Uyarıcı olarak kullanmayı bende düşünüyorum minox procabil vs onların yerine bunu kullanmayı bende düşünüyorum fakat bunda da döngü vs birşey var mı ertkisi felaln nasıl araştırmak lazım
İmzamda yazan şeylere bu ürünü de eklemek istiyorum ve yakında alacağım inşallah
Bir yorum gördüm bir satış sitesinde bu ürünün üstündeki yazılar ingilizce mi ne yazmış, artık kullanımını netten bakacaz diyor
Bunu nasıl kullanacağız yani miktarı nedir? Günde sadece 1 kere gece yatmadan önce kullanmak yeterli olur mu?
Proscar 1/4 oldu da şakaklardaki hacim kaybeden saçlarıma etki etmezse oradaki saçları kaybetmek istemiyorum en çok oralara kullanacağım bu ürünü. Sonra hafiften ön çizgi ve biraz tepe ortası
Mesela Proscar 1/4 bırakmazsam atıyorum 4 sene falan kullandım diyelim(Şuanda 3. ay olmaya az kaldı) 4 sene de yanında bu LOreal'i kullansam nasıl olur diye düşünüyorum. Günde 1 kere ve saçımda az yere kullanacağım için 1 şişe baya uzun gider herhalde
Not : Dermaroller tarzı birşey kullanmayacağım etki arttırmak için. Eskiden Dermastamp kullanmıştım ama tekrardan başlamak istemiyorum
Ben kullanıyorum gerçekten güzel bir uyarıcı, sorularınıza cevap vereyim
1-Saçsız bir alanda saç çıkartacak kadar güçlü değil yani döngü söz konusu olmaz. Daha çok olan saçları ve incelmiş saçları uyarıyor ve kök hücreleri birbirine bağlıyor.
2-Minoxidil gibi çalışmıyor etki mekanizması farklı şu anda bilinen sistemik yan etkisi yok yani iğnelemeden sonra kullanılabilir.
Beach, neden iğneleme yapmak istemiyorsun ? Hafta da bir ya da iki defa yapmak yeterli zaten.