Gönderen Konu: Zoruma gidiyor  (Okunma sayısı 6622 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Zoruma gidiyor
« Yanıtla #15 : 12 Eylül 2020, 23:59:32 »
Zannediyorum ki sen hayatında hiç hastane koridorlarında sabahlamadın değer verdiğin kişiler için veya hiç ciddi bir sağlık sıkıntısı da yaşamadın. İnsanlar neler neler yaşıyor sen kıl diyorsun. Genetikse 9 yaşında şeker hastası çocuk gördüm o kime kızsın ayiplayabilir misin dikkat etseymiş o da az yeseymis mi diyeceksin, tamamen genetik miras yaşlı hastalığı fakat o daha çocuk aynı şekil çok küçük yaşlarda hiper tansiyonu olan çocuklar gördüm bunlar bir ömür çekecekler bu hastalıkları, kanser ve kalp hastalıklarına bağlı genetikleri ise hiç saymıyorum. Ben de ilaçlar kullanıyorum Hepimiz bir şeyler yapmak için uğraşıyoruz tedaviler, ekimler vs. Sabahlara kadar söv kaderine hayatında bir şey değişmeyecek olgunlaştıkça saçın kıldan ibaret olduğunu göreceksin.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2020, 02:09:02 »
Zannediyorum ki sen hayatında hiç hastane koridorlarında sabahlamadın değer verdiğin kişiler için veya hiç ciddi bir sağlık sıkıntısı da yaşamadın. İnsanlar neler neler yaşıyor sen kıl diyorsun. Genetikse 9 yaşında şeker hastası çocuk gördüm o kime kızsın ayiplayabilir misin dikkat etseymiş o da az yeseymis mi diyeceksin, tamamen genetik miras yaşlı hastalığı fakat o daha çocuk aynı şekil çok küçük yaşlarda hiper tansiyonu olan çocuklar gördüm bunlar bir ömür çekecekler bu hastalıkları, kanser ve kalp hastalıklarına bağlı genetikleri ise hiç saymıyorum. Ben de ilaçlar kullanıyorum Hepimiz bir şeyler yapmak için uğraşıyoruz tedaviler, ekimler vs. Sabahlara kadar söv kaderine hayatında bir şey değişmeyecek olgunlaştıkça saçın kıldan ibaret olduğunu göreceksin.

Ne kadarda konuyla alakasız bir örnek.Senin söylediğin herkesin kapıldığı bir hastalık değil.Kaldı ki saçın çözümü yok gibi birşey.Genel anlamda yaşanılan bir durum.Bunun olgunlaşmayla alakası yok.Diğer insanlar rahatken benim ve benim gibilerin rahat edememesi sorun.Sen benim hayatımı bilmeden ordan hastanede sabahlamadın falan fisko diyen gereksiz konuşan birisin.Ne biliyorsun? Benim babam kanserden öldü gözümün önünde.Küçüklüğüm ameliyatta geçti şimdi burdan artistlik yapma ve daha fazla konuşma.Kıl diyorsun diyor hala.O kıl için milletler milyarlar bayılıyor haberin varmı? O kıl sorunu olmasa şuan böyle bir forumda olmazdı.Ona kalırsa herşeyi bırakalım şunu diyelim dünyada daha beterleri var halimize şükredelim.İşte bu insanı 2 adım geriye götüren şeydir.Her zaman hedef odağı ilerisi olmalı.Azınlığa değil çoğunluğa bakıcaksın.Olabilir evet ama napabiliriz?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2020, 02:12:38 »
Çocuk resmen. Bunun bu mesajının üstüne bu kişiye hala yardım eden olursa forumda o kişinin aklına şaşarım :)

Şuan bunu diyerekten kendini üstün gördün ya aslında senin büyüyemediğinin ve beyin yaşının geride kaldığını kanıtlar nitelikte.Kimse kimseye yardım ettiği felan yok.Minoxidil + finansterid bu kadar al sana yardım.Birde milletin aklını kendisinkiyle bir tutmuş tee Allahım.Merak etme karşına koyduğum max 13 insan daha mantıklı konuşur.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 13 Eylül 2020, 02:39:15 »
Dostum fırça gibi saçım var ama proscar kullanıyorum. Beklentine bağlı. Beni görsen bana da keşke saçın dökülse dersin sen, ama ben memnun degilim

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 13 Eylül 2020, 05:29:00 »
Şuan bunu diyerekten kendini üstün gördün ya aslında senin büyüyemediğinin ve beyin yaşının geride kaldığını kanıtlar nitelikte.Kimse kimseye yardım ettiği felan yok.Minoxidil + finansterid bu kadar al sana yardım.Birde milletin aklını kendisinkiyle bir tutmuş tee Allahım.Merak etme karşına koyduğum max 13 insan daha mantıklı konuşur.

Senin psikolojik sıkıntılarının olduğunu zaten şampuan yorumlarından anlamıştım, bir dediğin bir dediğini tutmuyordu
Geçen de Prozinc Plus şampuan saçlarımı inceltti, beter etti vs diyordun. Saçlarını görmedim ama yorumlarına bakacak olursak saçların baya kötü halde sanırım genetik dökülmen varsa eğer ondan dolayı, genetik dökülme gibi bir sorunun var zaten ve gidip şampuana .ok atıyorsun :d Neyseki böyle yorumlara itibar edip de kullandığım ürünü bırakma gibi huyum yok, çatır çatır kullanıyorum şampuanımı hala

Onun dışında şunu yazmışın. Minoxidil + finansterid bu kadar al sana yardım!
Paşamız önerileri beğenmemiş. Hemen biriniz saç klonlama icat edin :)

Bir gün kullandığım ürünleri tamamen uzun süreli bırakırsam büyük ihtimal tüyleşmiş bütün saçlarımı kaybedebilirim. Eğer o durumda olursam, inşallah bu Virtüöz gibi forum köşelerinde ağlayıp üstüne millete beddualar edecek duruma düşmem inşallah.

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2020, 06:17:50 »
1- Gerçekten o kadar şey kullanıyorum ve uyguluyorum bundan sadece xpecia tablete çözüm dediğimi mi düşündün bunu mu çıkardın ?ayrıca vitamin takviyesi de olsa içerisinde iki adet DHT blocker var yani bir 5ar inhibitörü
2-Evet sende işe yaramamış olabilir her tedavi herkeste işe yaramaz.
3-Ben "Çözümü var" dedim. "Benim kullandıklarımı kullanın saç dökülmenizin kökünü kazıyacaksınız" gibi bir cümle kurmadım. Lütfen yorum yapmak için yorum yapmayalım.

Hocam saw palmetto dan baska blocker ne var xpecia da?
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 13 Eylül 2020, 10:59:54 »
Senin psikolojik sıkıntılarının olduğunu zaten şampuan yorumlarından anlamıştım, bir dediğin bir dediğini tutmuyordu
Geçen de Prozinc Plus şampuan saçlarımı inceltti, beter etti vs diyordun. Saçlarını görmedim ama yorumlarına bakacak olursak saçların baya kötü halde sanırım genetik dökülmen varsa eğer ondan dolayı, genetik dökülme gibi bir sorunun var zaten ve gidip şampuana .ok atıyorsun :d Neyseki böyle yorumlara itibar edip de kullandığım ürünü bırakma gibi huyum yok, çatır çatır kullanıyorum şampuanımı hala

Onun dışında şunu yazmışın. Minoxidil + finansterid bu kadar al sana yardım!
Paşamız önerileri beğenmemiş. Hemen biriniz saç klonlama icat edin :)

Bir gün kullandığım ürünleri tamamen uzun süreli bırakırsam büyük ihtimal tüyleşmiş bütün saçlarımı kaybedebilirim. Eğer o durumda olursam, inşallah bu Virtüöz gibi forum köşelerinde ağlayıp üstüne millete beddualar edecek duruma düşmem inşallah.

Sen önce başkalarının yaşını bilmeden fikir sahibi olmamayı öğrenmelisin.Yorumu okumadım bile.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 13 Eylül 2020, 11:30:39 »
Hocam saw palmetto dan baska blocker ne var xpecia da?
Soya isoflavon var doğal östrojen o da dht azaltıyor. Zaten Xpecia neden yan erki yapıyor bilinmiyor ya saw ile isoflavon birlikte çok güçlü etki yapıyor ya da içine düşük doz da finasterid karıştırıyorlar.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 13 Eylül 2020, 11:38:40 »
Sen önce başkalarının yaşını bilmeden fikir sahibi olmamayı öğrenmelisin.Yorumu okumadım bile.

Hala yaş diyor ya :D Cevap bulamayınca okumadım yazmış birde üstelik alıntıladığı mesaja

Öyle bir okumuşsundur ki ezberlemişindir bile. Hadi sen şimdi şampuan konuları açmaya devam et üstüne bedduaları ettin mi tamamdır :D

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 13 Eylül 2020, 12:54:38 »
Hala yaş diyor ya :D Cevap bulamayınca okumadım yazmış birde üstelik alıntıladığı mesaja

Öyle bir okumuşsundur ki ezberlemişindir bile. Hadi sen şimdi şampuan konuları açmaya devam et üstüne bedduaları ettin mi tamamdır :D

İster inan ister inanma nicke baktım ilk cümleyi okudum tamam yine boş yaptı kesin dedim.Emin ol ona cevabım çok iyi vardırda değmez.Şampuan konularım battımı sana anlamadım ki bedduayıda sanki yoktan yere ettim dimi? Saçı dökülmeyenin dökülsün ağa kimi koruyorsunuz? Bu kadar insanları düşüneceğinize kendinizi düşünün.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2020, 15:35:45 »
Virtüöz, senin ilacın protez. Paran yoksa paran olması için ne gerekiyorsa yap. Protezle saç sorununu hallet. Diğer tedaviler sana gelmez. 
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2020, 15:43:22 »
İster inan ister inanma nicke baktım ilk cümleyi okudum tamam yine boş yaptı kesin dedim.Emin ol ona cevabım çok iyi vardırda değmez.Şampuan konularım battımı sana anlamadım ki bedduayıda sanki yoktan yere ettim dimi? Saçı dökülmeyenin dökülsün ağa kimi koruyorsunuz? Bu kadar insanları düşüneceğinize kendinizi düşünün.

Senin kafa gitmiş psikoloji gitmiş nasıl bir dusuncedir saçı dökülmeyen dokulsun nedemek .üstelik bir yorumunda

(Ona kalırsa herşeyi bırakalım şunu diyelim dünyada daha beterleri var halimize şükredelim.İşte bu insanı 2 adım geriye götüren şeydir. )

Emin ol 2 adim değil böyle dusunursen ömür boyu bu hayatta en önemlisi diğer tarafda çok çekersin.İsyan etme.

Şükretmen lazım ne olursa olsun yoksa bu konuda hiç yoktan yere milletinkide dökülsün diye beddua edersen emin ol o beddua donup seni daha şiddetli bulur.Nekadar haksız yere millete bunu söylersen söylediklerin hepsi seni daha kotu yapar gitgide daha çok cokersin o yüzden millete bakarak iç geçirme hatta sık bir saça sahip olan birini gördüğünde maşallah de kötü dusunme bunlar sana olumlu yansır isyan etme o yüzden .

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 13 Eylül 2020, 17:22:50 »
Yeter gerçekten zoruma gidiyor.Etrafıma bakıyorum sağlıksız beslenen zayıf çırpı çelimsiz,sigara,alkol vb nerde zararlı şey var tüketen insanların saçlarına zerre dökülme yok çok sık ayı postu gibi saçları var.Bense yediğime dikkat eden bakımıma özen gösteren sağlıksız ve bağımlılık yapıcı hiçbirşey tüketmeyen biri olaraktan benim saçlarım ise dökülüyor.Bu adaletsizlik değilde nedir? Hayır bide is pasta çalışanlarında saçları iyi.Neymiş bu genetik arkadaş.Aşırı morel bozucu bir olay.Ben onlarca farklı ürün kullanıyım onlar marketten aldığı h&s şampuanla yıkasın sadece.Vücuduma isyan ediyorum.Bırakın ya böyle adalet sistemi olmaz olsun.Herifler 10 - 0 ilerde bizden.DHT felan hikaye yok öyle birşey.Baskılamak için uğraşıyoruz ancak bilimi inkar ediyorum.Ne yani bizde dht varsa onlarda yokmu? Testeron oranımız fazlaysa onlarında değilmi? Tamamen genetik faktörle alakalı.Bence vücud bizi dinlemiyor istediğini yapıyor.

Saçma sapan bir yorum. Zaten senin anlam veremediğin soruların cevabı yazdığın yorumun içinde
1-sigara alkol sağlıksız beslenme “erkek tipi saç dökülmesinin sebebi değildir “ donduk fıstık şampuan protein ile bu sorun ortadan kalkmaz
2- sendeki Dht fazla onlardaki az değil hormon Saglıgı sağlam herkezde bu oran referans aralıgındadır .
Sorun DHT fazlalığı değil senin saç köklerindeki reseptörlerin Dht ye olan duyarlılıgının fazla olması. Bu yüzden antiamdrojenler sağlıklı bireydeki DHT yi düşürdüğü için kullanımı sırasında yanetki görürler..

Yani bilime İnanmamak diye birsey aklı selim bir insanın söyleyeceği birsey değil. Bilime inanmak yada inanmamak diye birsey olamaz bilimi bilmek yada bilmemek olur.. inanılıp inanılmamakta iradeni kullanacağın şey inançtır.. bilim değil

Kel Bezos

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 13 Eylül 2020, 19:43:36 »
aslında başka bir nokta daha var. androjen reseptör sayısı sanıldığı kadar önemli değil. genetik arıza sonucu reseptörlerin hormonları olumsuz olarak algılaması sorun.

kelliğin ekim ve klonlama vs.. dahil tek çözümü genetikte. reseptörlerin hormonları olumsuz algılamasına neden olan genleri tespit etmek ve tamir etmek. ama tıp bilimi bunun yüzlerce yıl gerisinde şu an. 

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 13 Eylül 2020, 20:07:55 »
aslında başka bir nokta daha var. androjen reseptör sayısı sanıldığı kadar önemli değil. genetik arıza sonucu reseptörlerin hormonları olumsuz olarak algılaması sorun.

kelliğin ekim ve klonlama vs.. dahil tek çözümü genetikte. reseptörlerin hormonları olumsuz algılamasına neden olan genleri tespit etmek ve tamir etmek. ama tıp bilimi bunun yüzlerce yıl gerisinde şu an.
Aslında bu işi genetik bilimi çözecek lakin genetik bilimi antik çağlardaki tıp bilimi kadar geride de diyebiliriz.Bundan 100 sene sonra belki daha da kısa sürede genlerle oynanacak o vakit bu sorun çözülecek
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Facebook Twitter Instagram