Gönderen Konu: LOreal serioxyl denser hair kullanımı?  (Okunma sayısı 4250 defa)

GaMe10

• Hero Member
LOreal serioxyl denser hair kullanımı?
« : 15 Eylül 2020, 23:53:21 »
İmzamda yazan şeylere bu ürünü de eklemek istiyorum ve yakında alacağım inşallah
Bir yorum gördüm bir satış sitesinde bu ürünün üstündeki yazılar ingilizce mi ne yazmış, artık kullanımını netten bakacaz diyor

Bunu nasıl kullanacağız yani miktarı nedir? Günde sadece 1 kere gece yatmadan önce kullanmak yeterli olur mu?
Proscar 1/4 oldu da şakaklardaki hacim kaybeden saçlarıma etki etmezse oradaki saçları kaybetmek istemiyorum en çok oralara kullanacağım bu ürünü. Sonra hafiften ön çizgi ve biraz tepe ortası

Mesela Proscar 1/4 bırakmazsam atıyorum 4 sene falan kullandım diyelim(Şuanda 3. ay olmaya az kaldı) 4 sene de yanında bu LOreal'i kullansam nasıl olur diye düşünüyorum. Günde 1 kere ve saçımda az yere kullanacağım için 1 şişe baya uzun gider herhalde

Not : Dermaroller tarzı birşey kullanmayacağım etki arttırmak için. Eskiden Dermastamp kullanmıştım ama tekrardan başlamak istemiyorum

toledo

• Jr. Member
  • **
Ynt: LOreal serioxyl denser hair kullanımı?
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2020, 00:16:52 »
Uyarıcı olarak kullanmayı bende düşünüyorum minox procabil vs onların yerine bunu kullanmayı bende düşünüyorum fakat bunda da döngü vs birşey var mı ertkisi felaln nasıl araştırmak lazım
Mevcut tedavimi kısa süre icerisinde güncelleyecegim

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2020, 00:35:00 »
Uyarıcı olarak kullanmayı bende düşünüyorum minox procabil vs onların yerine bunu kullanmayı bende düşünüyorum fakat bunda da döngü vs birşey var mı ertkisi felaln nasıl araştırmak lazım
İmzamda yazan şeylere bu ürünü de eklemek istiyorum ve yakında alacağım inşallah
Bir yorum gördüm bir satış sitesinde bu ürünün üstündeki yazılar ingilizce mi ne yazmış, artık kullanımını netten bakacaz diyor

Bunu nasıl kullanacağız yani miktarı nedir? Günde sadece 1 kere gece yatmadan önce kullanmak yeterli olur mu?
Proscar 1/4 oldu da şakaklardaki hacim kaybeden saçlarıma etki etmezse oradaki saçları kaybetmek istemiyorum en çok oralara kullanacağım bu ürünü. Sonra hafiften ön çizgi ve biraz tepe ortası

Mesela Proscar 1/4 bırakmazsam atıyorum 4 sene falan kullandım diyelim(Şuanda 3. ay olmaya az kaldı) 4 sene de yanında bu LOreal'i kullansam nasıl olur diye düşünüyorum. Günde 1 kere ve saçımda az yere kullanacağım için 1 şişe baya uzun gider herhalde

Not : Dermaroller tarzı birşey kullanmayacağım etki arttırmak için. Eskiden Dermastamp kullanmıştım ama tekrardan başlamak istemiyorum
Ben kullanıyorum gerçekten güzel bir uyarıcı, sorularınıza cevap vereyim

1-Saçsız bir alanda saç çıkartacak kadar güçlü değil yani döngü söz konusu olmaz. Daha çok olan saçları ve incelmiş saçları uyarıyor ve kök hücreleri birbirine bağlıyor.

2-Minoxidil gibi çalışmıyor etki mekanizması farklı şu anda bilinen sistemik yan etkisi yok yani iğnelemeden sonra kullanılabilir.

Beach, neden iğneleme yapmak istemiyorsun ? Hafta da bir ya da iki defa yapmak yeterli zaten.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Baysavasci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Eylül 2020, 11:45:37 »
Yan etkisi yok, dermoller ile kullanman daha yararlı olur ve bir sise 1 ay gidiyor. Her gün kullanman lazim bu toniği son olarak da serumun etkileri 3.aydan sonra belli oluyor sabretmen lazim

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2020, 17:29:05 »
http://www.wellnesskyaniteam.com/kyani-nitro-ailesi/ Hocam konudan bağımsız soruyorum linkini paylaştığım ürün hakkında bilgin var mı finansın yan etkisini azaltır mı? Bu ürün tek başına saç konusunda destek tedavi olarak kullanılır mı? Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın yeni konu açmak istemedim.

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #5 : 16 Eylül 2020, 17:39:06 »
kesinlikle reklam amaçlı paylaşmadım yanlış anlaşılmasın

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 16 Eylül 2020, 18:11:05 »
Fiyatı bence pahalı.Onun yerine hairforte daha mantıklı.Ben bir ara kullanmıştım sadece 2 kere almıştım.Etkisi yok denecek kadar azdı.Alkol çok fazla buda çözünmesi için.Kokusuda baş ağrıtabiliyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 16 Eylül 2020, 20:01:27 »
Dermastamp'ı daha önce yanında birşey olmadan kullandığımda bir fayda göremedim. Tekrar alırmıyım bilmiyorum
Artık Losyon da kullanmayacağım diyordum ama işte konuda yazdım bir kez daha kullanacağım inşallah
90ml değil mi bunun şişesi? Bu günde 1 kez kullanılırsa benim hesabıma göre yanılmıyorsam 4 ay gitmesi lazım. 60ml bir Procabil sprey kullandığımda günde 2 kez, 1 ay 1 hafta gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Umarım doğru hesaplamışımdır baya hesaplı olur. Tabi bu LOreal'de tam olarak siz ne kadar kullanıyorsunuz ölçek?

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 16 Eylül 2020, 20:03:15 »
Fiyatı bence pahalı.Onun yerine hairforte daha mantıklı.Ben bir ara kullanmıştım sadece 2 kere almıştım.Etkisi yok denecek kadar azdı.Alkol çok fazla buda çözünmesi için.Kokusuda baş ağrıtabiliyor.

Ben de senin dediğin bu spreyi geçen senelerde kullanmıştım 10 ay falan ve neredeyse faydasını görmedim diyebilirim. Yanında da 5 ay falan hapını kullanmıştım. Belki daha uzun süreler şans verseydim birşey olurmuydu orasını bilmiyorum

Her ürün herkesde farklı sonuçlar gösteriyor anlaşılan

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 16 Eylül 2020, 21:45:02 »
Dermastamp'ı daha önce yanında birşey olmadan kullandığımda bir fayda göremedim. Tekrar alırmıyım bilmiyorum
Artık Losyon da kullanmayacağım diyordum ama işte konuda yazdım bir kez daha kullanacağım inşallah
90ml değil mi bunun şişesi? Bu günde 1 kez kullanılırsa benim hesabıma göre yanılmıyorsam 4 ay gitmesi lazım. 60ml bir Procabil sprey kullandığımda günde 2 kez, 1 ay 1 hafta gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Umarım doğru hesaplamışımdır baya hesaplı olur. Tabi bu LOreal'de tam olarak siz ne kadar kullanıyorsunuz ölçek?

Çizgiye kadar çekiceksin çizgisi var.Buda tahmini 1.5 ml denk geliyor.Bir fısta 0.18 ml var.Yani 5 fıs yapılan bir ürün 0.9 ml gidiyor.Herhangi sprey baz alınarak.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 16 Eylül 2020, 21:54:48 »
Ben de senin dediğin bu spreyi geçen senelerde kullanmıştım 10 ay falan ve neredeyse faydasını görmedim diyebilirim. Yanında da 5 ay falan hapını kullanmıştım. Belki daha uzun süreler şans verseydim birşey olurmuydu orasını bilmiyorum

Her ürün herkesde farklı sonuçlar gösteriyor anlaşılan

Bence kullanma.Orjinali 150 TL civarı.10 ay kullanıp etki alamadıysan demektir ki sende işe yaramıyor.Belkide orjinal değildi bilemem.Hem bu var olan köklerde etkili kökün yokmuş o zaman.Başladığın andan itibaren gözlemle 3 ayda birşey işe yaramazsa yaramıyordur.Ben procapili düşünüyorum.En azında damar açıcılığı var.Klinik test sonuçları var.Loreal evet iyi güzelde çok çakmasıda var işe yaramayan diyende.Sonuçta kozmetik firması belli olmaz sağ solu.Misal kerastase serumlar 400 TL felan.Kullanıpta sonuç alamayanlarla dolu.Bana göre bir ürün pahalıysa o ürün herkeste kesin sonuç vermelidir.Yoksa anlamı yok ki.Neyse sen bilirsin.Hairforte boş diyorsunuz neüdüğü belirsiz stemoxydinmidir nedir ona güveniyorsunuz.Ben bu maddeyle alakalı hiç birşey okumadım.Reklamda 10 yıl araştırma sonucunda diyorda hani ne bu bileşiği ne? Açıklasınlar bilelim yada varsa zaten atın bilgileniyim.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 16 Eylül 2020, 22:20:21 »
Bence kullanma.Orjinali 150 TL civarı.10 ay kullanıp etki alamadıysan demektir ki sende işe yaramıyor.Belkide orjinal değildi bilemem.Hem bu var olan köklerde etkili kökün yokmuş o zaman.Başladığın andan itibaren gözlemle 3 ayda birşey işe yaramazsa yaramıyordur.Ben procapili düşünüyorum.En azında damar açıcılığı var.Klinik test sonuçları var.Loreal evet iyi güzelde çok çakmasıda var işe yaramayan diyende.Sonuçta kozmetik firması belli olmaz sağ solu.Misal kerastase serumlar 400 TL felan.Kullanıpta sonuç alamayanlarla dolu.Bana göre bir ürün pahalıysa o ürün herkeste kesin sonuç vermelidir.Yoksa anlamı yok ki.Neyse sen bilirsin.Hairforte boş diyorsunuz neüdüğü belirsiz stemoxydinmidir nedir ona güveniyorsunuz.Ben bu maddeyle alakalı hiç birşey okumadım.Reklamda 10 yıl araştırma sonucunda diyorda hani ne bu bileşiği ne? Açıklasınlar bilelim yada varsa zaten atın bilgileniyim.

En popüler sitelerden birinde 140 TL'ye gördüm, 400 üzeri değerlendirme yapılmış puanı falan yüksekti. Eğer günde 1 kere kullanınca(Akşam veya yatmadan önce düşünüyorum) 3-4 ay gidecekse kabul edilebilir bir rakam

Ben zaten yeni saç çıkarmasından ziyade, var olan tüyleşmiş saçlarımın tekrardan kalınlaşmasını istiyorum. Ortalama 3 aydır Proscar 1/4 kullanıyorum zaten bence zamanla oturacak saçlarım inşallah ama bu LOreal'i işte çoğunu şakak üst kısımlara, birde hafiften önlere ve tepe ortasına serpiştirecektim

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 16 Eylül 2020, 22:26:28 »
Dediklerinle çelişiyorsun geçen konu açmışsın “Loreal sonuçta sakat iş yapmaz yazmışsın” şimdi de ne idüğü belirsiz stemoksidin diyorsun. Stemoxydine ne olduğu biliniyor test yapılmış üzerinde.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 16 Eylül 2020, 23:13:56 »
Dediklerinle çelişiyorsun geçen konu açmışsın “Loreal sonuçta sakat iş yapmaz yazmışsın” şimdi de ne idüğü belirsiz stemoksidin diyorsun. Stemoxydine ne olduğu biliniyor test yapılmış üzerinde.

Tamam sakat iş yapmaz dedim doğru.Fakat kendimde zamanında kullanmıştım etkisini göremedim.Birazda kullanıcı yorumlarını karşılaştırdım memnun olmayanların sayısıda bir hayli fazla.Ya sahtesi çok yada cidden çok etkili değil.Ama firma büyük bir firma.Her ne kadar kozmetik olsada adı sanı bilindik gerçi sağı soluda belli olmaz pazarlama stratejiside olabilir.Stemoxydin hakkında yeterli bilgi bulamadım.Bu yüzden neüdüğü belirsiz dedim.Açıkcası fikrim değişti desem daha doğru.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 16 Eylül 2020, 23:18:37 »
En popüler sitelerden birinde 140 TL'ye gördüm, 400 üzeri değerlendirme yapılmış puanı falan yüksekti. Eğer günde 1 kere kullanınca(Akşam veya yatmadan önce düşünüyorum) 3-4 ay gidecekse kabul edilebilir bir rakam

Ben zaten yeni saç çıkarmasından ziyade, var olan tüyleşmiş saçlarımın tekrardan kalınlaşmasını istiyorum. Ortalama 3 aydır Proscar 1/4 kullanıyorum zaten bence zamanla oturacak saçlarım inşallah ama bu LOreal'i işte çoğunu şakak üst kısımlara, birde hafiften önlere ve tepe ortasına serpiştirecektim

3-4 ay gitmiyor o kadar değil.250ml şampuan bile ufacık koysan dahi 2 ayda bitebiliyor.Bu birde serum.Bir aylık gidiyor.Zaten saç çıkması için demedim kök varsa dedim.Sen bilirsin deniyorsan dene ama zaten 10 ay kullanmışsın.Ben herşeyi 3 ay olarak düşünüyorum.Mesela zamanla oturcak demişsin ya 3 ayda etki etti etti onun devamı gelir.Yoksa tedavi işe yaramıyordur.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Facebook Twitter Instagram