Gönderen Konu: İSTANBUL SAÇ EKİM TAVSİYE (YARDIM)  (Okunma sayısı 3448 defa)

Bakbi96

• Full Member
Ynt: İSTANBUL SAÇ EKİM TAVSİYE (YARDIM)
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2020, 11:44:48 »
Bisesvar, Açık alan çok fazla ve donör kısıtlı, kesinlikle sakal destekli ekim yapılmalı ve sakaldan ekim yapan yerleri forumdan araştır, hayal kurmaya gerek yok benimde tepe açıklığı fazla, tepeyi şimdilik unut, Plânlama olarak, 4.500 greft Sadece ön Orta şeklinde Yapılmalı bence, benim tavsiyem bunlar.. Bol şans dilerim.. |-onayisareti-|

Sağ ol dostum..

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2020, 12:23:51 »
Saç ekimi için uygun degilsiniz...bence bu haliniz saç ekiminden alacağıınız sonuçtan daha iyi...ekilenlerin hepsi çıksa bile yarım yamalak birşey olur...

Hüseyin123

• Full Member
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2020, 17:47:01 »
Hocam gurubta daha tecrübeli kişiler var ama kendi fikrim. 4 bin civarı dedigim yere kadar planlama olmalı. Verteksde 30 yaşlarında saç sakal karışık 2.ekim olmalı

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 13 Eylül 2020, 18:13:41 »
Tedavi? Yardımcı olur musunuz

Forumun alt kısımlarında tedavi bölümleri var ordaki konuları ilkin bir incele saç çıkarma tedavileri derya deniz .topikalden başlayabilirsin hiç bir şey kafana yatmazsa en azından dermaroller procapil sprey expecia tablet kullanırsın .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 13 Eylül 2020, 18:36:02 »
Euro ile çalışan ortalama 80-100 bin paralara ekim yapan 4 merkeze sor... sonuçta herkes para için çalışıyor olacak işe olmaz demezler ama bu merkezlerden 1 tanesi gel ekelim desin ben bu işi bırakırım. Bu işten hiç birsey anlamıyorum der sus otururum.
1-Asmed
2-Mutallip keser
3-Kaan Pekiner
4-HLC.  BU MERKEZLER sadece para kazanmak için değil aynı zamanda mevcut prestijlerini de düşünmek zorundalar..
Gelecek cevap olumsuz olacak.. olur deme ihtimallerine inanmıyorum.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2020, 21:13:01 »
Hocam 25inde ciddi bir kayıp olmuş. Bu saçı ekimde kurtarmaz tedavide. Sıfıra vur vücut yap zengin ol. Jeff bezos gibi gez. Başka çare yok

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #21 : 13 Eylül 2020, 22:41:28 »
Euro ile çalışan ortalama 80-100 bin paralara ekim yapan 4 merkeze sor... sonuçta herkes para için çalışıyor olacak işe olmaz demezler ama bu merkezlerden 1 tanesi gel ekelim desin ben bu işi bırakırım. Bu işten hiç birsey anlamıyorum der sus otururum.
1-Asmed
2-Mutallip keser
3-Kaan Pekiner
4-HLC.  BU MERKEZLER sadece para kazanmak için değil aynı zamanda mevcut prestijlerini de düşünmek zorundalar..
Gelecek cevap olumsuz olacak.. olur deme ihtimallerine inanmıyorum.

Tamamen kapanacak diye bir iddaa ortaya atmadım. Ön ve orta bölge kapanacak. Arka tepe bölge ise 2. Seans gerekiyormuş..

Şu halinden çok daha iyi bir görüntüye sahip olabilirim ön ve orta bölge kapandığı zaman.

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #22 : 14 Eylül 2020, 15:09:33 »
Dr Serkan Aygın
Dr Cınık
Asuman Hair

Buralarla görüştüm ve olumlu sonuçlar aldım sizce hangisini tercih etmeliyim

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Eylül 2020, 15:19:25 »
Dr Serkan Aygın
Dr Cınık
Asuman Hair

Ekim işine girme reis burda ki arkadaşlar boşa konuşmuyorlar bu konuda en sağlam bilgiyi alıp alabileceğin yeri yani burayı bulmuşsun harika ama denilenleri de yabana atma hiç aksiyon arama
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #24 : 14 Eylül 2020, 15:23:49 »
Dr Serkan Aygın
Dr Cınık
Asuman Hair

dostum  biz sana  gerekenleri  söyledik     kafana göre  takıl   

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #25 : 14 Eylül 2020, 15:39:30 »
Ön ve orta bölgenin kapanması benim için yeterli şuan ki halinden çok daha iyi olacaktır.. Olumsuz yazan arkadaşlar tamamen kapansın istiyorlar ama öyle Bi durumun olmayacağını zaten biliyorum

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Eylül 2020, 16:00:24 »
hocam anlasılan bütün yorumlara rağmen şansınızı denemek istiyosunuz , beklentım de cok yok , kafamın ustunde biraz da olsa saçım olsun diyosunuz siz de haklısınız hepımızın isteği bu.
ekım yaptırma konusunda da bence siz kararınızı vermıssınız , benim önerim asuman hair, son zamanlar da forum da cok güzel sonuclar alıyor.

Bakbi96

• Full Member
« Yanıtla #27 : 14 Eylül 2020, 16:13:54 »
hocam anlasılan bütün yorumlara rağmen şansınızı denemek istiyosunuz , beklentım de cok yok , kafamın ustunde biraz da olsa saçım olsun diyosunuz siz de haklısınız hepımızın isteği bu.
ekım yaptırma konusunda da bence siz kararınızı vermıssınız , benim önerim asuman hair, son zamanlar da forum da cok güzel sonuclar alıyor.

Sağ ol dostum beni anlamana sevindim. Ön ve orta bölge dolsun yeterli.. Arka tepe için 1 yıl sonra 2. Seans düşünüyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #28 : 14 Eylül 2020, 16:40:26 »
Sağ ol dostum beni anlamana sevindim. Ön ve orta bölge dolsun yeterli.. Arka tepe için 1 yıl sonra 2. Seans düşünüyorum.
1 Seans oldu ikinci Seans düşünüyorsun  dostum😁 nerde o greftler            ?   Ben göremedim  gören varsa  söylesin     

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #29 : 14 Eylül 2020, 18:04:33 »
Hocam Açıklamalarına Bakılırsa, Kesinlikle Ekim Yaptıracağından Emin Olduğum İçin Yazıyorum, Bu Tür Açıklıklar İçin Sorduğun Merkezlerin İçinde, En Cesur Olanı Ve Çekinmeden Bu Kafaya Ekim Yapacak Olan Bence Asuman Hanımdır, Ama Sakal Destekli Ekim Yapıyormu Bilmiyorum, Onu Öğren Sakaldan Alım Hangisi Yapıyorsa, Mecburen Sakal Destekli Olacağı İçin, Ön Ve Orta Sakal Destekli 4.500 Civarı Ancak Kapanır 2. Ekimi Düşünmek İçin Çok Erken, O Kısmı Sonra Düşünürsün.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Facebook Twitter Instagram