer kafa şeklin özellikle önden çok bozuk degilse kafayı sıfıra vurup sakala güzel bir şekil ver. Sac ekimine hic girme, çekeceğin ağrı strese degmez. Genç yasta ozellikle üst kısım tamamen bitmiş yalnızca yanlar olinca yaşlı görünürsün. Ama tamamen sifira vurup sakalı da bakımlı hale getirirsen süper olur. Son ilacin da bence vücut geliştirme :)
öneriler için çok teşekkür ederim 😊 bu dediklerinizi yaparsam üzerimde görünmez bi testosteron halkası belirir muhtemelen :) şaka bir yana 0 numara kendimce bana yakışıyor dış görünüşümden de memnunum ama karakter yaş ve giyim tarzı konusunda bana hitap etmiyor gibi. Saç ekimi ile estetik açıdan daha iyi bir görüntü elde edemeyeceğim sonucuna varırsam yapacak bişey de yok...

moonwalker84

• Full Member
« Yanıtla #71 : 04 Kasım 2020, 13:03:57 »
Selamlar kardeşim. Kibar üslubun ve efendi tavırların takdire şayan. Normalde paylaşım yapan birisi değilim ancak sana belki bir fikir verir diye kendi yaşadıklarımı paylaşmak isterim. Yirmili yaşlarda maalesef 1 FUT ve 1FUE olmak üzere 2 başarısız operasyon geçirdim. Yıllar sonra uzun süren araştırmalar sonucunda Mayıs ayında Türkiye'nin önde gelen 3 saç ekim merkezine yukarda gördüğün (donoru seyrek olanlar) fotoğrafların ilk halini gönderdim. Bu 3 merkezden 2 si red etti ve ekime uygun olmadığımı belirtti. 1 tanesi kabul etti ve 20-21 Mayıs'ta ekim işlemim gerçekleşti. 1998 kök enseden ve 1721 kök sakaldan alındı.Toplamda 3700 küsur grefte ulaşıldı. 5.5 aylık sonuçlarım yukardaki fotoğraflardaki gibi. Dikkatini çeken husus şu olmuştur. Yaklaşık 2000 kök alınan donorum alınmadan önceki halinden kat ve kat daha iyi. Bunun sebebi ekim ile birlikte kliniğin tavsiyesi ile proscar ve xpecia ya başlamadır. Gerçekten de proscar+xpecia ikilisi donör bölgemde inanılmaz olumlu işler yaptı. Şimdi klinik ile verteks için görüşmelere başladım. Ayrıca 4 sene protez kullanmış birisi olarak protez pişmanlıktır , rezalettir diyorum. Sakalın durumu ise resimde belli oluyor mu bilmiyorum ancak sakaldan 1720 kök alınmasına rağmen sürekli gittiğim berber anlamadı. Özet olarak sana tavsiyem, proscar+ xpecia ile donörü en az 6 ay kuvvetlendir sonra duruma göre hareket et. Ektrmeye karar verirsen de ense+sakal çok çok iyi , manuel alım yapan bir yerde gerçekleştir.
  • Ekim Tarihi: 24-25.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi HLC
  • Greft Miktarı 4181
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde 1

samfisher

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #72 : 04 Kasım 2020, 13:51:49 »
öneriler için çok teşekkür ederim 😊 bu dediklerinizi yaparsam üzerimde görünmez bi testosteron halkası belirir muhtemelen :) şaka bir yana 0 numara kendimce bana yakışıyor dış görünüşümden de memnunum ama karakter yaş ve giyim tarzı konusunda bana hitap etmiyor gibi. Saç ekimi ile estetik açıdan daha iyi bir görüntü elde edemeyeceğim sonucuna varırsam yapacak bişey de yok...

Hadi bakalım hocam umarım gönlünce bir sonuca ulaşırsın  :)

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 05 Kasım 2020, 03:22:53 »
Selamlar kardeşim. Kibar üslubun ve efendi tavırların takdire şayan. Normalde paylaşım yapan birisi değilim ancak sana belki bir fikir verir diye kendi yaşadıklarımı paylaşmak isterim. Yirmili yaşlarda maalesef 1 FUT ve 1FUE olmak üzere 2 başarısız operasyon geçirdim. Yıllar sonra uzun süren araştırmalar sonucunda Mayıs ayında Türkiye'nin önde gelen 3 saç ekim merkezine yukarda gördüğün (donoru seyrek olanlar) fotoğrafların ilk halini gönderdim. Bu 3 merkezden 2 si red etti ve ekime uygun olmadığımı belirtti. 1 tanesi kabul etti ve 20-21 Mayıs'ta ekim işlemim gerçekleşti. 1998 kök enseden ve 1721 kök sakaldan alındı.Toplamda 3700 küsur grefte ulaşıldı. 5.5 aylık sonuçlarım yukardaki fotoğraflardaki gibi. Dikkatini çeken husus şu olmuştur. Yaklaşık 2000 kök alınan donorum alınmadan önceki halinden kat ve kat daha iyi. Bunun sebebi ekim ile birlikte kliniğin tavsiyesi ile proscar ve xpecia ya başlamadır. Gerçekten de proscar+xpecia ikilisi donör bölgemde inanılmaz olumlu işler yaptı. Şimdi klinik ile verteks için görüşmelere başladım. Ayrıca 4 sene protez kullanmış birisi olarak protez pişmanlıktır , rezalettir diyorum. Sakalın durumu ise resimde belli oluyor mu bilmiyorum ancak sakaldan 1720 kök alınmasına rağmen sürekli gittiğim berber anlamadı. Özet olarak sana tavsiyem, proscar+ xpecia ile donörü en az 6 ay kuvvetlendir sonra duruma göre hareket et. Ektrmeye karar verirsen de ense+sakal çok çok iyi , manuel alım yapan bir yerde gerçekleştir.
hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim   yardımcı olmak için tecrübelerinizi detaylı olarak paylaşmanız çok ince bir davranış ve gerçekten benim için değerli. Empati kurup başkalarının sorunlarına çözüm aramak insan olabilmenin en temel şartı, buradaki ortam bu konuda gerçekten takdire şayan. Bu konuda yaşanabilecek en olumsuz durumlar sonrası mükemmel bir sonuç almanıza da  çok sevindim. Umarım 2. Ekiminiz de aynı derecede başarılı geçer  ve çektiğiniz eziyeti telafi edersiniz. Bu süreç gerçekten sabır ve irade isteyen bir süreç olumsuz bir durum sonrası tüm hayatı etkileyebilecek bir sonuç almamak için adımları çok mantıklı atmak gerekiyor şimdilik bütün olanakları ve seçenekleri değerlendiriyorum. Kullanmam için finas konusunda detaylı bir araştırma yapmam gerekiyor. Belirli bir tecrübeye ulaşınca da uygulayacağım metodu seçerim.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 03:38:03 Gönderen: Ed »

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 05 Kasım 2020, 03:32:53 »
Hadi bakalım hocam umarım gönlünce bir sonuca ulaşırsın  :)
çok sağol hocam tekrardan  umarım sende istediğin bütün sonuçlara ulaşırsın :)
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 04:00:52 Gönderen: Ed »

Facebook Twitter Instagram