Saç Ekimi Sonuçları
Takviye alıyormusunuz ?
kırılan saçlar hocam o başını bi yere vurmadığın sürece, kan gelmediği sürece bi sorun yok merak etme
görüntüde bir sıkıntı yok hocam, hatta şok ne kadar hızlı olursa çıkışlar da o kadar hızlı oluyor benim gözlemlediğim.benim şok çok yavaş oldu ama çıkışlarım da yavaş oluyor o yüzden bekle senin sonucun iyi olacak
diriliş67 hemşerim ben size ıshrs üyesi olmanın şartlarını yazayım 1- ISHRS üyesi olmak için tıp doktoru olmak şart2- ISHRS nin şartlarını yani saç köklerinin alımını ve kanal açımını bu doktorun yapıyor olması (only doktor) şart3- Uluslararası yapılan seminer ve sempozyumlarına katılmak şart4- Bu derneğe üye olmuş en az iki doktorun referans mektubu yazarak bu doktora kefil olması şart dolayısı ile doktorun yapması gereken işleri teknisyenlere yaptıran ya da yaptırdığı belgelenen bu dernekten direk çıkarılıyorbu şartlara uymayanlar üyelikten çıkarılıyorarkadaşlar saç ekimi yaptırmış biri olarak sizlere tavisyem; bu işi yapanın doktor olup olmadığını arastrmanız, işini kendısı yapmasını, hastane ortamında yapılması ve ıshrs üyeli doktorlara ekim yaptrmanızı tavsiye ederim. bu iş riske atılacak bir iş değil arkadaşlar hiçbirsey sağlığımızdan önemli değil