Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun çizgi çok güzel olmuş ekim başarılı olursa görüntün çok değişir bence ektirmekle geç bile kalmışsın.
Yaşım 34, sigara kullanmıyorum, alkol kullanımı arkadaş ortamında haftada 1-2. Amatör futbol oynuyorum, haftada antreman ve maç şeklinde.3 ay alkol ve futboldan uzak kalacağım.Ayrıca herhangi bir ilaç tavsiyesi verilmedi. Biotin ve çinko haplarına başlayacağım.Tepe resimlerini atarım, bu 5 günlük saç ekimi seyehatimde telefonum bozuldu. Harddiskten resimlerimi çıkardığımda atacağım. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var
Evet arkadaşlar ekimin üzerinden 5 tam gün geçti. Başımın üstü çok gergin ve uyuşuk. Ekim bölgesi çok kurudu. Pazartesinden itibaren 2 hafta boyunca her gün losyon ve yıkama yapmam gerektiği söylendi. Ve yapıyorum.
Nasıl yapıyorsunuz hocam ? Ben çok zorlanıyorum.
Arkadaşlar ekim bölgesinin son durumu. Çatlaklar oluştu. Normal midir? Kabuklar mı dökülecek yavaş yavaş?
Öncelikle ekimin hayırlı olsun gayet normal bir olay biraz daha verdikleri losyon ile nemlendir kabuk dökümü sonrası 1 2 gün içerisinde geçecektir.
Tesekkür ederim. Losyonu her aksam ekim ve alim bölgesine uygulayip 1 saat beklettikten sonra sampuan ile duruluyorum. Kabuk dökümü yakin gibi duruyor. Uyusukluk ve hissizlik ile ilgili tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Hic gecmeyecek gibi geliyor. Can sikici bir durum.
Gün içinde nemlendir yaralar önce daralır sonra genişler çatlak nedeni bu.
Hocam klinikten nemlendirmem ile ilgili bisey söylenmedi. Resim gönderdim günlük yikamaniza devam edin denildi. Ne ile nemlendirmek gerekiyor?
Pharmazon ile günde 2 kere nemlendir ben sabah yıkamadan sonra birde akşam yatmadan nemlendiriyordum sen pharmazonu sürdükten sonra yıkarsan nemlendirirligini almış yıkamış oluyorsun günde 2 kere sür kalsınKabuk dökümünden sonra istedigin gibi yatabilirsin ense vs hissizlik kabuk dökümünden 1 hafta sonra falan geçiyor normale dönüyor ama ekim bölgesi benim 2 ay oldu hala hissizlik devam ediyor