Gönderen Konu: Serkan Aygin Sac Ekimi 18.09.2020  (Okunma sayısı 10133 defa)

rnd34

• Yeni üye
  • *
Ynt: Serkan Aygin Sac Ekimi 18.09.2020
« Yanıtla #45 : 22 Ekim 2020, 18:45:49 »
:-*
5.günden sonra sıkıntı olmaz bence ama yine de kabuklar dökülene kadar tedbir amaçlı içmemek iyi hissettirir endişeye yol açmaz, burada bir abimiz vardı her akşam rakı yapıyorum diyordu saçlar aslan yelesi gibi oldu. ;D 2 kadeh rakıdan ya da 2 şişe biradan ne olacak ki, 2 şişe biradaki alkol oranı alkol bile değil zaten :) benim de ekimimin 21.günü, dün arkadaşlarla mekana gittik acayip özlemiştim, çok iyi geldi hatta içmediğim için stres yapınca daha kötü olduğunu hissettim, bakın keyfinize abartmadan moralleri yüksek tutmak önemli. İyi geceler  :)

Moral kismina kesinlikle katiliyorum, yarin bir moral gecesi düzenleyeyim :)

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 15 Kasım 2020, 17:22:03 »
Merhaba arkadaşlar, ekimin 8 haftası geride kaldı yaklaşık 2.ayı bitmek üzere, hafta içi iş yoğunluğundan ötürü belki zaman bulamayabilirim diye şimdiden başlığı güncellemek istedim.

Şok dökülme bitti ve neredeyse ekilenlerin hepsini aldı götürdü. Donör bölgede hafif kaşıntılar devam ediyor, yer yer sivilcelenme oluyor. Ekilen bölgede de bazen inanılmaz tatlı kaşıntı oluyor.
Yanları ve enseyi makine ile kendim kısaltıyorum.
Günde 1 xpecia ve doppel herz adlı markanın takviye tabletini alıyorum. Içerikleri çok benziyor. Ayrıca propecia veya finas benzeri ilaçların birine başlamayı düşünüyorum, bulunduğum ülkede reçete ile satıldığı için doktor randevusu aldım ve deneyeceğim. Yan etki gördüğüm anda bırakacağım. Çünkü bahsedilen yan etkiler çok ciddi.
Bunların dışında hafif tempolu koşulara başladım.

3. ayda başlığı tekrar güncelleyeceğim.
Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #47 : 16 Kasım 2020, 02:38:18 »
90 gün bittikten sonra gözle görülür gelişim başlıyormuş hocam. Yani bu aralar saçınızla ilgili olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz daha rahat olun :-)

Ayrıca Xpecia günde 2 sefer başlayıp aylarca kullanıp sonra tek hap a mı düşürseydiniz dozajı acaba? Tek doz almak tam fayda etmeyebilir ama sizin saçlar zaten iyi ve gür. Kalın tell.
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 16 Kasım 2020, 18:02:48 »
90 gün bittikten sonra gözle görülür gelişim başlıyormuş hocam. Yani bu aralar saçınızla ilgili olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz daha rahat olun :-)

Ayrıca Xpecia günde 2 sefer başlayıp aylarca kullanıp sonra tek hap a mı düşürseydiniz dozajı acaba? Tek doz almak tam fayda etmeyebilir ama sizin saçlar zaten iyi ve gür. Kalın tell.

Teşekkür ederim yorumun için dostum.
Forumu uzun süredir takip ediyorum ve saç ekimi süreçlerini buradan iyi gözlemledim o yüzden şu an için herhangi bir olumsuz düşüncem yada moral bozukluğu yok, aksine sürecin iyi gittiğini düşünüyorum. Sadece takviye ilaç kısmı bende soru işareti. Xpecia ve çok benzeri bir ek tablet alıyorum. Xpecia bulunduğum ülkede yok ve temin edemiyorum şu an için 1 aylık stoğum kaldı maalesef :)

Üst ve ön kısımlar çok sık değil ama ekim için çok uygundu. Bakalım bekliyorum sonuç ne olacak.

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #49 : 16 Kasım 2020, 21:18:18 »
Hocam hangi ülkedesin bilmiyorum ama güvenilir satıcı bulup sana kargolasa olmaz mı acaba? Ve ya Serkan hocaya sorsan Xpecia kategorisinde farklı bir destek mi söylese sana? Sonuçta yurt dışı ile çok içli dışlı bir doktor kendisi.

Bu arada yurt dışında Finasterid Jel çok var diyorlar Türkiye de yok. Bulunduğun yerde bu jeli alabilirsin varsa eğer klinik şiddetle tavsiye etti bana şstersen kullan.
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 17 Kasım 2020, 00:41:32 »
Hocam hangi ülkedesin bilmiyorum ama güvenilir satıcı bulup sana kargolasa olmaz mı acaba? Ve ya Serkan hocaya sorsan Xpecia kategorisinde farklı bir destek mi söylese sana? Sonuçta yurt dışı ile çok içli dışlı bir doktor kendisi.

Bu arada yurt dışında Finasterid Jel çok var diyorlar Türkiye de yok. Bulunduğun yerde bu jeli alabilirsin varsa eğer klinik şiddetle tavsiye etti bana şstersen kullan.

Almanya'da yasiyorum. Finasterid Jel arastirdim fakat yok. Tablet olanlari recete ile cüzzi rakamlara alinabiliyor. Deneyecegim bakalim. Ilgin icin tesekkür ederim.

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 18 Aralık 2020, 13:48:14 »
Merhaba arkadaşlar,

Bugün itibariyle saç ekiminin 90. günü.
Süreçten gayet memnunum diyebilirim, sizlerin görüşlerini de almak isterim.
Finasterid için cilt doktorumla görüştüm, buradaki yan etkileri o da anlattı, kullanırsam ömür boyu ve bütün yan etki risklerini göze alarak kullanmam gerektiğini söyledi. Finasterid ve benzeri ilaçları kullanmaktan vazgeçtim. Sonuçta herşey de saç değil.
Ekimin 18. gününden itibaren günde 1 adet Xpecia alımıma devam ediyorum, ki o bile menide sıvılaşma yaptı. 6. aya kadar kullanıp onu da bırakmak istiyorum açıkçası.
Sigara kullanmadığımı söylemiştim. Kardiyoya devam ediyorum.
Ara ara gün içinde ekim bölgesinde çok tatlı kaşıntılar oluyor. Bu iyiye işaret diye tahmin ediyorum. Yara ve sivilce kalmadı.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2020, 14:15:22 Gönderen: rnd34 »

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 18 Aralık 2020, 13:49:33 »
Resimlerin devamı...

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 28 Aralık 2020, 12:50:05 »
Arkadaşlar merhaba,
konuya pek yorum yapılmasada yine de sormak istiyorum; ekim bölgesi ara ara çok tatlı kaşınıyor, bu kaşıntılar normal midir?
Xpeciadan başka yan takviye almıyorum, sadece xpecia alarak sürecini tamamlayan ve memnun kalan arkadaşlar var ise lütfen aydınlatsın.

Teşekkürler

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #54 : 28 Aralık 2020, 17:25:28 »
Arkadaşlar merhaba,
konuya pek yorum yapılmasada yine de sormak istiyorum; ekim bölgesi ara ara çok tatlı kaşınıyor, bu kaşıntılar normal midir?
Xpeciadan başka yan takviye almıyorum, sadece xpecia alarak sürecini tamamlayan ve memnun kalan arkadaşlar var ise lütfen aydınlatsın.

Teşekkürler

Genelde gelişim az olduğu için bugünlerde yorum pek gelmez, çıkışlar başladığı için kaşıntı normal kafa hareketli kaşınmazsa ya da batmalar olmazsa zaten garip olurdu. Xpecia kullanmadan süreci başarılı bitiren çok kişi var forumda, xpecia finas bir tercih sebebi, yeni çıkışlarda saç kalitesini etkiler bir de mevcut saçları besler olay bu ama kullanmadan da çıkmayacak diye bir şey yok.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 18 Ocak 2021, 21:59:12 »
Merhaba arkadaşlar,
Bugün itibariyle tam 4 ay geride kaldı.
Süreçten memnun sayılırım. Ön sağ tarafın gelişimi biraz geriden geliyor. Tepe kısmı beklediğimden daha iyi durumda.
Her gün 1 adet Xpecia alımına devam ediyorum.
Kardiyoya devam ediyorum.
Kilo veremiyorum bir türlü. Hiç bu kadar uzun süre bu kilolarda olmamıştım.
Xpecia kullanımından kaynaklı olabilir mi?
Ağırlık antrenmanlarına evde kendi imkanlarımla yavaştan girmek istiyorum. Bir sakınca yaratır mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
(Resimleri yüklüyorum)

Teşekkürler

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 18 Ocak 2021, 22:04:50 »
Resimler 1

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 18 Ocak 2021, 22:07:11 »
Resimler 2

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 19 Ocak 2021, 00:09:21 »
süreç normal inşallah güzel gelişmeler olacak dostum hayırlısı olsun

rnd34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 19 Ocak 2021, 00:53:58 »
süreç normal inşallah güzel gelişmeler olacak dostum hayırlısı olsun

Tesekkür ederim dostum yorumun icin. 6. aydan itibaren gelisme olmazsa endiselenmeye baslayacagim sanirim. Su an icin memnunum dedigim gibi.
Agirlik antremani ve kilo sorunu ile ilgili tecrübesi olan varsa lütfen paylassin. Tesekkürler

Facebook Twitter Instagram