Gönderen Konu: Sanki saçı gür olanlar çok mu yakışıklı veya her gür saçlı yakışıklı mı?  (Okunma sayısı 4985 defa)

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Sadece ben degil benim gibi erken yaşta kel kalmis erkekler kadinlar tarafindan ilgi gormuyor.Ancak belli bir yaştan sonra ilgi gorebilir.Gercekler herkes için acı malesef saçli muhafiz😂
Bosuna tartismaya gerek yok.Kel erkekler  cinsel secilim yonunden bir hiçtir.Kel erkekler cekici olamaz.Eminimki sen de kel halinle iyi olmazsin.Erkeklerin yuzde 99 da olamaz.
Kel erkekler cinsel Seçil’im yönünden bir hiçtir,  kel erkekler çekici olamaz böyle kesin konuşmak için bilimsel kanıta ihtiyacın var. Bana gelince 26 yaşında 1.87 boyunda sporcuyum saçımı arada keyif olsun diye kazıtırım ve yine harika görünürüm. Ve kazıttığımda da istediğim kadınla kesişir yatarım %1’lik kısımdayım sanırım senin tespitlerine göre.

Asıl gerçekler senin gerçeklerinden farklı.

ENO7

• Full Member
Saçlarım varken manita umursamazdim  sürekli kızlar gelir benle sohbet ederdi beğendiğim ile  eglenirdim  kel kaldığımda ise  1 tane bile manitam olmadı    :)

Snowly12

• Hero Member
Kel erkekler cinsel Seçil’im yönünden bir hiçtir,  kel erkekler çekici olamaz böyle kesin konuşmak için bilimsel kanıta ihtiyacın var. Bana gelince 26 yaşında 1.87 boyunda sporcuyum saçımı arada keyif olsun diye kazıtırım ve yine harika görünürüm. Ve kazıttığımda da istediğim kadınla kesişir yatarım %1’lik kısımdayım sanırım senin tespitlerine göre.

Ama kazittiginda kel olmus olmuyorsun..
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

secretservice

• Hero Member
saç o kadar etkili değil diyenler şu kanalın videolarını izlesin

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Bosuna tartismaya gerek yok.Kel erkekler  cinsel secilim yonunden bir hiçtir.Kel erkekler cekici olamaz.Eminimki sen de kel halinle iyi olmazsin.Erkeklerin yuzde 99 da olamaz.
Hacı senin 51 gönderinin tamamı bunla alakalı geçen de 10 sayfa bu muhabbet sürmüştü takıntı olmuş sen de ve herkesin evet kel erkekler bitik ezikdir teorini kabul etmesini istiyorsun. Maddi durumun ortalama üstüyse ciddi söylüyorum vücut geliştirme sporuna yönel (çünkü aylık temiz 1.5k yiyor) hem bu özgüvensizliğini kıracaktır hem de kaybettiğin saçlarının götürüsü 'nü misli misli alacaksın eğer derdin kız ise. Zaten nw5 falanım diyordun ful kazıyarak dolan model sakal + sağlam vücut senin ilacın.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
saç o kadar etkili değil diyenler şu kanalın videolarını izlesin

Bu kanalı izliyorum ve öncesinde gideri olan adamlar daha da iyileşiyor öncesinde 9 çocuk babası gibi olanlar yine aynı kalıyor sadece gençleşiyorlar. Ayrıca bu videolarda ki çoğu adam dazlak değil seyrek saçlı seyrek saç kel kafadan daha kötü duruyor. ( Nw3-5)
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

secretservice

• Hero Member
Bu kanalı izliyorum ve öncesinde gideri olan adamlar daha da iyileşiyor öncesinde 9 çocuk babası gibi olanlar yine aynı kalıyor sadece gençleşiyorlar. Ayrıca bu videolarda ki çoğu adam dazlak değil seyrek saçlı seyrek saç kel kafadan daha kötü duruyor. ( Nw3-5)

neyi savunuyorsunuz anlamıyorum ama takmışsınız buruna çeneye zaten geriye ne kalıyor saçı sakalı çıkartınca? tipsiz adamın aslan yelesi gibi saçı olsa ne olur olmasa ne olur, videodaki örnek gibi binlercesi var saçı olan adamın eli ayağı düzgünse saçı olmayan halinden her türlü önde oluyor.

he bu saçtan kasıt aha böyle videodaki gibi şekil verilebilecek türden olanlar öteki türlü atıyorum 3e vurunca yüz hatları daha çok ön plana çıkınca çirkin olabilir bir kişi

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
neyi savunuyorsunuz anlamıyorum ama takmışsınız buruna çeneye zaten geriye ne kalıyor saçı sakalı çıkartınca? tipsiz adamın aslan yelesi gibi saçı olsa ne olur olmasa ne olur, videodaki örnek gibi binlercesi var saçı olan adamın eli ayağı düzgünse saçı olmayan halinden her türlü önde oluyor.

he bu saçtan kasıt aha böyle videodaki gibi şekil verilebilecek türden olanlar öteki türlü atıyorum 3e vurunca yüz hatları daha çok ön plana çıkınca çirkin olabilir bir kişi
Ben ne bir şeyi savunuyorum ne de bir şeye takıntılıyım olanı söylüyorum siz anlamıyorsunuz. Dünyaca ünlü bir mankenin photoshop ile gıdısını büyüt çene kemiğini göm yanağına burnunu da bir güzel düşür ve büyült bakalım o zaman taktığım çenenin ve burnun mu yoksa saçın mı önemli olduğunu anlarsınız. Saç belirleyici felan değil ekstradan bir şey katıyor sadece.

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

abidingub

• Full Member
Bir kere erkeklerin 3 te 1 keldir ,3 te 2 si degil.Kel olupta tipi duzgun olan adam cok nadirdir.Ozellikle Turk erkekleri bu konuda çok sanssiz.Ayrica kel erkeklerin karizmatik olmasi statu yada parasina baglidir cunku tipleri olmadiklari icin baska çekici bir ozellikleri yoktur.O zaman iyi bir seyse kellik siz de ektirmeyin kazıtın dolaşın.Bakalim kendinizi nasil hissediyorsunuz?Çagatay ulusoy un kel hali zerre yakisikli degil.Kel erkek genetik olarak ezik erkektir.Bu konu tartisilmaz.Bosuna kendimize zugurt tesellisi vermeyelim.
Yorumlara cümlelere bak :d cagatay ulusoy’un kel hali yakışıklı değilmiş zerre değilmiş hem de:d kel erkekler bir hiçmiş :d sana çağatayın boyu kadar saç versek kimse seni çağatayın kel haline tercih etmez haberin olsun eziklik psikolojini git başka yerde yaşa yeter ya saygı duyalım dedik kendini aşıp başkalarını da aşağılıyosun sal insanları güzel kardeşim saç-kız-cinsellik muhabbetiyle kafayı sıyırmışsın burayı 15-16 yaşındaki çocuklar da okuyor onların psikolojisini de etkiliyorsun kabul etmiyoruz abicim senin şu delice “kel olan erkek bir hiçtir” teorini sal bizi artık kendi içinde yaşa bizi geçtim burayı gelişim çağında olan çocuklar ergenler okuyor onların psikolojisiyle oynamaya hakkın yok yeter gına geldi

secretservice

• Hero Member
Her kel olan erkek çirkin değildir tabi ki ama çağatay ulusoy un bu yaz çekilen bi fotosu vardı saç sakal uzun göbek çıkmış doblocu dayılar gibiydi gerçekten çirkinleşmişti, o haliyle kafasını üçe vurdursa gene çirkin olur

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **

Adam kel olmamasina ragmen kelligi savunuyor.Zaten hep bu tipler ayni sekilde karşı çıkıyor.Kel olsaydin anlardin.Neyse Allah size bu derdi vermesin ne diyelim.Ben laf anlatamiyorum.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Adam kel olmamasina ragmen kelligi savunuyor.Zaten hep bu tipler ayni sekilde karşı çıkıyor.Kel olsaydin anlardin.Neyse Allah size bu derdi vermesin ne diyelim.Ben laf anlatamiyorum.
Ben kelliği savunmuyorum belirleyici etken değil diyorum zaten hiçbir bilimsel bilgi yok kadınların kellerle ilişki yaşamamak istediği ile ilgili. Eğer varsa öyle bir bilimsel veri paylaş bizle öğrenelim zaten varsa öyle bir şey bilime karşı gelecek değiliz.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Herryc

• Yeni üye
  • *
Konuyu şöyle açıklıyayım uzun süre sac dökülmesi kellik yaşadım. Saçım seyrekken bile kız konusunda sıkıntı yaşamadım. Çünkü bir oz oturmusluk var. Saç ekimi veya ilaçlar neden kullanıyorsun diyorsan kendimi böyle iyi hissediyorum. Uzun boylu kalipli sarışın mavi gözlü yüz yapım oturmuş yakışıklı biriyim. Kellik biraz yaşlı gozukmeme sebep veriyordu. Şuan yaşım 22 ise 30 gosteriyordum. Bu durumu kızlara bağlamanızı anlamıyorum. Bilinçli olgunsanız kızdan yana sıkıntı çekmezsiniz.  Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız onu yaparsınız.  Kızların da kendini nasıl iyi hissetmek için kendine bakım yapıyorsa. Bakımsız erkek toplumda bir tik serseri yada verimsiz imajı verdiği için dışlanır.  Siz kendinize bakın kelliği çok takmayın bu özgüven eksikliğidir.  Iyi forumlar

abidingub

• Full Member
Konuyu şöyle açıklıyayım uzun süre sac dökülmesi kellik yaşadım. Saçım seyrekken bile kız konusunda sıkıntı yaşamadım. Çünkü bir oz oturmusluk var. Saç ekimi veya ilaçlar neden kullanıyorsun diyorsan kendimi böyle iyi hissediyorum. Uzun boylu kalipli sarışın mavi gözlü yüz yapım oturmuş yakışıklı biriyim. Kellik biraz yaşlı gozukmeme sebep veriyordu. Şuan yaşım 22 ise 30 gosteriyordum. Bu durumu kızlara bağlamanızı anlamıyorum. Bilinçli olgunsanız kızdan yana sıkıntı çekmezsiniz.  Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız onu yaparsınız.  Kızların da kendini nasıl iyi hissetmek için kendine bakım yapıyorsa. Bakımsız erkek toplumda bir tik serseri yada verimsiz imajı verdiği için dışlanır.  Siz kendinize bakın kelliği çok takmayın bu özgüven eksikliğidir.  Iyi forumlar
Hocam senin fitcarele nası gidiyor?

Herryc

• Yeni üye
  • *
Hocam senin fitcarele nası gidiyor?
Sarı tüyler kalınlaşmaya başladı hocam çok şükür 1 2 aya tamamen toplarım diye düşünüyorum. Bu kadar umut sonra dökülmez ınsallah memnun etti bakalım

Facebook Twitter Instagram