Selam herkese son zamanlar da sosyal medya da ana sayfama çok düşer oldu Beyaz/Gümüş/Gri artık ne diyorlarsa Buz Grisi de diye geçen yerler de var herhalde, beyaz saçlı erkek saç modelleri hayatım da hiç saçımı boyamadım tecrübem yok hatta sırma saçlı olduğum zamanlar fön bile çekmezdim jole falan da sürmezdim anlamam bu işlerden.
Saç boyama işlemi saçı yıpratıyor mu ? Bizim saçlarımız zaten naif ilaçlarla spreyler le biraz dirildi ele gelir oldu boyama işlemi saçıma zarar verir mi dökülme sürecini hızlandırır mı? Aramızda saç boyatan var mı acaba. Boyama isteğim ise şundan ben zaten sarışın/kumral arasıyım gördüğüm kadarı ile bu boyanan saçlar da seyreklikler göze batmıyor kafa derisi de beyaz zaten ak saç erkek de eğrelti durmuyor aksine hoşuma gidiyor benim. Ne diyorsunuz erkek tipi dökülme yaşayan saçları incelen biri saç boyamalı mı sizce? Boyatırsa ne kadar sürede yenilenmesi gerekiyor zahmetli masraflı bir iş mi? zaten dökülme karşıtı ürünler ocağıma incir ağacı dikti bu işin maliyeti hakkında hiç bir bilgim yok. Saçı Griye boyarsam kapatıcılık oranı artar diye tahmin ediyorum yoksa yanılıyor muyum etkisi nasıl olur olumlu/olumsuz.
Aşağı referans olsun diye bir kaç fotoğraf bırakıyorum ama benim istediğim sadece gri bazılarının içinde eflatun mor geçişleri var onlar bana göre değil ben bildiğin yaşlanırken oluşan saç renginden bahsediyorum.