Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar minoxil ve miracle losyon hakkında birkaç soru sormak istiyorum ikisini birlikte mi kullanmak doğru mu? Miracle losyon nasıl uygulanmalı pamukla tampon mu yapılmalı? Günde bir kere şeklinde mi kullanılmalı? Saç çıkarmada ne kadar faydalı?
Hayır tampon değil direkt sabah akşam 5er fıs kullanın ilaveten miracle ve minoxilin çalışma mekanizması farklı biri hormonları saç kökünde baskilamaj için diğeri saç köklerini uyarıp yeniden harekete geçirmek için ikisi birlikte kullanılabilir
Peki minoxil gibi yağlı bi görüntü de bırakıyor mu çalışıyorum zaten saç diplerim belli öinoxille işe gitmek çok zor
İş dönüşü minoxil kullanın 2 saat sonra miracle sürüp hafif suyla nemlendirin ve ya gece ya da sabah duş alın ise giderken sürmeyin zaten hoş durmaz
Merhaba yaşınız kaç ?
Aktif bir yaştasınız bazı kadınlarda erkek tipi dökülmeler oluyor evet ama bu dökülme devam edecek sanıyorum seyreklik olan bölgelerde çok fazla ince saç teliniz var kısaca riskli bir asıklaştırma olur bence acele etmeyin biraz daha bekleyin.
İyice dökülmesini mi beklemem gerek
Biraz daha 29 30 arası bekleye biliyorsanız bekleyin bu süredede iyice araştırma yapın daha doğru olur şu an çok ince saçlar var onlar ekimle zarar görebilir diye düşünüyorumŞu an agrasif bir dökülme var mı devam eden?