Gönderen Konu: İSTANBUL SAÇ EKİM TAVSİYE (YARDIM)  (Okunma sayısı 3451 defa)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İSTANBUL SAÇ EKİM TAVSİYE (YARDIM)
« Yanıtla #30 : 14 Eylül 2020, 18:27:46 »
Dostum sen ekim yaptırmaya karar vermişsin kesinlikle sakal destekli yaptır bari.

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #31 : 14 Eylül 2020, 20:01:41 »
1 Seans oldu ikinci Seans düşünüyorsun  dostum😁 nerde o greftler            ?   Ben göremedim  gören varsa  söylesin   

Dostum! Destek olacaksan ol köstek olacaksan yorum yapma. Dalga geçebileceğin birisi değilim ben.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 14 Eylül 2020, 20:31:18 »
Dostum! Destek olacaksan ol köstek olacaksan yorum yapma. Dalga geçebileceğin birisi değilim ben.

Hocam Don vito üstad öyle dalga geçecek biri değildir burda durumun gerçekliğine dikkat çekmek için ironi yapmış kendisini forumda sever sayarız ama siz illa ektirecekseniz asuman hanıma gidin derim
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #33 : 14 Eylül 2020, 21:47:08 »
boş  beleş  tartışma  girmek  gereksiz   sana  durumunu  söyledim senin duymak  istediğini    söylemek  güzel olurdu  ama malesef    durum bu .

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #34 : 14 Eylül 2020, 23:32:14 »
boş  beleş  tartışma  girmek  gereksiz   sana  durumunu  söyledim senin duymak  istediğini    söylemek  güzel olurdu  ama malesef    durum bu .

Sağ ol.

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #35 : 16 Eylül 2020, 11:28:13 »
Asuman hair ile anlaştım. İnşallah olumlu sonuçlar alırım sizlerle paylaşırım. Yorumlarınız için teşekkürler

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #36 : 16 Eylül 2020, 13:25:43 »
Hayırlı Olsun.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 16 Eylül 2020, 16:38:50 »
hadi hayırlı olsun.
ekim tarihi ne zaman kısmetse?
konu açıp sürecini paylasırsan sevınırım dostum.

Lefkoşalı

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 19 Eylül 2020, 01:12:35 »
Dostum , benim 1. Ekimim esteworld deydi sakın orda yapma , ayrıca ekim için uygun bir aday değilsin , ortaya yarım yamalak bişey cıkacak inan aynaya her baktığında pişman olacaksın , Ekim için Teknolojinin Gelişmedini bekleyin beklerlende protez sac kullan ve onuda iyi araştır ve paraya kıy , inan bana mutluluğundan önemli değil proteze vereceğin para . Ucuz işlere girme .

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #39 : 19 Eylül 2020, 09:29:10 »
Dostum , benim 1. Ekimim esteworld deydi sakın orda yapma , ayrıca ekim için uygun bir aday değilsin , ortaya yarım yamalak bişey cıkacak inan aynaya her baktığında pişman olacaksın , Ekim için Teknolojinin Gelişmedini bekleyin beklerlende protez sac kullan ve onuda iyi araştır ve paraya kıy , inan bana mutluluğundan önemli değil proteze vereceğin para . Ucuz işlere girme .

Esteworld de yaptırmıyorum. Ön ve orta bölge kapanacak yarım yamalaktan kastın bu mu?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 19 Eylül 2020, 10:34:41 »
Hayırlı olsun şimdiden, Asuman hanım direk minox önerecektir, ekim sonrası şart artık kullanmanız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 19 Eylül 2020, 13:17:02 »
Tedavi ile kurtulacak bir durum yok ön ve ortada biraz saç sağlarsın tepe kapanmaz kısaca alan geniş donör az ekime çok uygun değilsin
Global Moderator

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 19 Eylül 2020, 13:26:35 »
yalnız hocam asuman hanım genelde komple ekim yapıyor tek ekimde vertex e falan da giriyor bence iyi araştır sen sadece ön bölgeye ekim yaptır bu şekilde en azından karşıdan bakılınca güzel gözükür tepeni kimse görmüyor çünkü kısıtlı bir donör, geniş bir alan var 2. bir şansın olmayabilir önler seyrek kalırsa

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #43 : 19 Eylül 2020, 14:31:14 »
yalnız hocam asuman hanım genelde komple ekim yapıyor tek ekimde vertex e falan da giriyor bence iyi araştır sen sadece ön bölgeye ekim yaptır bu şekilde en azından karşıdan bakılınca güzel gözükür tepeni kimse görmüyor çünkü kısıtlı bir donör, geniş bir alan var 2. bir şansın olmayabilir önler seyrek kalırsa

Görüşme esnasında aynı durumdan bahsetti. Önleri sık arkaya doğru ilerleriz ama tepe bölgesi kapanmaz. Bunun bilincindeyim şu an ki halinden çok daha iyi görüntü ortaya çıkar.

Facebook Twitter Instagram