Merhaba arkadaşlar,
Saç ekimi kararını aldıktan sonra paylaşımlarınız sayesinde bu forumdan bolca yararlandım. Kendi operasyon sürecimi de bu paylaşımlara bir borç bilerek ve bundan sonra saç ektirmeyi düşünen kişilere yararı olması açısından paylaşma kararı aldım.
Forumdaki ve internetteki araştırmalarım sonucunda operasyonu Dr. Serkan Aygın kliniğinde yaptırmaya karar verdim. 10.09.2020 tarihinde klinikte Serkan hocayla görüşmemizin ardından bir gün sonraya operasyon planlandı. 5000 greft DHI olarak planlanan ekim işlemini, operasyon sonrası 5100'e çıktığını öğrendim. Bugün operasyonun üzerinden 3 gün geçti ve genel itibariyle şu ana kadar ilgi ve hizmetten memnun olduğumu söyleyebilirim. Operasyonu İbrahim bey ve ekibi gerçekleştirdi. 8 saat süren operasyon boyunca toplamda 2 kez sedasyon, 1 kez damardan ağrı kesici ve operasyon bölgesine bolca lokal anestezi uygulandı. Operasyon boyunca hiç ağrı hissetmedim ancak bu maddeler sebebiyle olsa gerek ilk gece istifra ettim. Bunun dışında fiziksel anlamda kötü bir deneyimim olmadı. Şu an için en büyük sıkıntım verilen yol yastığı ile sırt üstü uyumak, 5 gün boyunca bu yastıkla uyumam gerektiği söylendi ancak alışık olmadığım için şu ana kadar bunu başarabilmiş değilim (uykusuz geceler).
Bugün ilk yıkama gerçekleşti, bundan sonra da süreci elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım.
Herkese sağlıklı saçlar dilerim.