Gönderen Konu: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?  (Okunma sayısı 7533 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Sizce tatmin edici bir sonuç alabilir miyim ?
« Yanıtla #16 : 19 Eylül 2020, 18:21:14 »
Yorumlar için herkese  teşekkür ederim. Dönor bölge yetersiz haklısınız ama saçların aksine göğüs veya sırt bölgesinden  kök alinabilir mi ?
Alınsa da seni memnun etmez o bölgeden alınan kıllar çünkü halihazırda ense yetersiz mevcut saçlardan alınıp tepeye serpiştirerek doluluk sağlamayı hedefleyebilirsin belki ama göğüs kılları kafaya ekilse de taranmaz adam akıllı da uzamaz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 19 Eylül 2020, 18:53:31 »
Hocam alternatif olarak protez saçtan başka ne yapabilirim artık kafamın üstünde bir miktar saça ihtiyacım olduğunu düşünüyorum bu yaşta saçların bu hali alması can sıkıcı oluyor burada edineceğim bilgiler benim için çok değerli ve ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Eylül 2020, 19:10:40 »
Hocam alternatif olarak protez saçtan başka ne yapabilirim artık kafamın üstünde bir miktar saça ihtiyacım olduğunu düşünüyorum bu yaşta saçların bu hali alması can sıkıcı oluyor burada edineceğim bilgiler benim için çok değerli ve ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum

hocam proteze niye karşısın ki? kafanda seyrek şekil veremiceğin saç mı istersin yoksa şekil verebileceğin saç mı? yanlış anlama dost acı söyler donörünü komple öne taşısalar anca iş görür malesef alan çok açık ve donör de çok zayıf kalıyor o açıklığı kapatmak için bence en iyi çözüm protez tabi yine de sen bilirsin

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 19 Eylül 2020, 19:33:14 »
Rahat olmadığı düşüncesindeyim ve kendi saçın değil nemli ve sıcak havalarda bunaltabilir ve hijyen konusunda çok olumlu bakmıyorum

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 19 Eylül 2020, 19:33:31 »
hocam proteze niye karşısın ki? kafanda seyrek şekil veremiceğin saç mı istersin yoksa şekil verebileceğin saç mı? yanlış anlama dost acı söyler donörünü komple öne taşısalar anca iş görür malesef alan çok açık ve donör de çok zayıf kalıyor o açıklığı kapatmak için bence en iyi çözüm protez tabi yine de sen bilirsin

Bu vereceğim linkteki kişi nasıl 10.000 greft çıkardı o zaman saçından? Bu konudakine çok benzemiyor mu?

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12423.0

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 19 Eylül 2020, 19:36:11 »
Bu vereceğim linkteki kişi nasıl 10.000 greft çıkardı o zaman saçından? Bu konudakine çok benzemiyor mu?

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12423.0

hocam benziyor da mutlu olur mu arkadaş seyrek bi sonuçtan

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 19 Eylül 2020, 19:38:24 »

hocam benziyor da mutlu olur mu arkadaş seyrek bi sonuçtan

Çok anlamam ama bana da pek mümkün gözükmüyor ama böyle saçları görünce hep yukarıda ki 10.000 greftlik ekim aklıma geliyor

Hoş o konuyu açan da giriş yapmıyor bayadır

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 19 Eylül 2020, 19:48:34 »
Çok anlamam ama bana da pek mümkün gözükmüyor ama böyle saçları görünce hep yukarıda ki 10.000 greftlik ekim aklıma geliyor

Hoş o konuyu açan da giriş yapmıyor bayadır

aynen öyle o konunun bile ne olduğu belli değil, kişinin ne istediğine bağlı aslında ekim. anymous diye bi kullanıcı var onun ekimi var mesela seyrek bir ekim ama zaten olabilecek olan bu yani aynı şekilde bu donörde o şekilde ekim olur olmaz değil ama ne istersin sen ekimden ona bakmak lazım gidipte kafanın üstünü komple saç olsun hayalleriyle ekim yaptırırsan imkansız bu dediğim gibi arkayı komple kel bırakıp donörü üste nakletseler gene seyrek kalır

Cizgisiz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 21 Eylül 2020, 01:03:32 »
Şiddetle protez tavsiye ediyorum kardeşim sana. Maalesef artık ekim yapılacak sağlıklı bi donör kalmamış. Çok dert ediyosan da protez en doğru seçim olur senin için

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Eylül 2020, 20:09:55 »
Eğer öyle diyorsanız ben bu konuyu bi araştırayım. Ama rahatlık ve hijyen konusunda tereddütlerim var

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 21 Eylül 2020, 20:24:53 »
Protez en mantıklısı fakat sakalları feda ederek öne ektirebilirsin.Kalınınıda minoxil tamamlar diye düşünüyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Ed

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 21 Eylül 2020, 21:54:40 »
Hocam benim sakallardan ziyade göğös bölgesi de iyi buradan olmaz mı bunu çok merak ediyorum

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 23 Eylül 2020, 23:33:59 »
Gögüsten alınıyor.Ama gögüs kıllarının ömrü kısa.Eğer enseden 3 bin gref çıkarsa binde sakaldan aldırısan kel imajımdan kurtulursun.hepsi kapanmaz seyrek olur.Protez kullanmış biri olarak söyleyim kesinlikle hayatının hatası olur.lanet bir şey.Bulaşma o işe 

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #29 : 23 Eylül 2020, 23:43:07 »
Gögüsten alınıyor.Ama gögüs kıllarının ömrü kısa.Eğer enseden 3 bin gref çıkarsa binde sakaldan aldırısan kel imajımdan kurtulursun.hepsi kapanmaz seyrek olur.Protez kullanmış biri olarak söyleyim kesinlikle hayatının hatası olur.lanet bir şey.Bulaşma o işe
Protez pişmanlıktır hiç görundugu gıbı drgıl
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Facebook Twitter Instagram