Saç Ekimi Sonuçları
Aynı etken madde ama hangi firma daha güvenilir siye soracak olursan bence assos daha güvenilir.
Androvium diyosun yani hocam
Aynen.
Şakak ve ön bölge için başka tavsiyen var mı?
İğneleme ve ketoral krem.
Hocam ketoral kremi ilk defa duydum ne işe yarar ne kadar kullanmak gerekir yan etkisi var mıdır nasıl bir etki sağlar bilgilendirebilir misiniz?
Ketoral krem aslında manita ilacı ama anti androjenik Ve anti inflamatuvar özelliğe de sahip olduğu için saç için (özellikle şakaklar) kullanıyoruz. Ben inflamasyon için tüm saça uyguluyorum çok iyi geldi bana. Üstelik olan saçları da güçlendirmeye başladı.
Yan etkisi var mı
Yok yan etki yapacak bir şey değil. Androjenlerin bir tane yolağını bozarak çalışan bir etken madde. Eğer inflamasyonunuz yoksa tüm saça kullanmak zorunda değilsiniz her bölgeye nohut tanesi kadar sürün ve bölgeye yayın.
Hocam imzanızdaki Stemoxydine etken maddeli ürünün döngü olayı var mı?
Asos firmasının yaptığı hiç bir ürüne güvenmiyorum androvium köpük yapmışlar köpük demeye bir şahit lazım multivitamini var 200 liraya satılıyor iş yerinden arkadaşım kullanıyor gözle görülür bir değişiklik olmadı minoxidil için en iyi firma şuan Türkiye de alopexy t dir. Gerisine güvenmiyorum . Bıraktığım linkte gayet uyguna satılıyor ve saticida eczacı , ve oldukça ucuz aynı ürün eczanede 112 TL https://m.epttavm.com/item/85211786_pierre-fabre-alopexy-t-5-deri-spreyi-60-ml