Gönderen Konu: Kadınlarda saç ekimi  (Okunma sayısı 2365 defa)

Oskeee

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kadınlarda saç ekimi
« Yanıtla #15 : 15 Eylül 2020, 06:58:13 »
Arkadaşlar minoxil ve miracle losyon hakkında birkaç soru sormak istiyorum ikisini birlikte mi kullanmak doğru mu? Miracle losyon nasıl uygulanmalı pamukla tampon mu yapılmalı? Günde bir kere şeklinde mi kullanılmalı? Saç çıkarmada ne kadar faydalı?

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 15 Eylül 2020, 07:11:37 »
Arkadaşlar minoxil ve miracle losyon hakkında birkaç soru sormak istiyorum ikisini birlikte mi kullanmak doğru mu? Miracle losyon nasıl uygulanmalı pamukla tampon mu yapılmalı? Günde bir kere şeklinde mi kullanılmalı? Saç çıkarmada ne kadar faydalı?
Hayır tampon değil direkt sabah akşam 5er fıs kullanın ilaveten miracle ve minoxilin çalışma mekanizması farklı biri hormonları saç kökünde baskilamaj için diğeri saç köklerini uyarıp yeniden harekete geçirmek için ikisi birlikte kullanılabilir
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Oskeee

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 15 Eylül 2020, 07:15:27 »
Hayır tampon değil direkt sabah akşam 5er fıs kullanın ilaveten miracle ve minoxilin çalışma mekanizması farklı biri hormonları saç kökünde baskilamaj için diğeri saç köklerini uyarıp yeniden harekete geçirmek için ikisi birlikte kullanılabilir
Peki minoxil gibi yağlı bi görüntü de bırakıyor mu çalışıyorum zaten saç diplerim belli öinoxille işe gitmek çok zor

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 15 Eylül 2020, 07:17:38 »
Peki minoxil gibi yağlı bi görüntü de bırakıyor mu çalışıyorum zaten saç diplerim belli öinoxille işe gitmek çok zor
İş dönüşü minoxil kullanın 2 saat sonra miracle sürüp hafif suyla nemlendirin ve ya gece ya  da sabah duş alın ise giderken sürmeyin zaten hoş durmaz
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Oskeee

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2020, 07:30:15 »
İş dönüşü minoxil kullanın 2 saat sonra miracle sürüp hafif suyla nemlendirin ve ya gece ya  da sabah duş alın ise giderken sürmeyin zaten hoş durmaz
Yani her ikisini de günde birer kere kullanmamı söylüyorsunuz değil mi? Peki bir şey daha sormak istiyorum ben daha önce iki kez minoxile başladım ama kötü görüntüsünden dolayı bıraktım cahillik işte. İlk başladığımda çok kaşıntı yapmıştı ben de saç diplerine etki ettiğini düşünmüştüm. İkinci başladığımda kaşıntı yapmamıştı bunu da demek ki saç köklerim kapandı diye düşünmüştüm. Bu tez doğru mu sizce?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Eylül 2020, 10:06:36 »
Merhaba yaşınız kaç ?
Global Moderator

Oskeee

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 15 Eylül 2020, 11:31:13 »
Merhaba yaşınız kaç ?
Merhaba 27 yaşım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 15 Eylül 2020, 11:33:01 »
Aktif bir yaştasınız bazı kadınlarda erkek tipi dökülmeler oluyor evet ama bu dökülme devam edecek sanıyorum seyreklik olan bölgelerde çok fazla ince saç teliniz var kısaca riskli bir asıklaştırma olur bence acele etmeyin biraz daha bekleyin.
Global Moderator

Oskeee

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 15 Eylül 2020, 12:57:53 »
Aktif bir yaştasınız bazı kadınlarda erkek tipi dökülmeler oluyor evet ama bu dökülme devam edecek sanıyorum seyreklik olan bölgelerde çok fazla ince saç teliniz var kısaca riskli bir asıklaştırma olur bence acele etmeyin biraz daha bekleyin.
İyice dökülmesini mi beklemem gerek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 15 Eylül 2020, 13:41:45 »
İyice dökülmesini mi beklemem gerek

Biraz daha 29 30 arası bekleye biliyorsanız bekleyin bu süredede iyice araştırma yapın daha doğru olur şu an çok ince saçlar var onlar ekimle zarar görebilir diye düşünüyorum

Şu an agrasif bir dökülme var mı devam eden?
Global Moderator

Oskeee

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 15 Eylül 2020, 14:16:35 »
Biraz daha 29 30 arası bekleye biliyorsanız bekleyin bu süredede iyice araştırma yapın daha doğru olur şu an çok ince saçlar var onlar ekimle zarar görebilir diye düşünüyorum

Şu an agrasif bir dökülme var mı devam eden?
Zaman zaman oluyor

Facebook Twitter Instagram