Gönderen Konu: LOreal serioxyl denser hair kullanımı?  (Okunma sayısı 4310 defa)

GaMe10

• Hero Member
Ynt: LOreal serioxyl denser hair kullanımı?
« Yanıtla #15 : 16 Eylül 2020, 23:22:10 »
3-4 ay gitmiyor o kadar değil.250ml şampuan bile ufacık koysan dahi 2 ayda bitebiliyor.Bu birde serum.Bir aylık gidiyor.Zaten saç çıkması için demedim kök varsa dedim.Sen bilirsin deniyorsan dene ama zaten 10 ay kullanmışsın.Ben herşeyi 3 ay olarak düşünüyorum.Mesela zamanla oturcak demişsin ya 3 ayda etki etti etti onun devamı gelir.Yoksa tedavi işe yaramıyordur.

İşte 10 ay o Procapil'li spreyi kullandım ben yani bunu zaten kullanmam bir daha o yüzden LOreal'i deneyeyim diyorum
Lakin bundan fayda görürsem bu losyondan mı yoksa Proscar'dan mı olacak onu nasıl anlayacağım bilmiyorum

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 16 Eylül 2020, 23:28:58 »
İşte 10 ay o Procapil'li spreyi kullandım ben yani bunu zaten kullanmam bir daha o yüzden LOreal'i deneyeyim diyorum
Lakin bundan fayda görürsem bu losyondan mı yoksa Proscar'dan mı olacak onu nasıl anlayacağım bilmiyorum

Pardon ben yanlış anladım.Sabahtan beri denser hair üzerinden yorum yapıyorum.Procapil demek işe yaramadı.O zaman kullan belki faydası olur.Proscar dht baskılıyor o zaman şöyle diyebiliriz var olanı koruyor.Sen bunu alıp 3 ay kullanırsan o arada saç çıkarsa o zaman bundandır.Çünkü uyarıcı etkisi var.Proscar napıyor saçı sabit tutuyor uykudakileri uyandırmak önemli.Tüylerin kalın gelmeside proscardan olur.Serum sayesinde ilk çıkanlar kalın olmıycaktır.Yani var olan saçların çıkıp gürleşiyorsa serum işe yarıyor demektir.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 17 Eylül 2020, 02:47:03 »
Boş ürünler. Arkadaşım kullandı denser 1 sene bir tel bile çıkartmadı. Yemeklik yağ sursen 1 sene fayda ederdi yani

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 17 Eylül 2020, 02:54:47 »
Boş ürünler. Arkadaşım kullandı denser 1 sene bir tel bile çıkartmadı. Yemeklik yağ sursen 1 sene fayda ederdi yani
Sadece denser kullanırsa tabi ki bir işe yaramaz. Arkadaşlar her şeye 1 ya da 0 olarak bakmayı bırakalım. Ayrıca bir ürüne boş demek için bir arkadaşının kullanıp fayda görmemesi güçlü bir neden değil.  Ayrıca her etken herkeste işe yaramaz bunu AGA ile artık haşır neşir olan birinin bildiği bir şeydir.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 17 Eylül 2020, 09:01:18 »
En popüler sitelerden birinde 140 TL'ye gördüm, 400 üzeri değerlendirme yapılmış puanı falan yüksekti. Eğer günde 1 kere kullanınca(Akşam veya yatmadan önce düşünüyorum) 3-4 ay gidecekse kabul edilebilir bir rakam

Ben zaten yeni saç çıkarmasından ziyade, var olan tüyleşmiş saçlarımın tekrardan kalınlaşmasını istiyorum. Ortalama 3 aydır Proscar 1/4 kullanıyorum zaten bence zamanla oturacak saçlarım inşallah ama bu LOreal'i işte çoğunu şakak üst kısımlara, birde hafiften önlere ve tepe ortasına serpiştirecektim

Günde 1 sefer kullanıcaksan   1 şişe ortalama 1.5 ay gıdıyor..

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 18 Eylül 2020, 15:49:19 »
Konuyu uplamam gerekti güncel bilgi yazayım

Bu konudaki ürünü almaktan fiyat dolayısıyla vazgeçtim. Çünkü 4 sene gibi bir süre kullanmak gibi bir hedefim var ve beni zorlayacak sanırım bu ürün ve + olarak da gramıda çok yüksek değil
Kaldı ki imzamda yazan ürünleri görüyorsunuz yakında bitecek bazıları ve yine masraf çıkacak

Bundan dolayısıyla yine eskisi gibi Procapil falan almak istemediğim için tercihimi Prozinc Plus Losyon'dan yana kullandım ve sipariş ettim artık bugün yarın gelir. Biliyorsunuz içinde Saw Palmetto falan var bunda

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 18 Eylül 2020, 16:04:30 »
Konuyu uplamam gerekti güncel bilgi yazayım

Bu konudaki ürünü almaktan fiyat dolayısıyla vazgeçtim. Çünkü 4 sene gibi bir süre kullanmak gibi bir hedefim var ve beni zorlayacak sanırım bu ürün ve + olarak da gramıda çok yüksek değil
Kaldı ki imzamda yazan ürünleri görüyorsunuz yakında bitecek bazıları ve yine masraf çıkacak

Bundan dolayısıyla yine eskisi gibi Procapil falan almak istemediğim için tercihimi Prozinc Plus Losyon'dan yana kullandım ve sipariş ettim artık bugün yarın gelir. Biliyorsunuz içinde Saw Palmetto falan var bunda
Yerinde bir tercih olmuş ancak içerisinde kan dolaşımını hızlandıran ve damar genişleten başka bir etken madde var mı ?

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 18 Eylül 2020, 16:21:00 »
Yerinde bir tercih olmuş ancak içerisinde kan dolaşımını hızlandıran ve damar genişleten başka bir etken madde var mı ?

Hocam sitesinde şunlar yazıyor. Senin yorumun nedir?

5 kat yoğunlaştırılmış formül *
İçeriğindeki Trico Kompleksin saç dökülmesini 4 ayda azaltmaya yardımcı olduğu tespit edilmiştir.**
İçeriğindeki Trico Kompleks ve Saw Palmetto’nun ikili etkisi ile saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur.
Trico Kompleks üzerine yapılan klinik çalışmada, trichogenin saç dökülmesini önlemeye, saçın estetik kalitesini ve canlı görünümünü arttırmaya yardımcı olduğu tespit edilmiştir.
Saw palmetto saçın zayıflamasının önlenmesine yardımcı olur.
Saçlarınızın saç köklerinden başlayarak beslenmesine ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
İçeriğindeki biotin sayesinde saç dökülmesini önlemeye yardımcı olarak saçın sağlıklı bir şekilde uzamasını destekler.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 18 Eylül 2020, 16:32:55 »
panax ginseng kökü ekstresi var reis saç büyüme uyarıcı olarak, arjinin var topikal ne kadar etkili bilmiyorum ama saw palmettosu için aldım iş yapıyor diyebilirim. Günde 8-9-10 fıs 2 ayı geçer bol bol kullandım aralarda birde ben.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 18 Eylül 2020, 16:35:48 »
Hocam sitesinde şunlar yazıyor. Senin yorumun nedir?

5 kat yoğunlaştırılmış formül *
İçeriğindeki Trico Kompleksin saç dökülmesini 4 ayda azaltmaya yardımcı olduğu tespit edilmiştir.**
İçeriğindeki Trico Kompleks ve Saw Palmetto’nun ikili etkisi ile saç dökülmesinin önlenmesine yardımcı olur.
Trico Kompleks üzerine yapılan klinik çalışmada, trichogenin saç dökülmesini önlemeye, saçın estetik kalitesini ve canlı görünümünü arttırmaya yardımcı olduğu tespit edilmiştir.
Saw palmetto saçın zayıflamasının önlenmesine yardımcı olur.
Saçlarınızın saç köklerinden başlayarak beslenmesine ve canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
İçeriğindeki biotin sayesinde saç dökülmesini önlemeye yardımcı olarak saçın sağlıklı bir şekilde uzamasını destekler.
Şimdi Saw Palmetto’yu biliyoruz prostatta ki DHT’yi %30-50 oranları arasında inhibe edebiliyor saçta ne kadar yaptığı bilinmiyor ortalama yine bu kadardır.

Trichogen de procapil gibi komplex bir etken. İçeriğindekiler çok fazla ama özet geçecek olursak DHT’yi bloklardan doğal ekstratlar ve birkaç tane de niacinamide gibi hücre yenilenmesini sağlayan etkenler var. Güzel bir alternatif yani.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 18 Eylül 2020, 16:37:46 »
panax ginseng kökü ekstresi var reis saç büyüme uyarıcı olarak, arjinin var topikal ne kadar etkili bilmiyorum ama saw palmettosu için aldım iş yapıyor diyebilirim. Günde 8-9-10 fıs 2 ayı geçer bol bol kullandım aralarda birde ben.
Aynen bende HGF+ kullanıyordum onda da var, panax ginseng saç için başka faydaları da var inflamasyona vs iyi geliyor. prozinc daha iyi gibi duruyor ona geçeceğim hem hair pharma’dan daha güvenilir bir firması var.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 18 Eylül 2020, 18:17:05 »
Trichogen içeriği;

Su, Panax Ginseng Kök Ekstresi, Arginin, Asetil Tirozin, Arctium Majus Kökü Ekstresi, Hidrolize Soya Proteini,  Polikuaterniyum-11, PEG-12 Dimetikon, Kalsiyum Pantotenat, Çinko Glukonat, Niasinamid, Ornitin HCl, Sitrülin, Glukozamin HCl, Biotin, Saw Palmetto

Al kullan fayda görürsen denerim.Fakat içeriğinde damar açıcılık ve kökleri uyaracak etken madde yok.Aslında caffein ve procapilde eklense müthiş olurmuş.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 19 Eylül 2020, 18:18:39 »
Ürün geldi elime. Eczaneye göre çok daha uygun fiyata aldım ve üretimi yeni sayılır :D

Memnun kalırsam bir dahaki sefere 3'lü sipariş edebilirim bakalım yarın başlayacağım inşallah

LOreal serioxyl denser hair de denemek isterdim ama maalesef şuanda bütçe olarak bunu kullanamam

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 19 Eylül 2020, 19:36:51 »
Ürün geldi elime. Eczaneye göre çok daha uygun fiyata aldım ve üretimi yeni sayılır :D

Memnun kalırsam bir dahaki sefere 3'lü sipariş edebilirim bakalım yarın başlayacağım inşallah

LOreal serioxyl denser hair de denemek isterdim ama maalesef şuanda bütçe olarak bunu kullanamam
Bende almayı düşünüyorum bunu hair pharma dan daha güvenilir firması var. Şişe büyük mü ?

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 19 Eylül 2020, 19:45:18 »
Bende almayı düşünüyorum bunu hair pharma dan daha güvenilir firması var. Şişe büyük mü ?

Şişe pek büyük değil lakin sonuçta 150 ml yani ürün bence baya iyi gramı. Hesabıma göre mutlaka 2 ay gitmesi lazım en az yanılmıyorsam
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2020, 20:16:37 Gönderen: Beach »

Facebook Twitter Instagram