Gönderen Konu: Zoruma gidiyor  (Okunma sayısı 6615 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ynt: Zoruma gidiyor
« Yanıtla #61 : 27 Eylül 2020, 16:55:39 »
İşin komik tarafı benden yaşça büyük amcalarda hatta dede sayılacaklarda benden daha çok saç var.Zoruma gidiyor.Bakıp içlerinden diyorlardır şuna bak benim oğlum kadar ama benim sırma gibi saçlarım var hahayt diye avutuyordur kendi.Ya sen yaşlanmışsın bir sal artık saçlarını ölüncemi kurtulcan diyesim geliyor.Valla benim saçım kel kalacak kadar dökülüyorsa kimseye acımam.Onlarında dökülsün hiç acımıyorum bu konuda.İnşallahta herkesin dökülür dökülme yaşamayan.Çünkü tatsınlar istiyorum bu psikolojiyi.

Seninkisi bildigin asagilik psikolojisi. Eminim ki senin mukemmel saclarin olsa da pek birsey degismez hayatinda. Bu seferde burnum neden boyle, fizigim iyi degil, suram kotu diye takilirsin.

Bu arada.. kimse sana bakip ulan adama bak saclari dokulmus bu yasta, benim ne gür saclarim var bee diye kendini avutmuyor.

Muhtemelen bana kizacaksin bu yorumum icin fakat dostum, komplekslerini bir kenara bak. Kellik erkeklere ozel bir durum. Gocunulacak veya asagilanilacak bir tarafi yok bu olayin.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2020, 17:03:12 Gönderen: Snowly12 »
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Jumper

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 27 Eylül 2020, 17:22:36 »
Neden sildin ben okumak isterdim
Biz saçı dökülen azınlıktayız.Benim gibi nw 5 üzeri olanların gerçekten şansı yok ister bunu beceriksizlik diyin ister başka birşey bizler erkeğiz tabiki dişiyi etkilemeye çalışacağız bir yuva kurmak veya flört etmeyi istemek en doğal hakkımız şimdi diyebilirainiz tanıdığım bütün kellerin etrafında sürüyle kız var abi ben burada kafam bozulduğu zaman yazıyorum normalde güler yüzlü pozitif bir insanım ama saçlar gittikten sonra o kafama iğrenerek bakan gözleride kaçırmıyorum yani insan elinde ne fazla ise onun değerini bilmez parası olan yemektir başka birşeydir bolca ısmarlar bonkör olur çünkü var saçı olan adam bana özeniyor her sabah uğraşma derdin yok diyor yok fönüymüş yok yıkamasıymış saçı beyazlayan bi abim var kendisi nişanlı lafı geçti keşke dökülseydi diyor ben de diyemedim abi saçın dökülseydi yenge sana bakmazdı diye içini bilmeden kitabı kapağıyla anlayamazsın ama kapağı beğenmeden kimse kitabı alıp olumaz neyse laf dolandı durdu lütfen bana kızmayın ben hayatta çok nadir de olsa dibi görsemde doğru yoldan şaşmadım herşey saç mı diye kızacak olan büyüklerim siz o olgunluğa ulaştınız belki ama ben bu konuyu aşamıyorum ben saç kıl tüy ile değil iş güç kendi yeteneğimi ülkeye faydam nasıl dokunur benim rolüm nedir bunları koşturmak isterken bu gibi sorunlar bana takıntı oldu şimdi söyleyin ruh sağlığı en önemlisi değil mi o bozulunca gerisinin anlamı ne ?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 27 Eylül 2020, 17:58:35 »
Seninkisi bildigin asagilik psikolojisi. Eminim ki senin mukemmel saclarin olsa da pek birsey degismez hayatinda. Bu seferde burnum neden boyle, fizigim iyi degil, suram kotu diye takilirsin.

Bu arada.. kimse sana bakip ulan adama bak saclari dokulmus bu yasta, benim ne gür saclarim var bee diye kendini avutmuyor.

Muhtemelen bana kizacaksin bu yorumum icin fakat dostum, komplekslerini bir kenara bak. Kellik erkeklere ozel bir durum. Gocunulacak veya asagilanilacak bir tarafi yok bu olayin.

Aşağılık kompleksiyle alakası yok.Olay tamamen farklı bir durum.Eğer saçım iyi olsaydı dediklerini yapabilirdim orasını bilemem.Ama zaten insan doğası hep daha iyisini istemezmi? Bu aşağılık kompleksi değil.Mükemmeliyetçilikle alakalı.Sadece saç işe yaramıyor ki? En göze batan kısım olduğundan bu kadar önemli.Saç sosyal hayatı aşırı etkiliyor.

Bunu sen söylüyorsun.O adamın içinden geçenleri bilemezsin.Tipsizsen bile insanlar ıy diye kafasını çeviriyor.Bizzat gördüm.

Hayır kızmadım bana göre boş bir yorum.Kellik erkeklere özgüde değil kadınlarda yaşıyor.İlla ki her erkek bunu tadıcak diyede birşey yok.Saçsız birini kolay kolay kabul edicek kadın çıkmıyor.Hele ki aşkı tamamen yalan.Ya paran vardır, ya güzel bir işin, ya tecrübeli kadındır yada kelleri sexy bulan birisi.Ama senin seçme ve seçilme hakkın epey düşük.İş hayatını bile etkiliyor.İnsanlar aşağılamasada kimse tercih etmiyor.Yani pekte değişen birşey yok.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 27 Eylül 2020, 17:59:39 »
Biz saçı dökülen azınlıktayız.Benim gibi nw 5 üzeri olanların gerçekten şansı yok ister bunu beceriksizlik diyin ister başka birşey bizler erkeğiz tabiki dişiyi etkilemeye çalışacağız bir yuva kurmak veya flört etmeyi istemek en doğal hakkımız şimdi diyebilirainiz tanıdığım bütün kellerin etrafında sürüyle kız var abi ben burada kafam bozulduğu zaman yazıyorum normalde güler yüzlü pozitif bir insanım ama saçlar gittikten sonra o kafama iğrenerek bakan gözleride kaçırmıyorum yani insan elinde ne fazla ise onun değerini bilmez parası olan yemektir başka birşeydir bolca ısmarlar bonkör olur çünkü var saçı olan adam bana özeniyor her sabah uğraşma derdin yok diyor yok fönüymüş yok yıkamasıymış saçı beyazlayan bi abim var kendisi nişanlı lafı geçti keşke dökülseydi diyor ben de diyemedim abi saçın dökülseydi yenge sana bakmazdı diye içini bilmeden kitabı kapağıyla anlayamazsın ama kapağı beğenmeden kimse kitabı alıp olumaz neyse laf dolandı durdu lütfen bana kızmayın ben hayatta çok nadir de olsa dibi görsemde doğru yoldan şaşmadım herşey saç mı diye kızacak olan büyüklerim siz o olgunluğa ulaştınız belki ama ben bu konuyu aşamıyorum ben saç kıl tüy ile değil iş güç kendi yeteneğimi ülkeye faydam nasıl dokunur benim rolüm nedir bunları koşturmak isterken bu gibi sorunlar bana takıntı oldu şimdi söyleyin ruh sağlığı en önemlisi değil mi o bozulunca gerisinin anlamı ne ?

+1
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

ENO7

• Full Member
« Yanıtla #65 : 05 Ekim 2020, 19:03:43 »
Saç tartışılacak bir konu degildir  her insanda olması gerek durumdur buna bir örnek verelim  kan grubumu öğrenmek için doktora gittim 20 yaşında askerlik için mi  genç dedi sonra durdu baktı saçın dökülmüş sen askerlik yapmışsın dedi    o yüzden tartışılacak bir konu değil sacsız insan 100000 adım geriden başlar

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #66 : 11 Mart 2022, 22:26:10 »

(dedi ve saçların dökülme ihtimaline karşın imzasındaki takviyeleri tüketmeye bir ömür boyu devam etti.)

Madem "gocunulacak veya aşağılanacak bir durum yok" neden bu kadar takviyeye yapışıyorsun ki?

Ya dostum ortada bir gerçek var. Kendinle çelişiyorsun.

Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Özellikle de yaşı 18-24 civarında olanların anlayacağını söyledim. Bu yaş civarında olanlar gayet hak verdiler.

Virtüöz sana da katılıyorum ama başkalarının saçının dökülmesini istemem. Onlar da bu sıkıntıyı yaşamasın. (Saçı dökülenlerle dalga geçenler müstesna, dark humor olarak nitelendiriyorum bu durumu)

Biri de gelmiş "duayla olmaz bilimle olur" diyor. Yahu isteyen istediğine inanır kardeşim. Sen niye insanların düşünce biçimine karışıyorsun? Sen şifanın kör, cahil, hayatsız maddeden geldiğini düşünüyorsun, o adam duadan geldiğini düşünüyor. Sana ne? Neden ayrılıkçı bir düşünce öne sürüyorsun ki?

Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın.

Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 12 Mart 2022, 16:57:56 »
(dedi ve saçların dökülme ihtimaline karşın imzasındaki takviyeleri tüketmeye bir ömür boyu devam etti.)

Madem "gocunulacak veya aşağılanacak bir durum yok" neden bu kadar takviyeye yapışıyorsun ki?

Ya dostum ortada bir gerçek var. Kendinle çelişiyorsun.

Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Özellikle de yaşı 18-24 civarında olanların anlayacağını söyledim. Bu yaş civarında olanlar gayet hak verdiler.

Virtüöz sana da katılıyorum ama başkalarının saçının dökülmesini istemem. Onlar da bu sıkıntıyı yaşamasın. (Saçı dökülenlerle dalga geçenler müstesna, dark humor olarak nitelendiriyorum bu durumu)

Biri de gelmiş "duayla olmaz bilimle olur" diyor. Yahu isteyen istediğine inanır kardeşim. Sen niye insanların düşünce biçimine karışıyorsun? Sen şifanın kör, cahil, hayatsız maddeden geldiğini düşünüyorsun, o adam duadan geldiğini düşünüyor. Sana ne? Neden ayrılıkçı bir düşünce öne sürüyorsun ki?

Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın.

Konuyu ne zaman açtığımı unutmuşum 2 yıl olmuş vay be.Şimdi gene yazılanları okuyup depresyona girdim.Gerçekten bu saç ömrümüzü çürüttü.Yok hocam hortlat sıkıntı yok ne kusuru olucak.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #68 : 09 Nisan 2022, 21:18:04 »
Konuyu ne zaman açtığımı unutmuşum 2 yıl olmuş vay be.Şimdi gene yazılanları okuyup depresyona girdim.Gerçekten bu saç ömrümüzü çürüttü.Yok hocam hortlat sıkıntı yok ne kusuru olucak.
Harbiden kardeşim davanda haklısın..fazla bişey söylemeye gerek k kalmamış herşey herşeyi ortaya dokmusunuz. Sonra sadece son zamanlarda saç yüzünden yaşadığım ozguven kayıplarını ömür boyu unutmam herhalde. Hakkımizda hayırlısı neyse o olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 10 Nisan 2022, 21:16:16 »
Saç dökülmesinin
Alkolle sığara ile jole vs ile alakası yok

Sadece saçın Dht duyarlı mı duyarsız mı

Duyarlı ise
Alkol sıgara jole vs hızlandırmaya etki olur dökülmeye

Değil ise
Sadece saçlarını yıpratır cansızlaşmadına yıpranmasına neden olur
Global Moderator

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 10 Nisan 2022, 21:38:24 »
Saç dökülmesinin
Alkolle sığara ile jole vs ile alakası yok

Sadece saçın Dht duyarlı mı duyarsız mı

Duyarlı ise
Alkol sıgara jole vs hızlandırmaya etki olur dökülmeye

Değil ise
Sadece saçlarını yıpratır cansızlaşmadına yıpranmasına neden olur

Onu bende biliyorum hintell.Sağlığına dikkat etmeyen insanların saç problemi olmazken, ben yediğimin içtiğimin hesabını yaparken saç problemi yaşıyorum.Kendine özen göstermeyen onca insan varken benim bu çilem niye diye serzenişte bulundum.Asıl vücuduma gösterdiğim özenle benim hak etmem gerekirdi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 10 Nisan 2022, 23:23:37 »
Onu bende biliyorum hintell.Sağlığına dikkat etmeyen insanların saç problemi olmazken, ben yediğimin içtiğimin hesabını yaparken saç problemi yaşıyorum.Kendine özen göstermeyen onca insan varken benim bu çilem niye diye serzenişte bulundum.Asıl vücuduma gösterdiğim özenle benim hak etmem gerekirdi.

Hintell yazmış zaten .. yedisinin içtiğinin hesabı ile saçın Alakası yok. Bu yüzden senin “yendiğinin içtiğinin hesabını yapmayan vucuduna özen göstermeyen” birinden daha fazla hakettiğin bir sac teli yok.. konuları karıştırıyorsun..

Bende kaliteli ayakkabı tercihi yapıyorum mesala ama kötü ayakkabı giyenlerin birçoğunun saçı benden fazla:)

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 10 Nisan 2022, 23:56:20 »
Hintell yazmış zaten .. yedisinin içtiğinin hesabı ile saçın Alakası yok. Bu yüzden senin “yendiğinin içtiğinin hesabını yapmayan vucuduna özen göstermeyen” birinden daha fazla hakettiğin bir sac teli yok.. konuları karıştırıyorsun..

Bende kaliteli ayakkabı tercihi yapıyorum mesala ama kötü ayakkabı giyenlerin birçoğunun saçı benden fazla:)

Dediğimi anlamadınız ki neyse.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 11 Nisan 2022, 00:00:29 »

Hım anladım demek istediğini
Ama şu yönden bak allaha sükür bizim ki sadece saç
Kör olan var kanser olan var sakat olan var kolu bacağı olmayan var
Beterin beteri var yani o yüzden çok isyan etme :)
Global Moderator

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 11 Nisan 2022, 01:11:34 »
Hım anladım demek istediğini
Ama şu yönden bak allaha sükür bizim ki sadece saç
Kör olan var kanser olan var sakat olan var kolu bacağı olmayan var
Beterin beteri var yani o yüzden çok isyan etme :)

Tabi ki ağabey genede şükürler olsun.Bana arada böyle geliyorlar isyan ediyorum işte elimde değil.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Facebook Twitter Instagram