Seninkisi bildigin asagilik psikolojisi. Eminim ki senin mukemmel saclarin olsa da pek birsey degismez hayatinda. Bu seferde burnum neden boyle, fizigim iyi degil, suram kotu diye takilirsin.
Bu arada.. kimse sana bakip ulan adama bak saclari dokulmus bu yasta, benim ne gür saclarim var bee diye kendini avutmuyor.
Muhtemelen bana kizacaksin bu yorumum icin fakat dostum, komplekslerini bir kenara bak. Kellik erkeklere ozel bir durum. Gocunulacak veya asagilanilacak bir tarafi yok bu olayin.
(dedi ve saçların dökülme ihtimaline karşın imzasındaki takviyeleri tüketmeye bir ömür boyu devam etti.)
Madem "gocunulacak veya aşağılanacak bir durum yok" neden bu kadar takviyeye yapışıyorsun ki?
Ya dostum ortada bir gerçek var. Kendinle çelişiyorsun.
Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Özellikle de yaşı 18-24 civarında olanların anlayacağını söyledim. Bu yaş civarında olanlar gayet hak verdiler.
Virtüöz sana da katılıyorum ama başkalarının saçının dökülmesini istemem. Onlar da bu sıkıntıyı yaşamasın. (Saçı dökülenlerle dalga geçenler müstesna, dark humor olarak nitelendiriyorum bu durumu)
Biri de gelmiş "duayla olmaz bilimle olur" diyor. Yahu isteyen istediğine inanır kardeşim. Sen niye insanların düşünce biçimine karışıyorsun? Sen şifanın kör, cahil, hayatsız maddeden geldiğini düşünüyorsun, o adam duadan geldiğini düşünüyor. Sana ne? Neden ayrılıkçı bir düşünce öne sürüyorsun ki?
Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın.