Saç Ekimi Sonuçları
Sadece ben degil benim gibi erken yaşta kel kalmis erkekler kadinlar tarafindan ilgi gormuyor.Ancak belli bir yaştan sonra ilgi gorebilir.Gercekler herkes için acı malesef saçli muhafiz😂
Bosuna tartismaya gerek yok.Kel erkekler cinsel secilim yonunden bir hiçtir.Kel erkekler cekici olamaz.Eminimki sen de kel halinle iyi olmazsin.Erkeklerin yuzde 99 da olamaz.
Kel erkekler cinsel Seçil’im yönünden bir hiçtir, kel erkekler çekici olamaz böyle kesin konuşmak için bilimsel kanıta ihtiyacın var. Bana gelince 26 yaşında 1.87 boyunda sporcuyum saçımı arada keyif olsun diye kazıtırım ve yine harika görünürüm. Ve kazıttığımda da istediğim kadınla kesişir yatarım %1’lik kısımdayım sanırım senin tespitlerine göre. Asıl gerçekler senin gerçeklerinden farklı.
saç o kadar etkili değil diyenler şu kanalın videolarını izlesin
Bu kanalı izliyorum ve öncesinde gideri olan adamlar daha da iyileşiyor öncesinde 9 çocuk babası gibi olanlar yine aynı kalıyor sadece gençleşiyorlar. Ayrıca bu videolarda ki çoğu adam dazlak değil seyrek saçlı seyrek saç kel kafadan daha kötü duruyor. ( Nw3-5)
neyi savunuyorsunuz anlamıyorum ama takmışsınız buruna çeneye zaten geriye ne kalıyor saçı sakalı çıkartınca? tipsiz adamın aslan yelesi gibi saçı olsa ne olur olmasa ne olur, videodaki örnek gibi binlercesi var saçı olan adamın eli ayağı düzgünse saçı olmayan halinden her türlü önde oluyor.he bu saçtan kasıt aha böyle videodaki gibi şekil verilebilecek türden olanlar öteki türlü atıyorum 3e vurunca yüz hatları daha çok ön plana çıkınca çirkin olabilir bir kişi
Bir kere erkeklerin 3 te 1 keldir ,3 te 2 si degil.Kel olupta tipi duzgun olan adam cok nadirdir.Ozellikle Turk erkekleri bu konuda çok sanssiz.Ayrica kel erkeklerin karizmatik olmasi statu yada parasina baglidir cunku tipleri olmadiklari icin baska çekici bir ozellikleri yoktur.O zaman iyi bir seyse kellik siz de ektirmeyin kazıtın dolaşın.Bakalim kendinizi nasil hissediyorsunuz?Çagatay ulusoy un kel hali zerre yakisikli degil.Kel erkek genetik olarak ezik erkektir.Bu konu tartisilmaz.Bosuna kendimize zugurt tesellisi vermeyelim.
Adam kel olmamasina ragmen kelligi savunuyor.Zaten hep bu tipler ayni sekilde karşı çıkıyor.Kel olsaydin anlardin.Neyse Allah size bu derdi vermesin ne diyelim.Ben laf anlatamiyorum.
Konuyu şöyle açıklıyayım uzun süre sac dökülmesi kellik yaşadım. Saçım seyrekken bile kız konusunda sıkıntı yaşamadım. Çünkü bir oz oturmusluk var. Saç ekimi veya ilaçlar neden kullanıyorsun diyorsan kendimi böyle iyi hissediyorum. Uzun boylu kalipli sarışın mavi gözlü yüz yapım oturmuş yakışıklı biriyim. Kellik biraz yaşlı gozukmeme sebep veriyordu. Şuan yaşım 22 ise 30 gosteriyordum. Bu durumu kızlara bağlamanızı anlamıyorum. Bilinçli olgunsanız kızdan yana sıkıntı çekmezsiniz. Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız onu yaparsınız. Kızların da kendini nasıl iyi hissetmek için kendine bakım yapıyorsa. Bakımsız erkek toplumda bir tik serseri yada verimsiz imajı verdiği için dışlanır. Siz kendinize bakın kelliği çok takmayın bu özgüven eksikliğidir. Iyi forumlar
Hocam senin fitcarele nası gidiyor?