Gönderen Konu: Sanki saçı gür olanlar çok mu yakışıklı veya her gür saçlı yakışıklı mı?  (Okunma sayısı 4980 defa)

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
Ben kelliği savunmuyorum belirleyici etken değil diyorum zaten hiçbir bilimsel bilgi yok kadınların kellerle ilişki yaşamamak istediği ile ilgili. Eğer varsa öyle bir bilimsel veri paylaş bizle öğrenelim zaten varsa öyle bir şey bilime karşı gelecek değiliz.
Sor, çoğu kiza anlarsın cevaplarindan.Bilimsel araştırmaya gerek yok.Gerçek ortada.Bilimsel olarak kellik ,çocuk yapmaya degil çocuk bakmaya meyilli erkekler ortaya çıkartiyor.Erkekler en aktif ureme donemlerinde kel kalir aslinda ,mekanizma  ailesel faktorlerden dolayi evrilmis olabilir.Çünkü zaten erkek önceden saçlı haliyle seçilimi kazanmis.Sonrasinda çok önemi kalmıyor.Erkeğin çekiciligini ve seksapalitesini  azaltarak ailesine bakmaya meyil ettiriyor.Bbc makelesinde yazan bu ,okuyabilirsin.Peki o zaman akla şu soru geliyor kel erkekler hiç aldatmiyor mu?Hayir aldatabilir ama istisnalar secilimin bu yonde gelismesini engellemiyor.Peki en aktif ureme doneminde eş bulamayan yada saçlarina benim gibi cok erken yasta veda etmiş erkekler bu evrimsel surecin neresinde yer aliyor?Bunu makale bile yazmamıs.Statu yada parayi one atarak bunu kapatmaya çalisiyor.Biyolojik olarakta prostat kanserine yakalanma ve covid hastaliginda en cok ölenlerin kel erkeklerin olmasi aslinda sagliksiz olduklarini ispatliyor.Araştirabilirsin covidde bile en cok ölenler kel erkekler çünkü dth vucudun aşiri tepki vermesine yol açıyor.Anlayacagin kellik tipi , sağlıği ve psikoloji bozmaktan başka hiçbir işe  yaramiyor yeriyle zarar.Ama ne yapalim sonuçta elimizde olan bir sey degil  bunun icinde kendimiz harap etmekte mantıklı degil belki ilerde hayata bakiş açim degisir ama ,suanlik boyle dusunuyorum.

kartal_123

• Sr. Member
neyi savunuyorsunuz anlamıyorum ama takmışsınız buruna çeneye zaten geriye ne kalıyor saçı sakalı çıkartınca? tipsiz adamın aslan yelesi gibi saçı olsa ne olur olmasa ne olur, videodaki örnek gibi binlercesi var saçı olan adamın eli ayağı düzgünse saçı olmayan halinden her türlü önde oluyor.

he bu saçtan kasıt aha böyle videodaki gibi şekil verilebilecek türden olanlar öteki türlü atıyorum 3e vurunca yüz hatları daha çok ön plana çıkınca çirkin olabilir bir kişi

Çok takılma kanka boşver :D Soruya gelince saç gerçekten önemli ama yıkık gibi dökülmüş saçla gezmek bana saçma geliyor çok döküldüyse komple 0 vurmak daha mantıklı en azından ben fero gibi bir stil yapılabilir.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçın önemi büyük abi erkeğin görsel olarak süslenebileceği aksesuar kadınlara göre az ve kısıtlı
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

secretservice

• Hero Member
Çok takılma kanka boşver :D Soruya gelince saç gerçekten önemli ama yıkık gibi dökülmüş saçla gezmek bana saçma geliyor çok döküldüyse komple 0 vurmak daha mantıklı en azından ben fero gibi bir stil yapılabilir.

doğru diyosun ama fero nun tipi kötü değil bide fizik var onda herkeste sıfıra vurunca fero gibi durmuyor :D tipin kötü olsa dökük saç daha da kötü gösteriyor, sıfıra vurunca bi nebze düzeliyo ama kim uğraşıcak sürekli onunla sakal traş eder gibi 3-4 günde bir kazıman lazım her türlü zor bu işler :D

baskan123

• Hero Member
Kimse seni ilgilendermez. Sen sensin. Saçın varsa yakışıklıysan olay bitmiştir.

Buckley

• Yeni üye
  • *
Saçı gür olan herkes çok yakışıklı değil de saçı olmayan herkes saçı olsaydı daha yakışıklı olurdu.

Snowly12

• Hero Member
Benim eski sevgilim mesela esmer erkekleri asiri itici buluyordu. Sarisin erkekleri itici bulan kiz arkadaslarimda oldu, olmaz yani diyordu kiz. Bunun gibi kesin olarak kelleride itici bulan kiz var. Bunlar onyargidir. Her tip icin vardir.

Sac sadece yuzunu daha simetrik yapiyor. Kusurlarini kapiyor. Kel ve sakalsiz erkek dusunun, o adamin guzel gozukebilmesi icin maalesef kusursuz yuz hatlarina sahip olmasi gerekir.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

My Precious

• Hero Member
Benim eski sevgilim mesela esmer erkekleri asiri itici buluyordu. Sarisin erkekleri itici bulan kiz arkadaslarimda oldu, olmaz yani diyordu kiz. Bunun gibi kesin olarak kelleride itici bulan kiz var. Bunlar onyargidir. Her tip icin vardir.

Sac sadece yuzunu daha simetrik yapiyor. Kusurlarini kapiyor. Kel ve sakalsiz erkek dusunun, o adamin guzel gozukebilmesi icin maalesef kusursuz yuz hatlarina sahip olmasi gerekir.

Sarışın erkeği kim itici buluyor ? Ben beyazım buna rağmen sarışın erkeğin bana karşı üstünlüğünü kabul ediyorum.
Sarışın sevmeyen kızlar sarışınların ona bakmayacağını bilen lowlardır net

Snowly12

• Hero Member
Sarışın erkeği kim itici buluyor ? Ben beyazım buna rağmen sarışın erkeğin bana karşı üstünlüğünü kabul ediyorum.
Sarışın sevmeyen kızlar sarışınların ona bakmayacağını bilen lowlardır net

Bir kiz tarafindan sarisin erkekmi olur yaaa diyip red yemisligim var. Erkeksi durmuyormusum :)))

Simdi baska etkenlerde etki edebilir diyicemde vucudum suratim falan gayet erkeksi.

Yani sirf sarisin oldugum icin red yemisligim var 😂

Kellerinde red yemesi bu yuzden. Kizina gore degisir yani olay tamamen.
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

emekli kel

• Hero Member
 sarışınlığım çok kazandırdı.gerci ilaçlar kararttı kafayı .karılar sarı sevio.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

oralminoxidil

• Hero Member
sarışınlığım çok kazandırdı.gerci ilaçlar kararttı kafayı .karılar sarı sevio.

rusyada esmer sevdikleri doğru mu

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

emekli kel

• Hero Member
 gitmedim hiç.beni izlandalılar ilgilendiriyor.bayılıyorum izlandalılara.dunya kupasında basladı izlandalı aşkım netten arastır izlandalıları.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Snowly12

• Hero Member
rusyada esmer sevdikleri doğru mu

Rusyada turk ve arap seviyorlar tip yuzunden degil ama yoluncak kaz gibi goruyorlar.
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

oralminoxidil

• Hero Member
Rusyada turk ve arap seviyorlar tip yuzunden degil ama yoluncak kaz gibi goruyorlar.

yurtdışına çıkacak durum kalmadı ki :)

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Kant

• Sr. Member
Saç tabi önemli ama saçtan daha önemlisi kafa yapısı çene burun elmacık kemiklerinin belirginliği alın öndemi geride mi bir suru detay fight clubtaki Brad Pitt bazi sahnelerde 3 numara ama adam halen aşırı yakışıklı örneği tani saçlı hali biraz daha iyi bence
AI GEM

Facebook Twitter Instagram