Gönderen Konu: Koray hocanın finasteridin yan etki hakkindaki görüşleri  (Okunma sayısı 2409 defa)

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Ynt: Koray hocanın finasteridin yan etki hakkindaki görüşleri
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2020, 16:16:48 »
Bence doğru söylüyor. Koray Erdoğan Asmed’i medikal tedavi konusunda da geliştirmeli bence sadece finasterid kullandırtmak yerine.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2020, 16:30:21 »
Ben de katılıyorum hem yan etki mevzusunun %5 oranı ile kalmadığına hem de etkilerin nosebo kitlesinin gerçekten azımsanamayacak kadar çok olduğuna. Kalıcı mevzusu ise ben Türk forumlarında arıyorum rast gelmedim, malum yabancı site harici. Fakat ben ilacı bıraktım x ay/yıl geçti ve hala şu bozukluklar devam ediyor diyen birileri var ise forumda da tecrübelerini paylaşsın bilmemek bizi tehlikeler den korumaz bilinçli kullanım önemli.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2020, 23:21:40 »
Koray hoca doğru söylüyor bence ,cinsellikte gözlem iyi bir şey değildir.Penisinizden şüphe duyarsanız o size küser olay bu kadar basit.
Transeksüeller bile en ağır antiandrojenleri kullanmalarına rağmen erekte olabiliyorlar .Olayın aslı insanın üreme fonksiyonunu kolay kolay hiç bir şey bozmaz ancak psikoloji bozabilir.erektil disfonksiyonu olanların yüzde 70 psikolojik sebepli bunu bilim söylüyor ben değil.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2020, 23:29:14 »
Koray hoca doğru söylüyor bence ,cinsellikte gözlem iyi bir şey değildir.Penisinizden şüphe duyarsanız o size küser olay bu kadar basit.
Transeksüeller bile en ağır antiandrojenleri kullanmalarına rağmen erekte olabiliyorlar .Olayın aslı insanın üreme fonksiyonunu kolay kolay hiç bir şey bozmaz ancak psikoloji bozabilir.erektil disfonksiyonu olanların yüzde 70 psikolojik sebepli bunu bilim söylüyor ben değil.

Kesinlikle. Travestiler spiro falan kullanıyor hem de yüksek dozlarda. Ama kobra gibi kaldırıyorlar.İnsan çiftleşmeye programlanmış bir canlıdır diger hayvanlar gibi. Bunu ancak somut bir hastalık ya da yaşlılık yani doğanın üreme havuzundan çıkmanız bozar.

remain calm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Eylül 2020, 12:07:27 »
siz belli ki hiç antidepresan kullanmamışsınız  ;D kendim kullandığım zamanlarda abartısız 1 saat boyunca boşalamamıştım ki yan etkileri arasında böyle bir durumun olduğun bilmiyodum bile... psikolojik olması imkansızdı yani

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Eylül 2020, 17:16:12 »
siz belli ki hiç antidepresan kullanmamışsınız  ;D kendim kullandığım zamanlarda abartısız 1 saat boyunca boşalamamıştım ki yan etkileri arasında böyle bir durumun olduğun bilmiyodum bile... psikolojik olması imkansızdı yani

Daha ne istiyorsun:)
Global Moderator

remain calm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 16 Eylül 2020, 22:15:04 »
alksdkaljfsklf hocam iyi bir şeymiş gibi duruyor ama maalesef seni de partnerini de erken boşalmadan daha fazla rahatsız ediyor bu durum. mastürbasyon yapmaya çalıştığım zamanlarda yorgunluktan boşalamadan bıraktığımı bilirim çok kötü bir şey

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2020, 00:03:19 »
alksdkaljfsklf hocam iyi bir şeymiş gibi duruyor ama maalesef seni de partnerini de erken boşalmadan daha fazla rahatsız ediyor bu durum. mastürbasyon yapmaya çalıştığım zamanlarda yorgunluktan boşalamadan bıraktığımı bilirim çok kötü bir şey

Seninki bence biraz abartılı bir yanetki olmuş bende kullandım zamanında en fazla 5 dk falan geciktiriyor.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 17 Eylül 2020, 00:04:26 »
Kesinlikle. Travestiler spiro falan kullanıyor hem de yüksek dozlarda. Ama kobra gibi kaldırıyorlar.İnsan çiftleşmeye programlanmış bir canlıdır diger hayvanlar gibi. Bunu ancak somut bir hastalık ya da yaşlılık yani doğanın üreme havuzundan çıkmanız bozar.

olay budur + 1

remain calm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 17 Eylül 2020, 12:23:24 »
olay budur + 1
olabilir. antidepresan bile bu etkiyi bıraktıysa diyip finansterid kullanmaya bir türlü cesaret edemedim o yüzden

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 17 Eylül 2020, 14:15:09 »
olabilir. antidepresan bile bu etkiyi bıraktıysa diyip finansterid kullanmaya bir türlü cesaret edemedim o yüzden

6 yıl paxera kullandım hal kullanıyorum. Bosalamadigim zamanları bilirim cidden ama hiçbir zaman ereksiyon sorunu yaşamadım ilaç yüzünden

remain calm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 18 Eylül 2020, 17:07:40 »
6 yıl paxera kullandım hal kullanıyorum. Bosalamadigim zamanları bilirim cidden ama hiçbir zaman ereksiyon sorunu yaşamadım ilaç yüzünden
yanlış anlaşılmasın ben de ereksiyon problemi yaşamadım sıkıntım orgazm olamamaktı sadece. ama sertleşememekle aralarında pek de bir fark yok bence. boşalamadıktan sonra kalksa ne olur kalkmasa ne olur  ;D

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 18 Eylül 2020, 22:23:28 »
Lustral cemaati 🤣🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan