Gönderen Konu: Sanki saçı gür olanlar çok mu yakışıklı veya her gür saçlı yakışıklı mı?  (Okunma sayısı 4983 defa)

Ahmet28

• Yeni üye
  • *
Şu forumda yaşanan kelliğe isyan ile ilgili bende naçizane görüş paylaşmak istiyorum. Her ne kadar Ekim yaşamış olsam da kafamdaki saçların yarısı Ekim olsa da  biyolojik olarak Bende kelim ve bu durumdan nefret ediyorum inkar etmiyorum. Normal bir insan da saç olur bizde yok. Bu bir eksikliktir, noksanlıktır asla bir imaj olamaz bunu kabul ediyorum. Hiç kendimi de kandırmıyorum. Ancak Sokakta gür saçlı olup tipsiz olan bir sürü insan var. Kel arkadaşları saymıyorum ama kısmi kel ya da seyrek saçlı olup bu saydığım süpürge saçlı arkadaşlardan kat ve kat yakışıklı erkekler var. Sonuç olarak benim savunduğum tez bu. Ekim yaptırmış kişiler de bu tezimin dışında değil Ekim bile olsa seyrekte olsa saçlara sahip bir insan eğer kaşı gözü yüz yapısı ve fiziği güzelse giydiği kıyafet yakışacak kadar fit ve atletikse bence gür saçlılardan önde olabilir.

secretservice

• Hero Member
saç sakal çirkin erkeklerin makyajıdır hocam, yakışıklı olan kelken de saçlı sakallıyken de yakışıklıdır.

nasıl ki kadınların güzelinin makyajsız hali bile güzelse aynı mantık, çirkin kadınlar napıyor boyuyor suratı giyiyor kıyafeti onun da alımı oluyor kimisine göre artık.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
 Bir erkeği yakışıklı yapmak için çene ve gözlerle oynamak yeterli belki burun. Saç erkeğin tipini yakışıklılık anlamında etkilemiyor.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
Saç nasıl yakışıklılığa etki etmez?En yakışıklı adamın kel hali bile cok bir şeye benzemez.Ortalama bir erkek olmak için saç sart .Bizim  gibi kel erkek erkekler tip olarak ortalamanın altında kalıyor.Toplum ve karsi cins tarafindan dışlanıyor.Çevrenizde de yakısıklı bir kel erkek goremezsiniz ayni zamanda sevgilisi olan bir kel erkekte.Aslinda bu durum açiķliyor net olarak.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Saç nasıl yakışıklılığa etki etmez?En yakışıklı adamın kel hali bile cok bir şeye benzemez.Ortalama bir erkek olmak için saç sart .Bizim  gibi kel erkek erkekler tip olarak ortalamanın altında kalıyor.Toplum ve karsi cins tarafindan dışlanıyor.Çevrenizde de yakısıklı bir kel erkek goremezsiniz ayni zamanda sevgilisi olan bir kel erkekte.Aslinda bu durum açiķliyor net olarak.
En yakışıklı adamın kel hali yine yakışıklı olur nereden çıkardın onu en basitinden Çağatay Ulusoy saçlarını kazıtmıştı yine yakışıklıydı. Etrafımda modellik yapan arkadaş ortamı iyi olan sevgilisi olan bir sürü erkek var. Kelken bir şeye benzemiyorsanız saç olunca da benzemezsiniz gençleşirsiniz sadece yaşınızı olduğunuz gibi gösterirsiniz. Ortalama erkek olmak için saç şart diyorsun ama dünya da 3 erkekten 2’sinin saçları dökülüyor bu ortalamadan fazla nasıl olacak ? Ortalama olacak kadar ezik hissetmemek lazım kendinizi ortalamanın üstüne atmayı deneyin.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2020, 00:44:57 Gönderen: SaçlıDeriMuhafızı »

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Salvador

• Hero Member
Gençliğimde kel bir arkadaşım vardı her gün başka bir kizlaydi çok zengin de değildi sebebi neydi acaba :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Snowly12

• Hero Member
Kel insanlar kizlara itici gelmez aslinda cekicide gelmez notrdur. Ama kizlardaki psikoloji biraz degisik. Cevresindeki arkadaslari bula bula bu kelimi buldun demesinler diye kel insanlar birlikte olmazlar. Kizlar cevresine gosteris yapmayi cok seviyor. Ayriyetten tamamen kel degilsen, kellik hicbir dezavantaj yaratmaz. Gur sacli veya seyrek sacli oldugunada bakmaz. Sac varmi var tamam bitti tarzinda. Yani sacin acik olsun, seyrek olsun tamamen kel degilsen hayatini etkilemez. Kizlar en cok yuze bakar. Sonra vucuda ve diksiyona. Sac sadece bunlari tamamlayan etkendir.

Yani Norwood 3.5 ve oncesi hayatini etkilemez.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

secretservice

• Hero Member
Bir erkeği yakışıklı yapmak için çene ve gözlerle oynamak yeterli belki burun. Saç erkeğin tipini yakışıklılık anlamında etkilemiyor.

eğer erkek gerçekten çirkinse saç etki etmez fazla evet ama ortalama eli ayağı düzgün olan herkesi saç sakal + katar

çirkin adamın saçı sakalı olsa da bi yere kadar, üstte de söyledim makyaj yapıp orasını burasını açıp çirkin olan kadınlar gibi aynı

ama saç yakışıklı göstermez demek yanlış olmuş bence

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Yüzün kemik yapısı burun çene bunlar saçtan daha önemli kaşımın iki parmak üstünden saçın başlayıp bu hatlar yamuk olacağına bu saydığım kriterler düzgün olsun full traşlı gez her daim, sorun olmaz hani kimilerine diyoruz ya kellik yakışıyor bunun sebebi çene burun kemik sistemi kaş ve göz, ha tüm bunların yanında saç olsa nolur o zaman hepten uçar çünkü onlarca farklı tarz yapabilir fakat kelsen tek şans full traşlı gezmek çünkü belli bir seviye kellik gerçekten iğrenç duruyor kazıyın abi öyle bir saçınız varsa emin olun çok çok daha iyi duruyor kazınmış saç.
Benim şahsi görüşüm ise Fizik > Saç+Sakal, hepsinden önemli +80 kg %10 yağ oranına sahip bir kütlenin kıla ihtiyacı yok hem kel hem köse olsun ulaşamayacağı bir kitle çok sınırlı belki de yok bile.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
En yakışıklı adamın kel hali yine yakışıklı olur nereden çıkardın onu en basitinden Çağatay Ulusoy saçlarını kazıtmıştı yine yakışıklıydı. Etrafımda modellik yapan arkadaş ortamı iyi olan sevgilisi olan bir sürü erkek var. Kelken bir şeye benzemiyorsanız saç olunca da benzemezsiniz gençleşirsiniz sadece yaşınızı olduğunuz gibi gösterirsiniz. Ortalama erkek olmak için saç şart diyorsun ama dünya da 3 erkekten 2’sinin saçları dökülüyor bu ortalamadan fazla nasıl olacak ? Ortalama olacak kadar ezik hissetmemek lazım kendinizi ortalamanın üstüne atmayı deneyin.
Bir kere erkeklerin 3 te 1 keldir ,3 te 2 si degil.Kel olupta tipi duzgun olan adam cok nadirdir.Ozellikle Turk erkekleri bu konuda çok sanssiz.Ayrica kel erkeklerin karizmatik olmasi statu yada parasina baglidir cunku tipleri olmadiklari icin baska çekici bir ozellikleri yoktur.O zaman iyi bir seyse kellik siz de ektirmeyin kazıtın dolaşın.Bakalim kendinizi nasil hissediyorsunuz?Çagatay ulusoy un kel hali zerre yakisikli degil.Kel erkek genetik olarak ezik erkektir.Bu konu tartisilmaz.Bosuna kendimize zugurt tesellisi vermeyelim.

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Bir kere erkeklerin 3 te 1 keldir ,3 te 2 si degil.Kel olupta tipi duzgun olan adam cok nadirdir.Ozellikle Turk erkekleri bu konuda çok sanssiz.Ayrica kel erkeklerin karizmatik olmasi statu yada parasina baglidir cunku tipleri olmadiklari icin baska çekici bir ozellikleri yoktur.O zaman iyi bir seyse kellik siz de ektirmeyin kazıtın dolaşın.Bakalim kendinizi nasil hissediyorsunuz?Çagatay ulusoy un kel hali zerre yakisikli degil.Kel erkek genetik olarak ezik erkektir.Bu konu tartisilmaz.Bosuna kendimize zugurt tesellisi vermeyelim.
  Öncelikle mantık safsatası yapıyorsun ben “kellik iyi bir şeydir kazıtın gezin” diye bir şey demedim abartılacak kadar kötü bir durum demedim çarpıtma. Klasik Türk erkeği saç konusunda şansız değil genel olarak  şansız %90’ı beyaz atletli kıllı göbekli ve genelde boyları 1.70’te geziyor, saç olsa da olmasa da fark etmez. kel erkeklerin karizmatik olması parasına ve statüsüne bakıyorsa ve tipleri yoksa nasıl kel olup mankenlik ve modellik yapan insanlar var ? neden kel olupta arkadaş ortamı çok iyi olan bir sürü insan var ? Statü olarakta çok üst düzey değiller. Hani niye dışlanmıyor bunlar ? Kel erkek genetik olarak ezik erkek diyorsun. Bunu neye dayanarak söylüyorsun ? Yani şimdi bir erkek kel ise eğer uzun boylu olamaz, zeki olamaz demek oluyor bu. Eğer sen kendini ezik olarak görüyorsan ve kadınlardan ilgi görmüyorsan senin sorunun.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
    16-30 yas arası erkeklerin 3te1i kel. Bundan sonra her 10 yaşta bir yüzde 10 artıyor. Mesela 16-50 yaş arası erkeklerin yarısi  yüksek şiddette kellik yaşıyor. Hafif düzeyde sac kaybedenleri de katarsak bu oranlar buyur.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2020, 22:29:41 Gönderen: Kel Bezos »

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
ayrica bir gözlemim var. kellik geninin frekansı son son 40 yıldaki göçler ve çevresel faktörler nedeniyle inanılmaz artmış durumda.
« Son Düzenleme: 16 Eylül 2020, 22:54:36 Gönderen: Kel Bezos »

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
  Öncelikle mantık safsatası yapıyorsun ben “kellik iyi bir şeydir kazıtın gezin” diye bir şey demedim abartılacak kadar kötü bir durum demedim çarpıtma. Klasik Türk erkeği saç konusunda şansız değil genel olarak  şansız %90’ı beyaz atletli kıllı göbekli ve genelde boyları 1.70’te geziyor, saç olsa da olmasa da fark etmez. kel erkeklerin karizmatik olması parasına ve statüsüne bakıyorsa ve tipleri yoksa nasıl kel olup mankenlik ve modellik yapan insanlar var ? neden kel olupta arkadaş ortamı çok iyi olan bir sürü insan var ? Statü olarakta çok üst düzey değiller. Hani niye dışlanmıyor bunlar ? Kel erkek genetik olarak ezik erkek diyorsun. Bunu neye dayanarak söylüyorsun ? Yani şimdi bir erkek kel ise eğer uzun boylu olamaz, zeki olamaz demek oluyor bu. Eğer sen kendini ezik olarak görüyorsan ve kadınlardan ilgi görmüyorsan senin sorunun.
Bosuna tartismaya gerek yok.Kel erkekler  cinsel secilim yonunden bir hiçtir.Kel erkekler cekici olamaz.Eminimki sen de kel halinle iyi olmazsin.Erkeklerin yuzde 99 da olamaz.

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
Bosuna tartismaya gerek yok.Kel erkekler  cinsel secilim yonunden bir hiçtir.Kel erkekler cekici olamaz.Eminimki sen de kel halinle iyi olmazsin.Erkeklerin yuzde 99 da olamaz.
Sadece ben degil benim gibi erken yaşta kel kalmis erkekler kadinlar tarafindan ilgi gormuyor.Ancak belli bir yaştan sonra ilgi gorebilir.Gercekler herkes için acı malesef saçli muhafiz😂

Facebook Twitter Instagram