Gönderen Konu: İstanbul Saç ekimi yaptıracak yer arıyorum  (Okunma sayısı 1471 defa)

discovery026

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
İstanbul Saç ekimi yaptıracak yer arıyorum
« : 14 Eylül 2020, 22:15:25 »
Arkadaşlar merhaba   
Sonunda saçımın azaldığına ikna oldum ve saç ektirmeye karar verdim. Önler ve üst kısım epey seyrekleşti.
İstanbulda max 15.000 e kadar  tavsiye edeceğiniz yer  önerisine ihtiyacım var.
Ekim süreci için 15 gün izin kullanacağım  ama hızlı iyileşmeli ve  ekimin başarı oranı yüksek  garanti yöntem  ve doktor bilgisine ihtiyacım vardır.
Şimdiden teşekkürler

discovery026

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
Ynt: İstanbul Saç ekimi yaptıracak yer arıyorum
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2020, 22:18:48 »
Donör bölge durumu
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2020, 23:26:46 Gönderen: discovery026 »

discovery026

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2020, 22:19:49 »
Kuru üst ön bölge

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2020, 22:21:48 »
ben bir aydır araştırma içerisindeyim  kanka .hakan doğanay,asuman hanım ,sibel ülusan ,serkan aygın arasında halen karar vermeye çalışıyorum .dökülme durumun nasıl bilmiyorum ama her ekimcinin başarılı olduğu açıklıklar hatta ekim bölgeleri bile farklılık gösteriyor dökülme durumunu göz önünde bulundurarak bu saydıklarımı bir incele.ha birde şahin çelik var onuda düşünebilirsin.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2020, 22:23:50 »
yaş kaç acaba?

discovery026

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2020, 22:24:40 »
31

discovery026

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #6 : 14 Eylül 2020, 22:27:06 »
ben bir aydır araştırma içerisindeyim  kanka .hakan doğanay,asuman hanım ,sibel ülusan ,serkan aygın arasında halen karar vermeye çalışıyorum .dökülme durumun nasıl bilmiyorum ama her ekimcinin başarılı olduğu açıklıklar hatta ekim bölgeleri bile farklılık gösteriyor dökülme durumunu göz önünde bulundurarak bu saydıklarımı bir incele.ha birde şahin çelik var onuda düşünebilirsin.

kafam o kadar karıştıki   o kadar doktor arasından kimi seçeceğimi bende şaşırdım. nokta atış yapıp en başarılı yere yaptırmak istiyorum

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2020, 22:28:13 »
forumda benzer açıklıkları olan kişilerin ekimlerini incele beklentini çok yüksek tutmadan 
ve acele etmeden biraz takip et konuları dostum ,zamanla kafanda bazı ekim merkezleri belirecek. Tavsiyeye göre değil kendi yapacağın listeye göre ekim merkezleri ile görüş sonunda kendin için en doğru karara ulaşırsın dostum umarım.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 14 Eylül 2020, 22:32:30 »
nokta atışı yapmak zordur belki ama başarı oranı yüzde 95 olan yerle yüzde 40 olan yer arasında dağlar kadar fark var malesef ülkede çoğu yerin başarı oranı yüzde 40 bile değil bende senin gibi halen araştırma içerisindeyim bu forumu keşfetmeden önce nerdeyse merdivenaltı bir yerde ektirecektim iyiyki ektirmemeişim şimdi en azından karar vereceğim yerde belki çok iyi  olmama olasılığı olmasına rağmen  berbat bir sonuç almayacağımı da biliyorum burda paylaşım yapan arkadaşlarımız sayesinde.

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 14 Eylül 2020, 22:40:38 »
Ekiminizi iki seans olarak planlayın.ilk ekimde önden ortaya doğru ikinci ekimde geri kalan arka kısımlar halledilir.
Bu forum bizler için büyük şans arkadaşlar konuları inceleyerek doğru yere karar verip başarılı bir ekim yaptırma olasılığı fazlasıyla arttırılabilir yeterki üşenmeden ekimleri inceleyelim arkadaşlar.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 14 Eylül 2020, 22:42:59 »
Arkadaşlar merhaba   
Sonunda saçımın azaldığına ikna oldum ve saç ektirmeye karar verdim. Önler ve üst kısım epey seyrekleşti.
İstanbulda max 15.000 e kadar  tavsiye edeceğiniz yer  önerisine ihtiyacım var.
Ekim süreci için 15 gün izin kullanacağım  ama hızlı iyileşmeli ve  ekimin başarı oranı yüksek  garanti yöntem  ve doktor bilgisine ihtiyacım vardır.
Şimdiden teşekkürler
Donor iyi duruyor vertex çok açık değil tek seanstada kaliteli bir yerde sonuç alınabilir
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

discovery026

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #11 : 14 Eylül 2020, 22:48:18 »
Donor iyi duruyor vertex çok açık değil tek seanstada kaliteli bir yerde sonuç alınabilir

genelde fotoğraf gönderdiğim klinikler 4000 greft  diyor . dhi yöntemi istiyorum . aslında çok fazla araştırma yapmadım ama tutma oranı daha yüksek sanırım.sizce kaç greft yeterli ?

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2020, 22:51:19 »

genelde fotoğraf gönderdiğim klinikler 4000 greft  diyor . dhi yöntemi istiyorum . aslında çok fazla araştırma yapmadım ama tutma oranı daha yüksek sanırım.sizce kaç greft yeterli ?

Yanlış düşünüyorsunuz tüm dünyada profesyonel çalışan işinde en iyi olan saç ekimi doktorları dhı yöntemi tercih etmiyor.
Dhı daha çok kısa sürede sonuç alındığı için sonuçlar aldatıcı oluyor yalnız burdan dhı kötüdür sonucu çıkartmayalım dhı uygulayıpta çok güzel sonuçlar alan ekim merkezleride var.

oblomov22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2020, 22:52:22 »
Bütçe arttırırsanız Asmed , arttırmazsanız Serkan Aygın derim ben .
Benim yaptırdığım yere veya benzer yerlere yapmayın lütfen , buradaki sonuçları okumak görmek çok fayda sağlıyor
Üşenmeden okuyun en az 4-5 aylık olmuş sonuçları ve süreçlerini
Harcayacağınız zamana  değecektir

Bu arada konu yanlış yere açılmış sanırım

discovery026

• Full Member
  • serkan aygın saç ekimi
« Yanıtla #14 : 14 Eylül 2020, 22:56:11 »
Bütçe arttırırsanız Asmed , arttırmazsanız Serkan Aygın derim ben .
Benim yaptırdığım yere veya benzer yerlere yapmayın lütfen , buradaki sonuçları okumak görmek çok fayda sağlıyor
Üşenmeden okuyun en az 4-5 aylık olmuş sonuçları ve süreçlerini
Harcayacağınız zamana  değecektir

Bu arada konu yanlış yere açılmış sanırım

max bütcem 10-15 arası olduğundan  ,  asmed çok isterim de 60.000 fiyat çok yüksek geldi

Facebook Twitter Instagram