Gönderen Konu: Sanki saçı gür olanlar çok mu yakışıklı veya her gür saçlı yakışıklı mı?  (Okunma sayısı 4982 defa)

oralminoxidil

• Hero Member
Saç tabi önemli ama saçtan daha önemlisi kafa yapısı çene burun elmacık kemiklerinin belirginliği alın öndemi geride mi bir suru detay fight clubtaki Brad Pitt bazi sahnelerde 3 numara ama adam halen aşırı yakışıklı örneği tani saçlı hali biraz daha iyi bence

saçlı olduğu için 3 numara yakışıyor, kelleşen biri 3 numaraya vurunca belli oluyor kafasının yamuk yumuk olduğu

Snowly12

• Hero Member
saçlı olduğu için 3 numara yakışıyor, kelleşen biri 3 numaraya vurunca belli oluyor kafasının yamuk yumuk olduğu

Hocam ne kadar guzel durursak duralim kel olarak, kel damgasi yemek kotu bence :)
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

oralminoxidil

• Hero Member
Hocam ne kadar guzel durursak duralim kel olarak, kel damgasi yemek kotu bence :)

saçların dökülüyor lafını duymak bile baya kötü benim için

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Saç kaybı gerçekten ilk izlenim için bence eksiklik. Özellikle özgüven kaybına da neden oluyor. Kelliğin yakışması avantaj olsa bile, saçlı iken kafanı kazıtıp yine bu avantajı kullanabiliyorsunuz. Ama kelsen kelsin! :) Gerçekten hiç bir insanın saçlarının dökülmemesini çok isterdim. En azından 50 - 60'lara kadar saçlar dökülmese çok güzel olurdu...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kant

• Sr. Member
Kardesim adamın çene ve kemik yapısı burnu alin yapısı düzgün farketmez saç fazla
AI GEM

Facebook Twitter Instagram