Gönderen Konu: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?  (Okunma sayısı 7531 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?
« Yanıtla #31 : 24 Eylül 2020, 01:45:01 »
Ne korkunç öneriler var ya. Sakalları feda edip öne ektirmek, boş alanada minoxil sıkmak. Cidden inanılmaz bir öneri. Bu kafayı hiç bir şey kurtarmaz. Ömrün boyunca kıl çıkarma duası etsen yine kurtarmaz hocam

Minoxil önlerde pek işe yaramıyor vertexi etkiliyor bilmem farkındamısın? Ben sadece fikir sundum yapıp yapmaması ilgilendirmiyor.Eğer illaki saç istiyorum diyorsa çözüm bu.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 24 Eylül 2020, 01:54:31 »
Bu kafayı hiçbir şey kurtaramaza imza atarım. Evet insan kelliği zor kabul ediyor ama mantıklı bakmak lazım. Ektireceklerin aşırı seyrek duracağı için mevcut görüntü daha da kötü görünecek üstelik ensen falan da ekstra seyrekleşmiş olacak. Dahası bıçak altına yattığının ağrısı sızısı, cebinden giden paran ve bolca kayıp zamanın da cabası.

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 24 Eylül 2020, 12:18:13 »
Aynen herkes kel123e sovuyor ama bu forumun en iyi yorumcusu o. Duygusal davranmiyor.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 24 Eylül 2020, 13:38:15 »
Aynen herkes kel123e sovuyor ama bu forumun en iyi yorumcusu o. Duygusal davranmiyor.

Kel123 sana da kirpi falan deyip alay etsin de bakalım hala en iyi yorumcu diyebilecekmisin :D

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 24 Eylül 2020, 15:37:13 »
Senin ensen de dökülmüş kardeşim. Nasıl bir genetik bu, saça düşman resmen. İnatlaşmanın anlamı yok. Enseden alınanlar tutsa bile zamanla onların da dökülmeyeceğinin garantisi yok. Plastik saça yönel, boşver ekimi.

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 06 Ekim 2020, 22:40:54 »
Tekrar merhaba. önceki çekmiş olduğum fotoğraflarda ince saçlar pek gözükmüyordu flaşla tekrar çektim ayrıca fotograflar çok soluk çıkmış. Donör bölge zayıf olduğunun farkındayım ve saç ekimindeki beklentim de çok yüksek değil. sadece ön çizginin olması ve kel imajından kurtulmak için ekim yaptırmayı düşünüyorum. Kafa yapımın oldukça düzgün olduğunu kanaatindeyim. Eğer saç ektirirsem de üstleri 3 yanları 1 yapmak bile benim için yeterli. Söylediğim gibi göğüs ve karın bölgesi de iyi durumda, ince yapılı değiller. Seyrekte olsa üst bölgede saç varken çok sorun etmiyordum kötü de durmuyordu ama tamamen saçlar dökülünce etkileri tahmin ettiğiniz gibi oldu... bu forumdaki tecrübeli kişilerin beklentilerim doğrultusunda maksimum derecede nasıl bir sonuç alabileceğim hakkında yorum yapmasını çok isterim.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 06 Ekim 2020, 22:46:07 »
Ektirmeyi çok istiyorsun, belli. Ona lafım yok, saçsızlık kötü bir psikoloji gerçekten. Ama hiçbir şekilde kellik imajından kurtulamazsın kardeşim, donör çok zayıf ve açık alan çok geniş. Göğüs kılları sağlıklı olmuyor ve dökülme yapabilir. Bir de sakalın fotoğrafını at bakalım ama bence ekimi katiyen düşünme. Çektiğin acıya, verdiğin paraya değmez.

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 06 Ekim 2020, 23:01:02 »
Sakallarım bu şekilde.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 07 Ekim 2020, 01:03:56 »
Açık alan genişliği de çok önemli değil, ama donör de seyrek. Sakaldan 2 bin greft aldırıp gireceksen ve sakallarının seyrelmesi senin için önemli değilse ve kafaya gerçekten taktıysan ektirmeyi, yaptır. Biz fikirlerimizi söylüyoruz, sonuçta yaptıracak kişi sensin, senin ne düşündüğün daha önemli.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 07 Ekim 2020, 01:55:24 »
Sakallarım bu şekilde.
Protez yaptır
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 07 Ekim 2020, 02:44:24 »
Açık alan genişliği de çok önemli değil, ama donör de seyrek. Sakaldan 2 bin greft aldırıp gireceksen ve sakallarının seyrelmesi senin için önemli değilse ve kafaya gerçekten taktıysan ektirmeyi, yaptır. Biz fikirlerimizi söylüyoruz, sonuçta yaptıracak kişi sensin, senin ne düşündüğün daha önemli.
teşekkür ederim hocam yorumlarınız için 🙏 tahmin edeceğiniz gibi bu işi kafaya koydum. Şimdilik araştırma aşamasındayım en iyi şekilde nasıl olacaksa yaptırmayı planlıyorum.

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 07 Ekim 2020, 02:48:03 »
Protez yaptır
hocam hijyen açısından hiç sıcak bakmıyorum proteze. Kafamın üzerinde bant olması,ter, yağlanma gibi şeyler benim için çok rahatsız edici olur.

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 12 Ekim 2020, 19:26:12 »
Selamlar saygılar... işlem için 5-6 klinikle whatsapp üzerinden görüştüm. Kimisi ilk seansta 5.000 greft 2. de tepe bölgesini sakal-göğüs destekli kapatma seçeneği sundu. Kimisi reddetti. Özellikle reddeden bir klinik saçımın cansız olduğunu, güçlenmesi gerektiğini, ve bu şekilde ekim yapılamayacağını söyledi ve herhangi bir dermatolog kontrolünde kan değerlerine bakılıp finas vb ilaçlarla tedavi olabileceğimi önerdi. Bu güçlendirme işlemleri en etkili ve sağlık açısından güvenli bir şekilde nasıl yapılabilir ve sizce etkili bir yöntem olabilir mi ? Bu konu hakkında forumda eğer bir başlık varsa linkini benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Diğer bir seçenek olarak manuel alımla tek seans aralıklarla 3000 greft alınıp ekim yapılabileceğini belirten klinikle de görüştüm. 2 seans olarak 6000 greft... sizce nasıl bir yol haritası izlemeliyim.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 12 Ekim 2020, 19:52:46 »
Bu donorden ekim olmaz hic girme derim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram